5 tips om uw digitale valuta te beschermen

5 tips om uw digitale valuta te beveiligen.

Het heetste onderwerp van het huidige jaar is elektronische valuta of elektronische contanten. Niet alleen reguliere beleggers zijn zo gek op elektronische contanten, maar deze valuta heeft investeerders ertoe aangezet deze valuta te kopen in de hoop op een beter rendement in de toekomst. In een extreem korte tijd hebben veel elektronische fondsen, waaronder Bitcoin, Eth, XRP en nog veel meer, behoorlijk aan populariteit gewonnen en zien we een enorme toename van hun kosten. De aanschaf van een online valuta is niet genoeg voor het beleggingsdoel. Bovendien moet u een digitale valutaboek kopen om uw geld veilig te houden voor de hackers.

Online beveiliging is natuurlijk twijfelachtig en in het nieuws. Zelfs de favoriete sites zoals Google en Facebook konden de hackers niet stoppen met het stelen van de belangrijke gegevens van hun klanten. Daarom is het erg belangrijk voor u als online gebruiker om u zorgen te maken over uw online veiligheid. Wanneer u zich registreert op een website waarvoor u financiële en privégegevens moet invoeren, moet u ervoor zorgen dat de website voldoende maatregelen biedt om uw gegevens veilig te houden voor hackers.

U kunt verschillende beveiligingslagen toevoegen om uzelf te beschermen wanneer u online met de elektronische valuta te maken hebt. Het belangrijkste motief om extra lagen toe te voegen, is om je echte identiteit verborgen te houden voor hackers, zodat ze niet via een IP-adres naar een apparaat kunnen reiken. Voor elektronische valuta kunt u kiezen uit verschillende opties om uzelf te beschermen. Niet gehackt te worden. De elektronische valuta vereist dat u meerdere transacties uitvoert voor het beleggingsdoel en handelsdoel. Het is dus belangrijk dat u bij elke stap alert bent op het omgaan met online valuta.

Hoewel elke website die u de mogelijkheid biedt om digitale valuta te kopen, verkopen en omruilen, beloofd heeft dat zij de beste onder anderen zijn, maar behalve dat, moet u ook uw inspanningen leveren om uw online valuta te beschermen. Als je nieuw bent in de elektronische valuta of al weet dat hoe het is verhandeld en een oplossing probeert te vinden om je digitale geld te bewaken, dan moet je dit informatieve artikel tot de finish lezen. In deze handleiding deel ik top 5-suggesties om uw elektronische geld veilig te stellen. Met deze tips kunt u uw valuta beschermen tegen elke stap van de hackers.

1- Winkel nooit uw vermogen in een ruil:

Dit is de belangrijkste suggestie, daarom heb ik deze suggestie als beste beoordeeld in mijn essay omdat je de andere ideeën kunt missen om je digitale geld veilig te stellen, maar misschien helemaal niet.

Om de paar maanden hoor je van de volgende bitcoin, etherische markt die ergens op aarde is gehackt. Er is een toenemend aantal uitwisselingen, wat betekent dat er een groeiend aantal doelen voor hackers is. Hackers begrijpen dat uitwisselingen meestal honingpotten zijn, gevuld met persoonlijke gebruikersinformatie en, nog belangrijker, Bitcoin die bijna onmiddellijk kan worden gestolen en weg kan worden getransporteerd naar een anonieme portemonnee.5 tips om uw digitale valuta te beschermen_[en-nl]_2018-05-30 17-58-55--904 te controleren of uw account

Het doel van uitwisselingssites is om u een plaats te bieden waar u digitale valuta van uw keuze kunt kopen. Ze zijn niet bedoeld om u een service aan te bieden om uw elektronische valuta helemaal op te slaan. Dat is de reden waarom die sites digitale valuta-uitwisselingssites worden genoemd. Met deze websites koopt u de digitale valuta tegen USD of Bitcoins enz.

Een echte uitwisselingswebsite zal u altijd vragen om uw elektronische portemonnee-ID of spraak in te voeren, zodat ze uw contant geld naar uw zakrekeningen kunnen sturen. Het account voor digitale wallets is een beetje veiliger dan de marktsites. De bedrijven die portefeuillekeuze aanbieden, brengen u ook een minimale vergoeding in rekening, meestal in procenten van het geld dat u in uw online portemonnee opslaat.

2- Gebruik van hardware-wallets (Ledger Nano S):

Ik heb er alle vertrouwen in dat u met de eerste suggestie al begrijpt hoe belangrijk een portemonnee is om de elektronische valuta op te slaan. Maar weet je dat de portemonnee die is gemaakt voor de elektronische geld ook komt in verschillende soorten? Ja, ze zijn beschikbaar als een digitale portemonnee waar u een online account maakt op een website waar het volgende alternatief een hardware-portemonnee voor elektronische valuta is. De derde is de open source-programmering waarmee u uw elektronische valuta kunt bewaren in coderingsvorm en deze op uw computer kunt beschermen in plaats van de online service.

Ledger Nano S verkozen tot # 1 grootste Cryptocurrency Wallet 2018.

De 3 soorten portefeuilles hebben voordelen en nadelen, maar die ik het beste vond op het gebied van beveiliging van uw online geld, vond ik dat de hardware-pocket zoals Ledger Nano S het beste is.

Met de Ledger Nano S (initiële portemonnee voor elektronische valuta-hardware) kunt u uw valuta op dezelfde manier opslaan als waarmee u het papiergeld opslaat. Het apparaat is momenteel beschikbaar om 58 Euro ($ 65) te kopen, waarbij u in ruil de volledige bescherming krijgt boven uw online valuta. De Ledger Nano S slaat de informatie over het contante geld op internet niet op, maar alleen op het apparaat. Hierdoor wordt de kans kleiner dat uw account online wordt gecompromitteerd. Het enige dat u hoeft te doen om deze hardware wallet voor uw elektronische geld op dezelfde manier te verzorgen als voor uw andere privédingen. Als je je portemonnee ergens hebt laten vallen, kun je het herstelblad gebruiken. Met het herstelblad kunt u binnen een seconde toegang tot uw geld krijgen. Het apparaat maakt ook een automatische back-up van uw transacties en elektronisch contant geld om het later veilig voor u te houden.Ledger Nano S verkozen tot # 1 grootste Cryptocurrency Wallet 2018.

 

3- Gebruikmaken van 2FA en gecodeerde e-mail.

Het gebruik van twee-factorenauthenticatie met uw applicatie is ook erg belangrijk. Op deze manier voeg je een extra laag veiligheid toe aan je zakken.

5 tips om uw digitale valuta te beschermen_[en-nl]_2018-05-30 17-58-55--904 verbergen en eenOf u nu digitale valuta-uitwisselingssites gebruikt om digitale munten of portemonnee te kopen om ze op te slaan, dan wilt u in beide maatregelen uw e-mail-ID invoeren. Het is dus uitermate belangrijk om ook uw e-mailadres te beschermen.

Om 2FA e-mail te krijgen, mag u het Gmail-account gratis gebruiken. Als een persoon probeert je inbox te ontvangen, ontvang je meteen een sms op je telefoon. Totdat u het niet bevestigt, zal de persoon die uw wachtwoord kent toch niet in staat zijn de inbox van uw Gmail-account te krijgen.

Er zijn bedrijven die de hulp van gecodeerde e-mail-ID bieden. Ze zijn kosteneffectief, vermijden overspanningen en beschermen vertrouwelijke informatie en maken het ook voor hackers moeilijk om uw echte identiteit te bewaken. Net als bij 2FA kan de persoon zich niet aanmelden bij een inbox / portemonnee totdat hij / zij het geïdentificeerde gecodeerde protocol niet gebruikt om in te loggen.

4- Gebruik VPN om uw IP te verbergen (NordVPN):

Het concept VPN heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze service wordt nu vrij beroemd over de hele wereld. Bedrijven gebruiken VPN-providers zoals NordVPN om hun online activiteiten te beschermen tegen hackers om ervoor te zorgen dat hun bedrijfsactiviteiten niet worden gelekt. Meestal gebruiken mensen de VPN-oplossingen om hun IP-adres te verbergen en die sites te browsen die in hun land of internetkoppeling verboden zijn. VPN kan het voor hen mogelijk maken om op elk type website te surfen door hun IP-adres in een digitale identiteit te veranderen. Waarom gebruik je deze geweldige service niet voor de beveiliging van elektronische valuta?

NordVPN verkozen tot beste en snelste VPN-service voor 2018.

Wanneer u inlogt op een website voor het wisselen van digitale valuta of een portemonnee, slaat de website uw gegevens op op basis van koekjes en IP-adres. Als hackers er toegang toe krijgen, kunnen ze gemakkelijk naar uw computer gaan en al uw informatie hacken, inclusief uw e-mail-ID en elektronische valuta. Met behulp van VPN-oplossingen kunt u uw IP-adres verbergen en een nieuwe en digitale identiteit krijgen tijdens het gebruik van het net. Dit kan het de hackers onmogelijk maken om u te controleren of uw account te hacken.

NordVPN staat bekend om zijn hoogwaardige veiligheidsfuncties. Volgens het bedrijf zult u de vergelijkbare functies op hun rivaliserende websites niet tegen dezelfde kosten vinden. Gewoonlijk moet u extra geld betalen om te kunnen genieten van extra beveiligingsfuncties, maar dat gebeurt niet bij NordVPN. Ze bieden gratis extra beveiligingslagen aan hun klanten.Hoewel er veel VPN-bedrijven zijn, zorg er dan voor dat u die met veel meer vertrouwde recensies en prijs laag gebruikt. De NordVPN is een favoriet bedrijf dat bekend staat om deze beide. Gebruik NordVPN dus om uw digitale geld te bewaken zonder uzelf in de war te hoeven maken.NordVPN verkozen tot beste en snelste VPN-service voor 2018.

5- Gebruik de mobiele portemonnee niet: (Persoonlijke mening)

Er zijn mobiele applicaties waarmee u uw mobiel kunt gebruiken als portemonnee voor uw cryptocurrencies. Terwijl ze echt goed klinken (inderdaad ze zijn), maar op hetzelfde tijdstip plaats je elektronische geld op het risico. Je geld in een systeem stoppen dat gemakkelijk verloren kan gaan of iedereen kan er toegang toe krijgen, is geen goed idee, vooral wanneer de snelheid van mobiel weggooien overal vrij hoog is. Zelfs als je mobiel is beveiligd met het wachtwoord of de toegangscode, is deze zelfs als deze eenmaal verloren is, voorgoed verloren, samen met je digitale geld ook.

Conclusie:Uw elektronische valuta kan gemakkelijk worden gestolen in vergelijking met papiergeld, omdat u zeer beperkte opties hebt om ze op te slaan. U kunt ze bijvoorbeeld niet opslaan in uw financiële instelling. Het is dus uiterst belangrijk voor u om extra inspanningen te leveren voor de beveiliging van uw elektronische geld. Ik heb de top 5 ideeën gedeeld om je elektronische geld veilig te stellen. Er zijn ook veel andere, maar dit zouden uw topprioriteiten moeten zijn die u in staat stellen om uw digitale geld gemakkelijk te beschermen.