Bitcoin for Business Congress zal ook een Start-up Show Bitcoin hosten

Start-ups Start-UpBitcoin 2 Business Congress 

Bitcoin Two Business chief Focus zal zijn op het samenbrengen van investeerders, ondernemers, startups en ook de meest fascinerende personaliteiten in de industrie.Brussel zal het exacte eersteBitcoin 2 Business (B2B) congres op 16-17 oktober houden. Het wordt het belangrijkste evenement met een B2B-formaat dat alleen bedoeld is voor ondernemers, beleggers, VC's en bedrijven. De agenda zal ook worden gewijd aan het aanmoedigen van start-ups en hun projecten."is uw motto voor de start-up show. Het congres is de ideale kans om ideeën te promoten door het te presenteren tegenover gerenommeerde ondernemers, investeerders en virtuele beleggers in de Crypto-gemeenschap.Neem contact op met de beleggers, krijg de bekendheid via mediapartners en breid uw activiteiten uit in de Bitcoin-industrie. Om een ​​beurs aan te vragen, koopt u minstens één congresticket en solliciteert u met uw werk naar [beschermd per e-mail] Vanaf eind september kunnen de organisatoren 1 Startup kiezen met de meest fascinerende baan die ook een exclusieve promotionele bijeenkomst krijgt Desk ter waarde van 2 000 EUR bij het congres gratis!

"Deel van onze agenda zal specifiek worden toegewijd aan Start-ups, ze zullen tijd hebben om hun eigen projecten en strategie te presenteren waarvan de investeerders beweren dat het coördinerende team en de" Start-ups in welke fase van ontwikkeling dan ook zijn uitgenodigd! "

Start-up show is ongetwijfeld een zeer interessante extra waarde voor het congres. Een van de andere bevestigde sprekers, oftewel Topic Supervisors, kunt u bekende persoonlijkheden en Bitcoin-ambassadeurs vinden, bijvoorbeeld Rosat, Roszak, Moe Levin van BitPay, Vitalik Buterin of Jos Hansen van CrowdCurity, die onlangs $ 1 miljoen opbracht voor crowdsourcebeveiliging voor Bitcoin Startups en vele anderen.

Agenda is momenteel beschikbaar op de officiële congreswebsite. De onderwerpen zijn bedoeld om de belangrijkste kwesties te bespreken met betrekking tot de monetaire toekomst, de acceptatie van Bitcoin door bedrijven, retailers, regelgeving, investeringen enz. Elk onderwerp zal naar verwachting de meningsverschillen vergroten en een aantal zal bestaan ​​uit paneldiscussies om ervoor te zorgen dat we het algemene perspectief krijgen.

Dus als u een bedrijf, ondernemer, start-up of investeerder bent die op zoek is naar goede netwerken en om te voldoen aan de belangrijkste spelers in de branche, mis dan niet uw kans om deel uit te maken van het geweldige en eerste in zijn soort evenement en ontvang uw ticket wanneer mogelijk, terwijl de prijzen van de Earlybird het laatst duren.