Bitcoin een evidente oplossing voor Argentijnse economische problemen Bitcoin

Bitcoin-valutahandel

Eerder deze week hadden Argentijnen te maken met een nieuwe wake-up call. Eind mei zorgde de geheel nieuwe, strengere regelgeving op de valutamarkt in Argentinië ervoor dat Google zelfs geen Android-programmeurs kon betalen. Met extreme inflatie, een gedevalueerde valuta, ook toegenomen en extreme regelgeving, proberen Argentijnen verstandig te investeren en alternatieve methoden te vinden voor het kopen en verkopen van producten. De Bitcoin-gemeenschap groeit voortdurend in Argentinië, maar de aankondiging van deze week door Western Union zal onvermijdelijk leiden tot een veel grotere belangstelling voor de Bitcoin-valuta.

Met een gedevalueerde Argentijnse Peso willen Argentijnse burgers beleggen in een valuta met een mogelijkheid van meerwaarde. Bitcoin geeft Argentijnen de mogelijkheid om naast een gecentraliseerd aanbod niet alleen de controle over valuta te hebben, maar ook een kans om gemakkelijk goederen wereldwijd te kopen. Bitcoin opent de deur naar de wereldeconomie en biedt Argentijnen de mogelijkheid producten van leveranciers in het land en wereldwijd aan te schaffen.

Bitcoin Charities Forward Thinking for Future Charities_[en-nl]_2018-05-30 18-00-17--959 Een manier omMet een kreupele nationale economie, brengt Bitcoin leven en kansen voor de fiscale toekomst van veel Argentijnen. Zoals Forbes-bijdrager Jon Matonis in zijn artikel "Bitcoin's Promise in Argentinië" benadrukte, zijn de voordelen van Bitcoin in vergelijking met papiergeld groot. Onlangs produceerde BitcoinFilm.org een korte documentaire over Bitcoin in Argentinië. Terwijl het Argentijnse leiderschap doorgaat met het opleggen van kostenbeheersing en monetaire-uitwisselingsbeperkingen, blijft de Bitcoin-gemeenschap groeien en bloeien.

Voor veel Argentijnen is Bitcoin een veel levensvatbare bron van besparingen, dan pesos in de bank. Met een inflatie van bijna 30 procent zijn de Argentijnen minder bezorgd over de volatiliteit van de Bitcoin-valuta ten opzichte van de autoriteiten die de devaluatie van de Argentijnse peso toestonden. Met de zwarte economie als de belangrijkste manier om de Amerikaanse dollar in Argentinië te verwerven, is Bitcoin niet alleen een vergunning, maar een waardevollere investering voor Argentijnen. Wanneer de Argentijnen geconfronteerd worden met het besluit om een ​​gedevalueerde valuta aan te houden of de stap nemen om te investeren in de bitcoin-valuta met een groot uitbreidingspotentieel, moeten ze een eenvoudige beslissing nemen. La Revista de Bitcoin quiere dar felicitaciones a la communidad de Bitcoin en Argentina door el crecimiento de Bitcoin en este pas.