Bitcoin Bourse kondigt nieuw platform

SEPA – Een korte geschiedenis van BitcoinBourse

De handelsengine is volledig opnieuw ontworpen en herwerkt.Gedecentraliseerde crypto-deviezenuitwisseling wordt gezien als de heilige graal van uitwisseling.Zoals Satoshi zelf opmerkte in zijn white paper: "Wat nodig is, is een elektronisch betalingssysteem op basis van cryptografisch bewijs in plaats van vertrouwen, waardoor twee bereidwillige partijen rechtstreeks met elkaar transacties kunnen uitvoeren zonder een betrouwbare derde partij nodig te hebben".De raison d'être van Bitcoin was om "een elektronisch betalingssysteem op basis van cryptografisch bewijs in plaats van vertrouwen" te geven.Er zijn een aantal technologische projecten van hoger niveau die zich alleen richten op mechanismen voor uitwisseling tussen gelijken (peer-to-peer) en systemen volgens cryptografisch bewijs. Ondertussen zijn andere benaderingen bijna altijd welkom.

Het essentiële kenmerk van een gedecentraliseerde uitwisseling zoals Bitcoin Bourse is dat bitcoins en fiat-valuta per persoon worden uitgewisseld met de arbitrage van een derde partij wanneer er geschillen ontstaan. De huidige Mt. Gox saga is een voorbeeld van de gevolgen van gecentraliseerde uitwisselingen.Person-to-person Bitcoin deals zoals Bitcoin Bourse kunnen ook een snellere afwikkeling bieden tussen banktegoeden.

Hoe bereikt Bitcoin Bourse dit? Het werkt net als een veilig escrow-bureau, waarin Bitcoin Bourse Bitcoins bevriest totdat de transactie tussen koper en verkoper is voltooid. Elke gebruiker krijgt tijdelijke Bitcoin-adressen om zijn Bitcoin Bourse-account te financieren met Bitcoins.

Bitcoin Bourse kondigt nieuw platform aan_[en-nl]_2018-05-30 18-00-07--393 zijn in het

Gebruikers kunnen hun Bitcoins verkopen aan een andere persoon, die zijn ASK-rente neemt, of aan elke gebruiker wiens BID-tarief de verkoper neemt.

Koop- en marktorders hebben uiteindelijk een vervaltijd van 72 uur. Aandelenhandel is nu ook toegankelijk voor het grote publiek.Gebruikers en systeeminvesteerders van Bitcoin Bourse kunnen momenteel aandelen met elkaar verhandelen in de platformaanbieder zelf en over het ruilrecht, via aankoop- en verkooporders.

Bitcoin Beurs laat bovendien toe dat aandelen van derden worden gekocht en verkocht op het podium. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vermelden van hun eigen brochures in Bitcoin Bourse, moeten contact opnemen met het bedrijf voor aanvullend advies.

Veiligheid en legaliteit zijn momenteel hot topics in de ruimte, omdat het netwerktransactie kneedbaarheidsprobleem op een of andere manier een aantal Bitcoin-uitwisselingen beïnvloedde. De strategie van Bitcoin Bourse is om de procedure handmatig terug te trekken. Dit elimineert eventuele problemen met de veranderbaarheid van de transacties en, zo hoopt het bedrijf, zal het handelen naar ontspanningsgebruikers van dit platform.

Over het algemeen is dit een nuttige strategie en uitvoering van deze gedecentraliseerde uitwisselingstheorie, op voorwaarde dat het ecosysteem technologisch is.

Bitcoin valt snel op, in het licht van hun huidige Mt. Gox-faillissement, waarbij Bitcoin-accounts nooit online worden opgeslagen op een van hun servers. Alle Bitcoins zijn in koude opslag en offline geweest. Verdere vragen over de specifieke aard van de koude opslag kunnen aan het bedrijf zelf worden gesteld.Traditionele gecentraliseerde Bitcoin-beurzen hebben bedrijfsmodellen die vergelijkbaar zijn met die van conventionele financiële dienstverleners. Ze accepteren deposito's van fiat-valuta, die ze onder controle houden.Bitcoin Bourse streeft naar een ander product en ondersteuning: het elimineren van de behoefte aan betrouwbare tussenpersonen, een waardige achtervolging.

Het bedrijf heeft een goed ontworpen, praktisch en operationeel platform voor SEPA-gebruikers en een aangesloten systeem om het op de markt te brengen. Het systeem volgt verwijzingen en betaalt commissies voor elke clientverwijzing. Er is ook een erg lange cookielengte, dus als een klant van de winkel komt, komt hij terug om een ​​maand te kopen nadat de scheidsrechter nog betaald is.Ze hebben de volledige affiliate-procedure gestroomlijnd om gebruiksgemak te garanderen, terwijl een uiterst nauwkeurige partnerbewaking wordt gehandhaafd.