3 beste Ethereum-portefeuilles 2018

3 beste Ethereum-portefeuilles 2018.

Ethereum werd oorspronkelijk opgericht in 2015. Dit werd uitgevonden door een 19-jarige leerling. In zeer korte tijd is de prijs van Ethereum gestegen. Tegenwoordig is het verhoogd met 2900% van de vastgestelde prijs. Als u zich een beetje bewust bent van elektronische gelden die op het internet worden verhandeld, zult u zich realiseren dat Ethereum de op één na populairste is en elektronische valuta verhandelt. De kosten van Ethereum zijn nog steeds laag in vergelijking met de Bitcoin, maar van andere elektronische valuta's is deze al zeer hoog aangeschreven. Dit is de reden waarom de mannen en vrouwen die hun vertrouwen in BTC verloren (vanwege de zeer hoge kosten) perfect zijn om in Ethereum te investeren. Maar helaas is het niet zo eenvoudig om in de Bitcoin te investeren.

De belangrijkste moeilijkheid waarmee Ethereum-belegger wordt geconfronteerd, is de Ethereum-portemonnee. Er zijn veel betrouwbare Ethereum-pockets toegankelijk die kunnen worden gebruikt om deze valuta te ontvangen, te verzenden en uit te wisselen, maar het vinden van een authentieke, betrouwbare of beste Ethereum-walle is niet echt eenvoudig totdat je hem zelf probeert. Onlangs kreeg ik de gelegenheid enkele van de zelf geclaimde Ethereum-portefeuilles te testen die door de beleggers worden gebruikt. Ik koos ervoor om mijn getuigenissen over hen te bespreken. Dus, als u een van hen bent die nog steeds een betrouwbare en beste service zoekt, kunnen Ethereum-portefeuilles hulp krijgen.

De volgende beoordelingen van de beste ethereum-pockets zijn gebaseerd op de rangorde. De eerste portemonnee die ik heb beoordeeld op nummer 1 is Ledger Nano S, de volgende is de Coinpayment en de derde is MyEthereum Wallet. Laten we lezen over hun kosten, servicekosten, de commissieprijs, kenmerken en veiligheid die zij aanbieden voor hun klanten hieronder:

Harde portemonnees voor elektronische valuta zijn nog steeds iets nieuws voor velen van ons. Ik heb er niet in geloofd voordat ik Ledger Nano S vond, een lastige portemonnee die alleen voor zijn elektronische geld is gemaakt, zoals Ethereum. Het concept van de portemonnee is gewoon geweldig, terwijl ze die attributen over de veiligheid aanbieden, die je misschien nergens anders vindt. Dit is waarom ik heb gekozen om het bovenaan mijn lijst van beste Ethereum-portefeuilles te plaatsen. Ja, het is een beetje duur in vergelijking met andere, maar in ruil daarvoor krijg je een alternatief voor het leven en uitstekende attributen en veiligheid binnen je Ethereum.

De prijs van Ledger Nano S-portemonnee is 58 euro, wat bijna $ 69 USD is. Dat is echt een dure portemonnee voor Ethereum-munten in vergelijking met de anderen. Maar op hetzelfde moment ontvangt u een volledig onderscheidende, unieke en stoere portemonnee voor uw elektronische geld.

De doos bevat meer dan alleen Ledger Nano S die werkt en eruit ziet als een USB-apparaat. Anders dan dit, ontvangt u ook de USB-kabel om uw portefeuille aan verschillende apparaten zoals de computer te bevestigen.

Het is veilig en beveiligd:

Ja, het is een hardware Ethereum-portemonnee en je moet op deze portemonnee letten zoals je portemonnee. Afgezien hiervan biedt de organisatie echter andere online veiligheidsfuncties om je Ethereum te beschermen tegen dieven of als je ergens je zak laat vallen. Om de portemonnee voor de ruil te gebruiken, kunt u deze vastmaken met een pincode. Dit betekent dat als iemand probeert toegang te krijgen tot uw accounts, hij of zij de pincode moet invoeren in de procedure.

Meerdere munten:Ethereum zijn niet de enige munten die de Ledger Nano S je in je zak kunt laten opslaan, maar je kunt in één keer meerdere munten in je opslaan.Automatische back-up gemaakt.Om het voor u veiliger te maken, maakt het apparaat automatisch een back-up van uw portemonnee. In het geval dat u uw portemonnee ergens hebt laten vallen, is de bijgewerkte back-up altijd online beschikbaar in uw eigen accounts. Het herstelvel werkt mogelijk met een ander compatibel zak- of richelapparaat als u in de toekomst naar een ander grootboekapparaat wilt gaan.

Gebruik het meer dan alleen zak.

De portemonnee heeft geen scherm, maar Ledger Nano S heeft het waarin het mogelijk is om andere bijbehorende apps te gebruiken, zoals portefeuilles met cryptocurrencies, SSH, U2F en uw eigen aangepaste toepassingen enz.

CoinPayments:CoinPayments is een van de meest populaire webportefeuilles die is ontworpen voor alle grote en kleine digitale bedragen. Het beste van het hebben van deze portemonnee die me het meest aantrekt, was de lage vergoeding, gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig in gebruik en ondersteuning voor meerdere valuta's op één niveau. Het aantal attributen dat CoinPayments aanbiedt binnen de portefeuilletekeningen is ook geweldig. Hoewel het wordt geaccepteerd door een groot aantal internetwinkels, betekent dit dat u uw Eheruem gemakkelijk kunt gebruiken voor het online winkelen.

3 beste Ethereum-portefeuilles 2018_[en-nl]_2018-05-30 17-58-42--062 is de kostprijs die opDe CoinPayments kost u niets voor het maken van een account op hun website. De identificatiebevestigingsmethode is volledig gratis. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor uw online handel, wanneer u de portefeuille-ID van CoinPayments gebruikt om uw munten in uw portemonnee te ontvangen, gebruik uw Ethereum voor internetshopping en overdracht naar een ander netwerk voor beleggingsdoeleinden. De handelskosten bedragen slechts 0,5% van de totale handel. De transactiekosten verhogen het aantal Ethereums niet.

CoinPayments gebruikt BitGo Instant om niet alleen uw betaling sneller te laten verlopen, maar ook uw Ethereum te beveiligen. De BitGo heeft een aantal obstakels ingesteld om ervoor te zorgen dat hackers uw portefeuillerekeningen niet kunnen hacken. Deze technologie maakt ook gebruik van multi-sig-technologie voor verdere effecten.

Mobiele applicatie:Om het voor de gebruikers moeiteloos te maken, bedenkt CoinPayments het mobiele app-alternatief. Of je nu Android, Windows of Apple Smartphone hebt, CoinPayments werkt op alle besturingssystemen gelijkmatig.

Meerdere munten:

Ethereum zijn niet de enige munten die je dankzij de CoinPayments in je zak kunt opslaan, maar je kunt er wel veel munten in opslaan, zoals Ripple XRP, Monero XMR en meer.. Op een moment in uw online wallet-accounts.MyEthereum Wallet:Het is nog steeds een van de nieuwste beschikbare portals om Ethereum te ontvangen en verzenden. De reden waarom ik deze portefeuille heb gekozen, is de betrouwbaarheid van het systeem. Het is een open source en client-side tool. Dit systeem is gebaseerd op JavaScript. Net als bij andere portefeuilles, is deze portemonnee volledig gewijd aan de enige valuta die Ethereum is. Dit betekent dat de handelstijd op dit specifieke systeem snel is, omdat geen andere gebruikers exact hetzelfde systeem gebruiken om een ​​portemonnee voor extra elektronische valuta te maken.

Het allerbeste dat deze portefeuille het beste maakt, is de machine erachter. Maar het stelt u in staat om uw eigen portemonnee in uw browser te produceren die ook voor de lastige pocket kan worden gebruikt. Voor de handel mag je hun eigen blockchain gebruiken, maar hiervoor moet je eerst je handel uitzenden.

MyEthereum Wallet is bevrijd:Als je een gratis portemonnee voor de Ethereum probeert te vinden, dan is dit wat je moet kiezen. MEW is helemaal gratis omdat ze je geen server geven om je eigen portemonnee te hosten. Ze geven je alleen een plek om je portemonnee voor Ethereum te genereren.

Veiligheid! Welke beveiliging?

Vergeet niet dat het een open source-programma is. Ze maken een record voor u en u bent degene die het in uw browser of uitdagende portemonnee kan opslaan. In een notendop: ze leveren op geen enkele manier enige beveiliging. Jij bent het, die voor deze portefeuille moet zorgen. U kunt het opslaan als een zachte kopie op uw personal computer of een ander elektronisch apparaat, inclusief een harde portemonnee zoals Ledget Nano S.

MEW-functie:De belangrijkste eigenschap van MEW is de kostprijs die op de tweede plaats komt en nul is, je krijgt het bronbestand van je portemonnee en jij bent degene die ervoor moet zorgen. De kans op hacking of diefstal is bijna nul tot je het wachtwoord van je computer bespreekt. Dit werkt precies hetzelfde als uw gewone portemonnee.

Conclusie:Elke pocket die voor Ethereum is gemaakt, heeft verschillende attributen, maar het doel van drie ervan is hetzelfde. De grootboek nano is een lastige portemonnee die door u en het bedrijf kan worden aangeschaft via een portemonnee voor internet waarbij Coinpayment een portemonnee op internet is waarvan de veiligheid de verantwoordelijkheid van het bedrijf is. De MEW is een open-sourceportefeuille die niet opslaat op de online server, waardoor de kans om gehackt te worden bijna nul is. Kies dus een van hen verstandig op basis van een omstandigheid die bij u past.