Bit Go kondigt lancering van Solvency Proofs aan, gecontroleerd door BitGoBitcoin

BitGo heeft vandaag de lancering van zijn meest recente productaanbod, Verified by BitGo, aangekondigd, wat een realtime beeld geeft van Bitcoin-activa die eigendom zijn van een bedrijf.

Waar in het verleden de affirmatie-inspanningen traag waren en vaak veiligheidsrisico's hadden, hoopt BitGo dat dit een bevestiging zal zijn waarmee het publiekelijk al zijn activa kan delen. Verder zal het de mogelijkheid hebben om cryptografisch weer te geven dat het zich in een oplosmiddeltoestand bevindt.Bij het omgaan met effectenmakelaars en portefeuilles kan het een goed idee zijn om een ​​dienst te gebruiken als u weet dat de leverancier solvabel is. Met deze service kunnen eindklanten analyseren wat de activa van de onderneming zijn en deze vergelijken met de verplichtingen, en zelfs doorboren om te garanderen dat de eigen rekening van de consument wordt opgenomen in de totale verplichtingen.

De eerste vereiste stap is om een ​​BitGo-portemonnee te gebruiken voor het behoud van de bitcoin van het bedrijf, Ben Davenport, CTO en mede-oprichter van alle BitGo, zei in een ontmoeting met. "Het is nog niet beschikbaar voor algemene registratie als self-service, maar we zijn geïnteresseerd in samenwerking met andere Bitcoin-bedrijven om hun veiligheid en transparantie te bevorderen. "

Wijzig de tip om de eerste te gebruiken.Hoe Ripple XRP kopen met PayPal_[en-nl]_2018-05-30 18-02-44--655 van uw portemonnee te

Uit de aankondiging bleek dat ChangeTip de primaire activiteit was die de Verified by BitGo-service zou gebruiken.

"Vertrouwen opbouwen is van cruciaal belang voor het uitbreiden van ons gebruikersbestand binnen de Bitcoin-gemeenschap en daarbuiten, en het gebruik van BitGo om ons bewijs van reserves te tonen, is een heel eind op weg om het te bereiken", zei Nick Sullivan, CEO van ChangeTip.

Volgens een e-mailuitwisseling met Bitcoin Magazine, gelooft Sullivan dat "met het Verified by BitGo-embleem gebruikers een extra gevoel van veiligheid geeft."BitGo opent echter zijn werking voor iedereen die het BitGo-platformaanbod gebruikt. Omdat Davenport in een verklaring zei: "Nu beginnen we met onze Verified by BitGo-service, waardoor het tijdperk van niet-geverifieerde fondsen ten einde komt."

Het had MTGox kunnen voorkomen.

MtGox is het beste voorbeeld van een bedrijf dat gedurende een aanzienlijke periode in een insolvabele staat verkeerde. Gebruikers hadden geen idee hoeveel bitcoin ze dachten dat op de markt bestond, was veel groter dan ooit tevoren.De groep bij BitGo is van mening dat, wanneer Verified by BitGo in de buurt was geweest als MtGox aan het werk was, de service gebruikers al veel eerder in de problemen op de markt had kunnen wijzen.

"Volgens de informatie die openbaar is gemaakt, beschouwen we MtGox efficiënt voor een langere periode in een insolvente staat. Terwijl een regelmatige audit op deze manier de mogelijkheid van faillissement van een bedrijf niet zou hebben weggenomen, zou het moeten helpen detecteren het veel eerder, radicaal verminderen van de omvang van de uiteindelijke verliezen. "

Binnen een gelekt intern crisisbeheersingsverslag bleek dat het bedrijf 744.408 bitcoin had verloren bij een diefstal die jaren eerder had plaatsgevonden. Als een service zoals Verified by BitGo in de buurt was, is het mogelijk dat veel gebruikers hun bitcoin niet op de centrale hebben gezet. "We werken al samen met verschillende andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in het product, maar hebben geen specifieke titels om te onthullen," vertelde Davenport aan.