5 redenen om Ripple XRP Coin te kopen

5 redenen waarom kopen rimpel XRP munt.

Gisteren vond ik tijdens het zoeken naar een rage op de Google Trend-pagina met de XRP-tag een geweldige toename in zoekopdrachten van mensen over de hele wereld. Slovenië scoort als eerste in het aantal jachten op XRP en Korea is de tweede. Wat zijn de factoren voor deze toename van het aantal jachten?

Mensen over de hele wereld willen geld creëren. De laatste enorme hausse op de kapitaalmarkten was de groei en ontwikkeling van Crypto Market (een gloednieuwe kapitaalmarkt die in de afgelopen paar jaar is ontwikkeld). XRP-munten staan ​​op de 4e plaats tussen de top 10 van Crypto-munten.

Ripple's verklaarde een doelwit, namelijk het gebruik van grensoverschrijdende technologie en het gebruik van de XRP, omdat de buffer tussen fiat money transfers.Het ontwikkelingsteam in Ripple heeft momenteel bijna 200 werknemers. Een aantal van hen zijn support engineers en veldtechnici. Het team is redelijk goed in het technische hoofdstuk en ook bij promotie en reclame. Dit komt tot uiting in het feit dat ze behoorlijk wat ongeveer 80 banken hebben weten te overtuigen hun technologie te controleren op grensoverschrijdende betalingen.Laten we eens kijken wat deze valuta heeft en waarom deze in september van dit jaar moet worden gekocht.Vrijwel al diegenen die op de kapitaalmarkten beleggen, weten dat het positieve nieuws een positieve impuls aan de prijs geeft.Tegen het einde van 2017 verwachten we een reeks nieuwtjes die zullen helpen de prijs van de XRP positief te bepalen.

5 redenen om Ripple XRP Coin te kopen_[en-nl]_2018-05-30 17-58-52--380 met een-SWELL-conventie die plaatsvindt in 16-18 oktober in Toronto.

Zoals u kunt zien, worden personen uit de leiding van de banken die momenteel de Ripple-technologie testen, aangemoedigd. Het is niet uitgesloten dat Ripple-officials ons op de hoogte brengen van de invoering en implementatie van Ripple-technologie.

De officiële aankondiging van Ripple is de volgende:

"Nu verwijderen we die twijfel definitief door 55 miljard XRP toe te voegen aan een cryptografisch beveiligde escrow-rekening tegen het einde van 2017. Door het leeuwendeel van de XRP in te kopen, kunnen beleggers nu matriaal het grootste aanbod van XRP bevestigen dat kan deelnemen de markt. "

Dit zal het aanbod op de markt verminderen en zal impliciet leiden tot hogere prijzen. De stelling dat blokkering is bereikt, zal zeker leiden tot een stijging van de prijs.

– De officiële aankondiging van Miguel Vias van Ripple luidde als volgt: "In Q3-Q4 zul je goede dingen over Ripple horen." In principe verwachten we nu dat de Ripple-technologie-testperiode door banken zal eindigen en tenminste één bank de adoptie van Rimpeltechnologie. Ze maakten een officiële aankondiging dat ze binnenkort Ripple-technologie zouden gaan gebruiken. Adoptie-aankondigingen van andere banken die momenteel Ripple-technologie testen, kunnen ook worden weergegeven.

Alle informatie van september tot december 2017 kan de prijs van XRP positief beïnvloeden. Het is natuurlijk een metafoor.

Dit is echt een goede reden waarom u XRP moet aanschaffen. XRP is momenteel de meest onderschatte valuta van de top 4 Crypto-marktgelden. Dit betekent meestal dat deze valuta een aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt om in de echte wereld te worden gebruikt, maar het is nog steeds goedkoop gebleven.Er zijn veel redenen waarom XRP goedkoop is gebleven. Allereerst profiteren BTC en ETH van de overgrote meerderheid van de aandacht van de grote beleggers, maar ook van de aandacht van kleine beleggers en dit draagt ​​bij aan hogere prijzen. Een andere reden is dat Ripple een bankwerkbedrijf is, en in de Crypto-wereld is dit echt een heiligschennis. Ripple is een van de munten met veel vijanden. Dit wordt soms bekeken in speciale XRP-forums. De XRP is bedoeld voor mensen met een open geest, niet voor individuen met vooropgezette ideeën.

Een derde reden waarom Ripple XRP Coin goedkoop is gebleven, is slechts de enorme hoeveelheid uitgegeven munten: 100 miljard munten. Dit heeft beleggers op grote schaal ontmoedigd, die bang zijn geweest dat de markt plotseling met heel wat munten zou kunnen worden binnengevallen. Deze angsten zijn de afgelopen jaren onbegrijpelijk gebleken. Deze fantasie is onlangs verbroken toen Ripple verklaarde dat het 55 miljard munten van de Escrow alleen zou blokkeren om alle angsten kwijt te raken. Maar wat bedoel ik precies met het percentage rendement?

Neem bijvoorbeeld BTC. Het handelt momenteel in 4.500 $. Van koersen van verschillende specialisten kan het afgelopen jaar niet meer dan 7.000 $ ophalen. Het is wel verstaan ​​dat een dure valuta aanzienlijk (in%) in vergelijking met een goedkope ontwikkelt.

5 redenen om Ripple XRP Coin te kopen_[en-nl]_2018-05-30 17-58-52--380 4e plaats

Laten we XRP nu analyseren. Het handelt momenteel in 0,20 $. Het rendement op deze XRP-investering zal rond de 300% liggen.

Hogere technologie.

XRP is speciaal gemaakt om huidige grensoverschrijdende geldtransfers te kunnen wijzigen. We hebben het hier over de oude en de langzame SWIFT. Op dit moment kan een overstap van SWIFT tussen twee landen 3 tot 5 keer duren. Om nog maar te zwijgen over de kosten van deze transfers, die niet verwaarloosbaar zijn, vooral als we het hebben over transfers van tienduizenden dollars.

XRP is een blockchaintechnologie van de derde generatie die momenteel wordt overschreden door de enige tangle blockchain-technologie van IOTA. Bitcoin is bijvoorbeeld de allereerste crypto-valuta en heeft een blockchain-technologie van de eerste generatie.

Een XRP-verplaatsing is voltooid in 4 seconden. Ter vergelijking: een Ethereum-transport wordt gemaakt in ongeveer 3 minuten plus een Bitcoin-verplaatsing in 10 tot 30 minuten.

XRP kan 1500 transporten / seconde uitvoeren, Ethereum 15 transports / seconde en Bitcoin 7 transporten per seconde.

Het is mogelijk om te zien dat de XRP-technologie veel beter is dan de andere twee munten.

Dit opmerkelijke aantal munten is speciaal ontworpen om het grootste deel van de grensoverschrijdende overdrachten te creëren. Instellingen die gebruikmaken van het Ripple-overdrachtplatform verlagen de transportkosten met 30%. Als instellingen het Ripple-systeem en de XRP-valuta gebruiken, dalen de transportprijzen met 60%.

Een aantal van ongeveer 80 banken analyseren de Ripple-technologie.

Op dit moment wordt Ripple-technologie getest door bijna 80 banken. Binnenkort zal deze evaluatiefase eindigen bij banken die bepalen of ze Ripple-technologie zullen gebruiken of niet. Banken zullen in staat zijn om te adopteren voor slechts twee keuzes. Ze gebruiken alleen de Ripple-transporttoepassingen, ook in dit geval dalen de prijzen voor geldtransacties met slechts 30%. Als banken besluiten de Ripple-software en de XRP-valuta te gebruiken, daalt de overdrachtsprijs met 60%. Deze 60% daling van de transportprijzen kan een bemoedigende aanleiding zijn voor banken om de XRP-valuta te gebruiken.

"Dankzij SBI Remit, Siam Commercial Bank (SCB) en Ripple kunnen 45.000 Thaise belastingbetalers die in Japan wonen sneller geld naar huis sturen.

De geldovermakingen tussen Japan en Thailand zijn gestaag gestegen en bedragen momenteel ongeveer $ 250 miljoen USD per jaar. De overmakingsinfrastructuur is echter niet aangepast aan de vereisten van de klant. Geldtransfers kunnen tot twee dagen duren, gemiddelde kosten en maar liefst 5-7 procent voor elke transactie en er is geen zicht op wanneer financiering echt aankomt. De uitrol van deze service begint nu. Het is de allereerste commercieel beschikbare overschrijvingsdienst die wordt aangedreven door Ripple. "

Volgens dit artikel op de officiële Ripple-site is er momenteel een grensoverschrijdende verhuisgang tussen Japan en Thailand.Hierboven vindt u een lijst met de bijna 50 banken die momenteel de Ripple-technologie analyseren. Deze afbeelding toont de staat van de Ripple-technologietests in elke bank.Technische analyse zegt KOOP:Mijn expertise als dealer is ongeveer negen decennia. Ik handelde op de beurzen, WTY-olie, Forex en Crypto-markt. Een van de tools die me veel hebben geholpen bij het handelen, is de technische evaluatie. Degenen onder ons die niet weten hoe ze het moeten vertalen, of gewoon een vaag idee hebben, zeiden dat het op geen enkele manier helpt. Als een oude dealer kan ik zeggen dat technische evaluatie een aantal individuen een stap voorligt en dit draagt ​​impliciet bij tot een maximale winst. Kopen en verkopen doet zich niet meer voor als u de technische evaluatie kent.Wat vertelt technische evaluatie ons over XRP / USD-pariteit? Je hebt een dagelijkse grafiek hieronder op XRP / USD. De hoogste prijs was 0.42 USD (mei). Sinds die tijd is de prijs gedurende vele maanden gedaald tot een waarde van 0,15 USD. Vanuit dit perspectief hebben we tot nu toe een nieuwe trend. De prijs die nu bij het schrijven van dit artikel is 0,20 USD.

Omdat je 10 dagen geleden in de grafiek hebt gezien, gaf de MACD een koopsignaal. Er moet worden vermeld dat de volumes zijn gegroeid sinds het begin van de huidige opleving. Daarboven hebben we een resistancelevel van 0,32 USD. Dit kan worden overwonnen in het geval van positieve informatie en het eerdere historische maximum (0,42 USD) kan gemakkelijk worden doorberekend. Er is niet langer dan 1 stap Van hier tot nieuwe maximumtarieven. Ik ontdekte met de tijd dat ik een aankoopsignaal van de technische evaluatie kon waarderen.

Tegen welke prijs kunnen we klimmen als we de eerdere top van $ 0,42 USD overstijgen? Nou, dat is echt moeilijk te verwachten. Het zal voor een groot deel afhankelijk zijn van informatie en hoeveel geld er zal worden besteed aan XRP. Als je studeert op internet, zul je merken dat de meeste voorspellingen een prijs van (0,75-0,95) USD aan het einde van 2017 schatten.

Je moet ook weten dat XRP een van de erg lelijke munten op de Crypto-markt is. En dat is omdat ze met de banken werken. Voor puristen van BTC en ETH kan dit heiligschennend zijn. Samengevat, de XRP is bedoeld voor individuen met een open geest, niet voor individuen met vooroordelen. Zal Ripple erin slagen het plan te voltooien dat het heeft gesuggereerd? Het Ripple-team is een goed team, gaande van het technische aspect tot het promotionele aspect. Ik vertrouw hen, maar er kunnen natuurlijk wat problemen zijn.Als we nauwkeuriger kijken, kan Ripple worden vergeleken met bedrijven die de hele wereld jaren geleden revolutionair zijn geweest. Ripple kan in het begin met Apple worden vergeleken wanneer niemand erin geloofde.Ongetwijfeld behoort XRP in de portefeuille te zijn van bijna elke persoon die gewend is om te beleggen op de beurs of op de Crypto-markt sinds september. Mijn advies: koop doelen en behoud 1-5 decennia. Het lijdt geen twijfel dat het een langetermijninvestering is die u veel geld kan opleveren. Je hoeft alleen maar geduldig te zijn.Dit artikel is gemaakt naar aanleiding van negen jaar ervaring als dealer en dit artikel bevat alle kritieke gegevens over Ripple en XRP. Ik raad je aan om je eigen onderzoek te doen voordat je Ripple XRP Coin koopt. Alle informatie die hier wordt gepresenteerd, kan worden gecontroleerd op de officiële Ripple-site of online.