Beste manier om Bitcoin direct met tegoed te kopen

De beste manier om Bitcoin 

Een van de hot topics die overal worden besproken, zijn de elektronische valuta. Na 100 procent winst in Bitcoin de afgelopen maand, wordt een groeiend aantal mensen naar de valuta getrokken. Ongeveer twee jaar geleden lachten mensen altijd om de persoon die Bitcoins wilde ruilen voor een paar dollar. Nu wil bijna iedereen zijn dollars inwisselen voor Bitcoin. Dit alles vanwege de hoge prijzen van de digitale valuta. Het heeft de transacties vrij gemakkelijk gemaakt door de rol van derde partij of tussenpersoon of bank te verwijderen. De transacties in crypto-valuta vinden rechtstreeks plaats tussen de verkoper en de koper. Deze transacties worden vermeld op een verspreide elektronische grootboek genaamd blockchain.

Een van de gigantische problemen waarmee gewone mensen nu te maken hebben, is dat dit de meest effectieve crypto-valuta is, dat is de ideale plaats om het te kopen, en dat is de beste manier om het te kopen. Voordat ik deze vraag beantwoord, wil ik enkele fundamentele concepten verduidelijken die u kunnen helpen de realiteit achter de crypto-wereld te begrijpen.

Wat is Bitcoin.

Bitcoin is de meest waardevolle en oude elektronische valuta die in 2009 openbaar is gemaakt. Het is echt een digitale valuta in de vorm van een munt die is gemaakt na veel wiskundige berekeningen. Bitcoin wordt rechtstreeks verhandeld tussen de leveranciers en de kopers zonder derde partij. Elk van de transacties wordt vermeld in een elektronisch grootboek met de naam blockchain.

Welke zijn de beste plaatsen om Bitcoin te kopen?

Met het toenemende gebruik van virtuele valuta is het aantal sites dat deze valuta's verkoopt ook toegenomen. Hun aantal is toegenomen van slechts 6 in 2014 tot meer dan 200 in 2017. Met meer dan 200 Bitcoin-uitwisselingen zijn mensen bezorgd dat dit de allerbeste en betrouwbare website is om virtuele valuta te kopen. Na een minutieuze controle van verschillende Bitcoin-uitwisselingen zijn we tot de conclusie gekomen dat Coinmama de allerbeste en betrouwbare uitwisseling is voor het kopen of verkopen van Bitcoins. Coinmama is een crypto-valutawissel op basis van Israël waarmee de consumenten Bitcoins kunnen kopen via hun betaalpassen of creditcards zonder gedoe met verificatie.

Een andere belangrijke reden om Bitcoins van deze website te kopen, is dat het op een 'offshore' locatie is en maakt ook gebruik van de methode voor contante betaling. Deze website houdt uw transacties voor een groot deel privé. Ook is de website zo ontworpen dat consumenten deze ook snel kunnen gebruiken op hun pc en mobiele browsers. Verder biedt deze website 24/7 klantenservice om kopers te helpen bij elke vorm van moeilijkheid waarmee ze geconfronteerd worden tijdens de aanschaf van deze Bitcoins.

Bitcoins kopen met debet / creditcards zonder verificatie.Een van de gemakkelijkste manieren om bitcoins te kopen, is via debet / creditcards. Dit komt omdat je met deze methode munten kunt kopen van elke betrouwbare plaats ter wereld, waar je ook zit. Hier is een ding dat het vermelden waard is dat bijna alle sites verificatie voor dit proces nodig hebben. Sommigen vereisen dat de ID-verificatie door het verzenden van een foto met uw bankpas / creditcard. Anderen vereisen een sms-bericht of een ander soort verificatie. Coinmama is de enige beurs die zijn klanten de mogelijkheid biedt om bitcoins zonder verificatie te kopen. Hieronder volgen de stappen voor het kopen van bitcoins via deze uitwisseling zonder verificatie.

Bitnet bereid om alternatieve blokkeervoorstellen goed te keuren_[en-nl]_2018-05-30 18-02-14--290 prijzen die van invloed

Om bitcoins te kopen, verkopen of ruilen op een internetuitwisseling, moet u zich aanmelden voor die website of ruilen. Dit betekent dat u een account op die website moet openen. Tijdens het openen van dit account moet je je e-mailadres bevestigen.

Na het inloggen ga je naar het tabblad 'Mijn account' en klik je erop. Een webpagina zal op deze manier worden weergegeven.Sommige persoonlijke gegevens zijn vereist op deze specifieke pagina en u moet deze gegevens invullen en redden.Nadat alle privégegevens zijn ingevuld en opgeslagen, wordt een nieuwe pagina geopend. Deze pagina vertoont veel opties. U kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid opgeven van hoeveel Bitcoins u wilt kopen. Dit kan variëren van 0,01 tot een bepaald bedrag.Na het kiezen van het aantal bitcoins dat je wilt kopen, druk je op dit groene tabblad met de tekst 'aankoop bitcoins'. Dit kan u naar een andere webpagina brengen.

4-Selecteer Betaalmethode.

Vandaag komt de betaalmethode en moet u de betaalwijze voor creditcard / betaalkaart selecteren.Na selectie moet u uw creditcardgegevens invoeren, uw veiligheidscode en klaar bent u.Je hebt een Bitcoin-portemonnee nodig om een ​​volgende stap te zetten. Als u nog geen portemonnee heeft, kunt u nu meer informatie krijgen over de beste CryptoCurrency-portemonnee.We wachten op je

5-Bitcoin Wallet-adres.

Na verificatie / verificatie van uw creditcard / betaalpas, moet u uw portefeuilleadres invoeren. Hier is het belangrijk om te zeggen dat bitcoins altijd in zakken worden bewaard. Dit kunnen zowel harde als zachte zakken zijn. Deze portemonnee is echt het adres waar de Bitcoins die je hebt gekocht worden afgeleverd. Dit alles kan gedaan worden na de bevestiging van de betaling.Plaats uw portefeuilleadres op het lege gebied hierboven en klik op het tabblad 'volledige betaling' hieronder.

6-Factuurinformatie en spraak.

Deze webpagina vereist factuurinformatie en adres. U moet alle benodigde informatie op deze webpagina invullen en op Doorgaan klikken.De volgende stap is het invoeren van uw creditcard- / bankpasinformatie. Deze informatie wordt ook ingevuld in het onderstaande formulier en klik op 'Nu betalen'.8-Controleer uw e-mail en telefoonnummer.U wordt gevraagd om uw e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Hier is het verschil dat Coinmama het ID-imago van de koper met zijn creditcard / betaalkaart neemt.9-ID verificatie.Spring alleen stap 8 als CoinMama dit niet door jou vraagt.Er zijn twee afzonderlijke verificatiestappen. Een daarvan is e-mail- en telefoonnummerverificatie en de andere is ID-beeld uploadverificatie. Als Coinmama een ID-afbeelding vereist, kunt u de vorige stap overslaan die e-mail- en telefoonnummerverificatie vereist.Met deze ID-verificatie kunt u uw creditcard / betaalkaart in handen houden.10-Wacht op bevestiging van verificatie.Meld u niet af bij uw accounts totdat Coinmama uw verificatie bevestigt. U zult zich realiseren dat het tabblad 'Bedankt' zal worden benadrukt.11 – Bevestigingsmail ontvangen.Nadat uw betaling is geverifieerd, ontvangt u van de uitwisseling een e-mail ter bevestiging.Na het voltooien van het proces, zal Bitcoins uw portefeuilleadres in 20-30 minuten volbrengen.