BBVA sponsort Digital Currency Summit in Madrid

Hoe een bedrijf te starten in Spanje

Hoe doen digitale valuta het werk? Wat zal het effect zijn voor het internationale financiële stelsel? Bent u momenteel een kans of een gevaar?

De tweede is in Spanje, waar bitcoin meer aandacht krijgt op landelijke schaal.De Spaanse Bitcoin-scène omvat de Calle Bitcoin in Madrid, naast een groeiende gemeenschap van geldautomaten en een veelbelovende groep van bedrijven en ondernemers zoals Coinffeine, het eerste bedrijf ter wereld dat legaal werd gefinancierd met Bitcoin als kapitaal.Jan Kees de Jager, voormalig minister van Financiën, Chris Gledhill, hoofd technologische uitvindingen en elektronisch bankieren bij Lloyds Banking, zal een van de hoofdsprekers zijn op de Digital Currency Summit.De conventie zal de meest geavanceerde leiders, leiders en financiële regelgevers samenbrengen en gelovige leiders financieren die belangrijke inzichten verschaffen over deze nieuwe industrie. Er zal ook een vertegenwoordiger zijn van de Europese Commissie, Harald Stieber, die het standpunt van de vereniging over cryptocurrencies zal delen en wat de commissie in het gebied doet.

 

 

BBVA sponsort Digital Currency Summit in Madrid _[en-nl]_2018-05-30 17-59-16--698 Ze omvatten CircleAanwezigen krijgen een breed overzicht van elektronische valuta's naast specifieke kwesties met betrekking tot het internet van geld, zoals wettelijke en wetgevende kaders, het effect ervan en hun integratie in het banksysteem en gloednieuwe bedrijfs- en investeringsmogelijkheden.

De Jager zal praten over zijn ervaringen met digitale valuta's vanuit een politiek oogpunt en over de ideeën van Europese regelgevers over cryptocurrencies.

Er zal ook een plaats zijn om te leren over de Bitcoin-apps en -projecten die Bitcoin naar nieuwe mensen brengen. Ze omvatten Circle, een gebruiksvriendelijk betalingssysteem met een eenvoudige leercurve die binnen een paar minuten kan worden voorbereid, en de Japanse e-commerce gigant Rakuten, die onlangs bitcoin ging accepteren.

Na een gunstige ervaring op het seminar van vorig jaar in Andorra, zullen BBVA, IEB, EFPA Spanje en het financiële centrum van Madrid een van de sponsors zijn om deel te nemen aan het evenement van dit jaar.