Bitcoin A Great Unifier

De grote Bitcoin

Waar denk je als eerste aan als een persoon gelooft in een digitaal, gedecentraliseerd geld? Voor mij persoonlijk is het het verenigende bereik dat Bitcoin heeft rond de planeet en terug. Na eerst over Bitcoin te hebben geleerd, kon ik oorspronkelijk niet denken aan het concept dat ik geld van mijn mobiele telefoon naar mijn familie in Noorwegen kon sturen, vrienden in Washington, DC of mijn familie in New Jersey met alleen het scannen van een QR-code. Bitcoin brengt ons ertoe om een ​​enorme onderlinge verbondenheid te omarmen, waar we ons toe aanzetten en veel baat hebben bij het leren van mensen over de hele wereld die op papier anders van ons kunnen zijn, maar een gemeenschappelijk verlangen delen naar economische vrijheid, vindingrijkheid en vrijheid van meningsuiting.

Toen ik verder ging onderzoeken, werden mijn ogen geopend voor de kansen die Bitcoin alle mensen biedt. Als elektronisch geldsysteem wordt geen aandacht besteed aan iemands geloof, ras en geslacht, omdat de enige verbinding een verbinding is die mensen kunnen delen, het internet. Toen ik meer te weten kwam over hoe verstandig het is om betrokken te zijn bij een dergelijk geld om de sereniteit en de onderlinge verbondenheid rond de planeet te bevorderen, raakte ik genoeg van de partijdigheid op Capitol Hill.

Bitcoin, evenals de idealen achter de gemeenschap en valuta, dwingen mensen om samen te werken en ideeën te delen van de ene natie naar de andere tussen de ene persoon met de andere, ongeacht de geschiedenis. In een beperkte overheid, vrije markt, gemeenschap die vrijheid bevordert zoals die van het Bitcoin-ecosysteem, kan veel worden bereikt, omdat geen op geslacht gebaseerde, op geloof gebaseerde, op cultuur gebaseerde of zelfs sociaal-economische bril moet worden gedragen.

Naast het bieden van enorme economische kansen, levert Bitcoin een relatiepunt waar twee, drie of meer kunnen samenkomen en ideeën van beste praktijken delen met behulp van een gemeenschappelijke band van het wensen van een snel en efficiënt digitaal geldsysteem. Nu ik sinds enkele maanden exclusief in het Bitcoin-gebied werk, sta ik versteld van het assortiment mensen dat ik heb ontmoet uit de hele wereld van verschillende onderwijsachtergronden, politieke ideologieën, nationaliteiten en levensdoelen. Met het gemeenschappelijke punt van nieuwsgierigheid in Bitcoin, hebben we kunnen samenwerken aan projecten en samen de doelen van beperkte overheidsinterventie in de economie, vrijheid van meningsuiting, individuele rechten en vrijheden, de oorzaak van vindingrijkheid, doorgegeven. Het belangrijkste is dat we samen zijn gekomen om de verdiensten van Bitcoin te behouden en te beschermen en te informeren over waarom en hoe Bitcoin een van de beste verenigingsmiddelen is die je kunt vinden om een ​​gender, internationaal, cultureel, politiek, educatief, carrière-, sociaaleconomisch, gebaseerd op geloof, evenals generatiekloof.

Ik weet niets over u, maar ik verwacht dat ik meer van andere mensen in het Bitcoin-gebied zal blijven leren en dat ik er naar uitkijk deze gemeenschapsgroei te zien. Namens moedig ik je aan om te blijven deelnemen en betrokken te raken bij de Bitcoin-gemeenschap. Mijn enige belofte: wees bereid om in korte tijd aanzienlijk te worden betwist, te groeien en te leren. Waarom wachten?!