Bcoin-protocol krijgt belangrijke ontwikkelingsfinanciering met nieuwe overeenkomst

Bitcoin.com F2Pool

Purse heeft een nieuwe overeenkomst aangekondigd met Bitmain Technologies, F2Pool, Bitcoin.com en Bixin die tienduizenden dollars zullen besteden aan de groei van het bcoin-protocol.Bij het werken met Bitcoin is decentralisatie de koning. Purse CEO Andrew Lee, via bcoin, breidt die logica uit in het Bitcoin-protocol.

"Om Bitcoin op gang te brengen, willen we meerdere implementaties met marktaandeel", legt Lee uit in een Medium-post. "Decentralisatie van protocolgroei zal leiden tot meerdere klanten, gevarieerde communities, meer programmeurs, betere beveiliging en meer uitvindingen."

Dus wat is bcoin? Simpel gezegd, Bitcoin is gecomposeerd in de C-programmeertaal, die een steile leercurve heeft en voor veel programmeurs een beetje onbereikbaar blijft. Bcoin helpt om dat probleem op te lossen door Bitcoin opnieuw te implementeren in Javascript, mogelijk een populaire taal. Dit opent de deur voor veel meer innovatie in Bitcoin omdat meer programmeurs in staat zullen zijn om programma's en protocolverbeteringen in Javascript te produceren in plaats van de meer gecompliceerde C. In oktober 2016 verklaarde Purse dat het mogelijk zijn online marktplaatsdienst draait bovenop bcoin.

Bitcoin-prijs stijgt terwijl Chinese investeerders op zoek zijn naar veilige haven van_[en-nl]_2018-05-30 18-01-22--993 tot negatieve rentetarievenEen belangrijk kenmerk van deze nieuwe regeling is dat de deelnemers geen eigen vermogen verkrijgen in sommige van de projecten die uit de financiering voortvloeien. "Bitmain, Bitcoin.com, Bixin en F2Pool hebben fondsen gedoneerd om een ​​non-equitybelang te krijgen om specifiek te helpen bij het stimuleren van de ontwikkeling van meerdere implementaties.Gelijke bedrijven hebben ook bijgedragen aan Parity (die zich richt op een Rust-uitvoering van Bitcoin). diversiteit Bitcoin heeft, des te groter, "verklaarde Steven McKie, het hoofd van Growth & Product Content bij Purse, in correspondentie met Bitcoin Magazine. "Bcoin blijft een onafhankelijk project."

Over de manier waarop de financiering wordt toegewezen, legt McKie uit: "De financiering zal direct helpen bij het aan boord gaan en het trainen van nieuwe programmeurs om zich in te zetten voor het volledige project van bcoin full-node, open projectproject."

De timing van deze aankondiging is belangrijk omdat deze bijna onmiddellijk na de aankondiging van het 2MBHF SegWitSF-arrangement komt. In overeenstemming met McKie, "zal Bcoin de service implementeren voor het 2MBHF SegWitSF-voorstel in de codebase zoals we hebben aangegeven in onze service voor het voorstel." Deze financieringsovereenkomst zal een lange weg gaan naar de ondersteuning van dat initiatief.