Bitcoin breekt het van de vierde muur van vrijheid

Een beknopte geschiedenis van de zeven muurkunst

De meest urgente moeilijkheid om bitcoiners en libertariërs te confronteren is een van communicatie. Af en toe expres, maar vaker per ongeluk, zetten ze vier scheidingslijnen verticaal en vormen ze een barrière tussen hun wereld en de rest van de wereld. Ze worstelen om hun glorieuze boodschap buiten een vierzijdige gevangenis te projecteren. Om de toeschouwer te betrekken, moeten ze leren hoe ze rechtstreeks kunnen communiceren door middel van een medium dat de kijker kan bevatten en begrijpen. Kortom, ze moeten ontdekken hoe ze de vierde muur kunnen breken.

Een officiële constructie van het concept bestond pas in 1758, toen Denis Diderot, een filosoof uit de Franse Verlichting die het meest bekend was om zijn rol als co-redacteur van de Encyclopedie naast Jean le Rond d'Alembert, zijn Verhandeling over dramatische poëzie publiceerde.

Shakespeare verbrijzelde de vierde muur keer op keer, vooral in Richard III. Als Ferris Bueller praat Matthew Broderick speels met de menigte. In het culturele fenomeen dat House of Cards is, wordt de vierde muur herhaaldelijk opgeschoven van Kevin Spacey's Frank Underwood.

Als echte manifestatie van vrijheid is Bitcoin je voorhamer die door de vierde muur van de vrijheid heen kan breken en deze op twee revolutionaire manieren kan afbreken.Om te beginnen is Bitcoin geen monoloog, een monoloog of een terzijde. Integendeel, het is een onmiddellijke communicatie met de menigte. Het is geld – iets dat iedereen gebruikt, het niet eens is met en betrekking heeft op. Ondanks dat het een uitsluitend digitale technologie is, is er een zekere concrete kwaliteit over. Misschien komt dat omdat je er naast lezen of erover kunt nadenken, het echt kunt gebruiken en er dingen mee kunt doen. Filosofische verhandelingen over rechtstheorieën zijn niet langer nodig om de grootsheid van vrijheid uit te leggen. Het enige dat u hoeft te doen is een persoon bitcoin sturen.

Bitcoin Bourse kondigt nieuw platform aan_[en-nl]_2018-05-30 18-00-07--393 Het bedrijf heeft een goedEr is een universele wet die, bij gebruik van bitcoin voor de eerste keer, bruisen en plezier uitstraalt. Het is gewoon de manier waarop de wereld werkt. Onverwacht, je bent helemaal in de wolken om het steeds weer opnieuw te zien. Binnen een minuut worden twijfelaars van decentralisatie, vrije uitwisseling en liberale ideeën in het algemeen onmiddellijk beïnvloed.

Ten tweede breek Bitcoin obstakels op grond van zijn aantrekkingskracht op een breder publiek. Als een digitaal geld dat geen politieke grenzen kent, verenigt bitcoin de wereld. Zelfs de unbanked en semi-banked van de wereld zal eindelijk worden geïnitieerd in de wereldmarkt, ontketenen van de volledige kracht van handel, handel, en ook de verdeling van werk. Door de afhankelijkheid van krediet (scores) te verminderen, zal de dreigende toepassing van smart property de arme, jeugdige en zelfs overbelaste boeren in staat stellen gevangen te nemen in een moeras van vruchteloze Westerse en beleidsauthenticiteit.

De laatste tijd hebben tegenstanders van alle Bitcoins last gehad van urgente problemen die de zich ontwikkelende crypto-valuta verstoren. Het klopt dat het neutrale protocol van Bitcoin factoren van ras, seks, seksualiteit, klasse en welvaart kan helpen onderdrukken. Het ruimt de problemen van traditioneel bankieren en financieren weg door de behoefte aan vertrouwen weg te nemen.

Maar alleen als je het weet.

Dit is waar het privilege-probleem vandaan komt. Op dit moment is het publiek van Bitcoin smal en klein, meestal bestaande uit welgestelde mannen die (zeer) computervaardig zijn. "En het is het" do not understands "- vrouwen, armen, de niet-bankiers, de derde wereld – die het meeste te winnen hebben bij Bitcoin. Vanwege de aard van de netwerkimpact, desondanks, de huidige bevoorrechte Bitcoin klasse heeft geen enkele reden om zijn sleutel te behouden.

Libertariërs en niet-libertijnse Bitcoin-fans moeten voorzichtig zijn om zichzelf niet onder te brengen in een dramatische doos. Ze hebben toegang tot de beste tool om de vierde muur te doorbreken en op een visceraal niveau contact te maken met het algemene publiek. Maar Bitcoin voorziet ons slechts van het vermogen om de vierde muur te doorbreken. We moeten het laten gebeuren door toegewijde waakzaamheid en bewuste inspanning. Outreaching zal krimpen en uiteindelijk de awareness gap opheffen, wat garandeert dat iedereen kan genieten van de grootmoedigheid van Bitcoin. Vanaf dat moment kan Bitcoin mensen over de hele wereld de ware weldaad van menselijke vrijheid tonen en uitleggen.

In de kern sluit de vierde wand het drama in, zodat het niet doorsijpelt en op het publiek valt. De overzichtelijke afbakening stelt het publiek in staat de acties te observeren zonder er deel van uit te maken. Daarom voorkomt het bovendien elke directe, potentieel voordelige interactie tussen de acteurs en het publiek door te gebeuren.

In het theater van het bestaan ​​komen libertariërs vaak aan het studeren vanuit een hoogdravend script. Bitcoin stimuleert het verhaal met een verfrissend echt en toegankelijk element. Contant geld is iets waar iedereen zich mee kan identificeren. Het is het grote evenement, een evenement waaraan iedereen kan deelnemen.