4 Beste Z-geldportefeuilles voor 2018 lezen

4 beste Zcash-portefeuilles voor 2018.

De stijgende veiligheidsbelangen in lichamelijk geld hebben de geboorte van digitale gelden over de hele wereld veroorzaakt. Deze digitale gelden worden cryptocurrencies genoemd en alle transacties worden vastgelegd via cryptografie. Blockchain-technologie is de kern van die transacties. Deze digitale transacties zijn zo veilig dat alleen de afzender en de ontvanger hiervan op de hoogte zijn. Er is geen derde partij betrokken bij die transacties en zelfs niemand kent het bedrag dat moet worden overgedragen. Met het verstrijken van de tijd wint het gebruik van digitale gelden aan populariteit. Het toenemende gebruik van cryptocurrencies heeft zelfs het bestaan ​​van fysieke gelden in verschillende landen bedreigd. Dus leggen veel landen over de planeet hen een verbod op.

De meeste landen denken erover bepaalde regels te introduceren om de stroom van die digitale valuta's te beheersen. Ze doen dit om de transacties te reguleren en deze te redden van de cyberaanvallen. Deze landen willen ook hun specifieke cryptocurrencies via hun nationale banken brengen. Er zijn tal van crypto-uitwisselingen in deze fondsen. Deze digitale bedragen worden in portefeuilles opgeslagen. Deze portefeuilles zijn geladen met veiligheidsvoorzieningen. Verschillende soorten zcash-portefeuilles worden over de hele wereld gebruikt.

Ledger nano s Coinpayments Jaxx pocket Rahakott (Sponsored Listing)

1- Ledger-nano's:Ledger nano is daarom een ​​van de beste hardware wallets die over de hele wereld wordt gebruikt vanwege hun veiligheidsattributen. Deze portemonnee is net als een USB-apparaat dat op een computer kan worden aangesloten. Er is een klein OLED-scherm dat nuttig is bij het beoordelen en bevestigen van alle digitale transacties. De affirmatie wordt gecreëerd door een knop aan de zijkant van de zak. De afmetingen van de zcash-portemonnee zijn 98 mm x 18 mm x 9 mm en hij weegt slechts 16,2 g. Dit betekent dat het vrij gemakkelijk kan worden verwijderd en biedt de mogelijkheid om digitale transacties onderweg te registreren.

Deze portemonnee kan lang meegaan omdat hij van roestvrij staal en hoger uitstekend plastic materiaal is. Het heeft verschillende poorten voor het registreren van transacties van verschillende digitale valuta's.A Geconstrueerd scherm:De allereerste en belangrijkste kwaliteit van deze portemonnee is het kleine OLED-scherm. Dit scherm kan helpen bij dubbele controle en bevestiging van de transacties. Elke voorkomende digitale transactie verschijnt op het scherm en de gebruiker kan dit bevestigen door op beide knoppen te drukken.

4 Beste Z-geldportefeuilles voor 2018 lezen_[en-nl]_2018-05-30 17-58-44--863 Com, wat betekentHet volgende kenmerk van de portemonnee is het feit dat het verschillende digitale valuta ondersteunt. Zo worden de digitale transacties die plaatsvinden bij Bitcoin, Altcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP en vele anderen in deze portefeuille geregistreerd.

Beveiligingsattributen zijn de behoefte van de dag op dit gebied van cryptocurrency. Ledger nano is daarom volledig uitgerust met veiligheidsfuncties. Het slaat elke transactie op door middel van een beveiligingscode. Bovendien ondersteunt het FIDO Universal Second Factor Authentication-code om de transacties te bewaken. Deze portemonnee onthoudt uw beveiligingssleutels niet. In plaats daarvan zijn alle sleutels stevig beveiligd, waardoor het voor iedereen onmogelijk is om te gebruiken.

Bovendien biedt Ledger nano s de gebruiker ook de mogelijkheid een gebruikersaccount te maken en terug te zetten in geval van problemen. De leverancier heeft ook 24/7 ondersteuning voor elk probleem waarmee de gebruiker wordt geconfronteerd.Dit is een andere hoog gewaardeerde zcash-portemonnee die op grote schaal wordt gebruikt voor het opslaan van zcash. Deze portemonnee bevindt zich in Canada en accepteert de verplichtingen in ongeveer 75 munten over de hele wereld. De transactiekosten van 0.50 procent worden aangerekend op de transacties van munten. Deze portemonnee wordt beschouwd als een ideaal platform voor de verkopers die van plan zijn hun diensten online te verkopen. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van dit platform:Het eerste ding dat deze portefeuille superieur maakt aan extra portefeuilles is de snelle transacties. Coinpayments maakt gebruik van BitGo-technologie om de transacties sneller te verwerken.

Muntbetalingen kunnen overal ter wereld worden gebruikt omdat het meer dan 75 digitale gelden ondersteunt die over de hele wereld worden gebruikt. Hier is het belangrijk om te vermelden dat het een gelijke vergoeding van 0,50 procent vereist voor alle bedragen.

Coinpayments maakt ook gebruik van BitGo-technologie voor veilige transacties. Dit is een multisig-technologie die wordt gebruikt voor de beveiliging van cryptocurrency-transacties over de hele wereld. Bovendien kunnen de gebruikers hun munten vergrendelen. Eenmaal beveiligd, kunnen de munten niet worden gebruikt voorafgaand aan de tijd die is ingesteld voor hun ontgrendeling.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze portemonnee is de mogelijkheid om muntstukken om te slaan in een auto. De gebruiker kan zijn opgeslagen munten omzetten in een andere valuta. Dit scheelt een hoop tijd en maakt een probleemloze transactie gemakkelijker.Coinpayments biedt u ook de mogelijkheid van Point of Sale. Dit betekent meestal dat de gebruiker de transacties persoonlijk kan uitvoeren zonder dat er een crypto-uitwisseling nodig is. De mobiele app voor deze portemonnee kan beschikbaar zijn voor de gebruikers. Ze kunnen via hun apparaat betalingen verzenden en ontvangen.Jaxx Walle t is een andere gewaardeerde portemonnee die wordt gebruikt voor het delven en opslaan van cryptocurrencies over de hele wereld. Dit wordt ook wel een portemonnee met meerdere platforms genoemd omdat deze bijna alle programma's ondersteunt.

Jaxx Wallet is populair vanwege de aantrekkelijke en moeiteloze gebruikersinterface. Een heel goede zaak hierbij is dat het exact hetzelfde ontwerp heeft op bijna alle platforms. De gebruikers kunnen het dus gemakkelijk in hun notitieblokken en op mobiele apparaten gebruiken.

Elk van de transacties in deze portefeuille wordt ook beveiligd door persoonlijke sleutels en deze privésleutels worden opgeslagen op het gebruikersapparaat. Niemand kan dus deze sleutels gebruiken en van de transacties op de hoogte zijn. Evenzo is het kopieer- en herstelproces in deze portemonnee ook een stuk eenvoudiger dan andere portefeuilles.

Net als alle andere portefeuilles biedt jaxx wallet ondersteuning voor verschillende digitale valuta's. De officiële bronnen van het platform bevestigen de ondersteuning voor zeven digitale bedragen, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dash.Deze zak biedt ook 24/7 hulp bij elk probleem. Slechts 1 ding spijt van deze portemonnee is de trage transactiesnelheid.