Bitcoin Black Friday Deals voor de Digital Currency Enthusiast

 

Hoe de beste prijzen te krijgen op Black Friday

Op de dag na American Thanksgiving beginnen bitcoiners (en alle anderen) serieus aan hun vakantie-shopping, met Bitcoin Black Friday-verkopen die strijden om het kopen van geld door grote kortingen aan te bieden. In samenwerking met mainstream Black Friday bieden retailers in het gebied exclusieve kortingen aan gebruikers van elektronisch geld. Hier zijn een paar opties voor iedereen die dit weekend een fantastische deal wil hebben met sommige crypto-vriendelijke producten.

Fabrikanten van hardwareportefeuilles, waaronder Trezor, Ledger en OpenDime, hebben formeel verschillende exclusieve koopjes gedaan die ze zullen aanbieden op Bitcoin Black Friday.Ledger, bekend om zijn populaire hardware wallets, Ledger Nano en Nano S, biedt 21 procent korting op alle goederen. De Ledger Nano S, een hardware-pocket voor bitcoin en ether, is waarschijnlijk beschikbaar voor $ 48,43. De Nano S-portemonnee is een veilig en krachtig alternatief voor internet-net of mobiele portemonnee voor opslag van elektronisch geld.

Het innovatieve OLED-scherm van de hardware-pocket verbetert de gebruikerservaring, waardoor het voor beginnende bitcoin- en ethergebruikers eenvoudig is om hun assets op te slaan.

"Bitcoin Black Friday is een heel belangrijke datum voor ons, waar we meestal het maximale omzetniveau van dit jaar in de gaten houden," licht Eric Larchevque, CEO van Ledger, in. "Dat is precies waarom we ervoor hebben gekozen om de Ledger Blue deze vrijdag te starten, waarbij we een fantastische promoprijs combineren met de prachtige kwetsbaarheid van het evenement."Bitcoin Black Friday Deals voor de Digital Currency Enthusiast_[en-nl]_2018-05-30 18-00-05--092 Black Friday bieden retailers

Trezor biedt exclusieve deals op Bitcoin Black Friday zoals vorig seizoen: $ 20 korting op alle goederen, inclusief zijn handelsmerk TREZOR-hardwarezak en Cryptosteel, een roestvrijstalen alternatief voor krantenmappen. Om de deal te krijgen, moeten klanten een kortingscode gebruiken bij het afrekenen.

Opendime, een kleine USB-stick-gebaseerde bitcoin wallet ontwikkeld door Coinkite, biedt 15 procent korting op zijn eigen hardware portemonnee. Het product, dat het bedrijf graag de Bitcoin Stick noemt, kan worden gebruikt om bitcoin op te slaan, geld te besteden of saldo's te controleren door de USB-portefeuille op een computer aan te sluiten.

"Opendime is een kleine USB-stick waarmee je bitcoin kunt uitgeven als een dollarbiljet, meerdere keren kunt doorgeven, verbinding kunt maken met elke USB-server om tegoeden te controleren." Altijd ontsluiten om online te investeren. "Vertrouw niemand", zegt het bedrijf.

OpenBazaar-winkels en andere speciale locaties.

Crypto Juwelier, 's werelds eerste winkelketen voor juwelen met elektronisch geld, die begin 2014 werd opgericht, biedt 25-50 procent korting op zijn eigen producten, inclusief maximaal 25 procent korting op zijn vakantieset. Op de site kunnen kopers kosten zien in zowel bitcoin- als fiat-valuta. Het bedrijf zal ook overwegen om te investeren in andere elektronische valuta, op verzoekschrift.

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van Bitcoin en andere cryptostijlen met je favoriete munten, dan heeft 51Attack Black Friday-deals van 10% korting op alle bestellingen. Het vergt betaling in zeven verschillende digitale gelden en draagt ​​topjes en caps met een crypto-merk voor dames en heren.

Verschillende OpenBazaar-winkels en andere uitzonderlijke platforms hebben verklaard deel te nemen aan Bitcoin Black Friday. Het OB1-team heeft een lijst vrijgegeven met 10 winkels die op 25 november exclusieve koopjes aanbieden. Deze omvatten:

Agorist Hosting: gratis service-upgrades. Bitcoin Not Bombs: transportdeals en een gratis geschenk. CryptoBooks: Andreas Antonopoulos 'nieuwe roman The Internet of Money is beschikbaar voor een aanzienlijk lage prijs. Kornilov's Gallery: Scherpe kortingen op fotopakketten. Stone Banana Apparel: exclusief nieuw ontwerp voor Bitcoin Black Friday en storewide kortingen. Antiek TomisCraft: speciale kortingen. Yummitea: bonusproduct met alle bestellingen voor bundels met bestellingen.