Bitcoin koopjes maken Black Friday bij Amazon Even Bigger

 

De manier om geld te besparen op bitcoin

Amazon springt dit seizoen op door vijf keer zijn "Black Friday" -verkoop te beginnen. Hoewel Amazon geen bitcoin neemt, kan het gebruik van bitcoin voor al deze aankopen een extra 10 tot 25 procent dalen van enkele van de laagste prijzen online. Aangezien Amazon de grootste onlinewinkel is, kan het gebruik van uw bitcoin voor aankopen de boodschap verzenden die bitcoin hier is om te blijven. Misschien kan een bewijs van de waarheid hen ertoe brengen om te schoppen en naar de toekomst te schreeuwen.

Met nieuwe bitcoin-makelaars- en escrow-services kunt u uw bitcoin uitgeven om een ​​aanzienlijke korting op de Black Friday-deals te krijgen. Door simpelweg bitcoin in dit speciale handelsmodel te gebruiken, zou het voor u mogelijk kunnen zijn om extra giften aan te schaffen dit seizoen.

Vereisten, wat u moet beginnen:

Een account bij Amazon.com. Hierdoor kan de handel veel sneller worden voltooid voor alle partijen. Bitcoin om te investeren, eerder met een snelle manier om de bitcoin aan te vullen die je alleen hebt uitgegeven. Als u een ingezetene van de VS bent, kunt u met een account bij circle.com contanten van uw normale bankrekening naar circle.com overboeken en deze onmiddellijk gratis laten converteren naar bitcoin. Andere Bitcoin-beurzen zoals Coinbase kunnen een commissie van 1% vragen voor de aankoop en het kan een aantal dagen duren, afhankelijk van de keuzes van uw account. Een account op Purse.io of zelfs Brawker.com bitcoin escrow / broker service die de regelingen zal treffen om uw bitcoin te verkopen in een winst voor u die wordt ingewisseld voor de aankoopprijs. Opmerking: Brawker.com heeft het voordeel dat u Multisig-portefeuilles gebruikt.

De manier om uw korting te krijgen:Bitcoin koopjes maken Black Friday bij Amazon Even Bigger _[en-nl]_2018-05-30 18-00-01--764 Het verlanglijstje van Amazon bestaat

Zodra je ziet hoe cool het echt is, kun je ervoor kiezen om dat opnieuw te doen en het kan handig zijn om ze recht te houden. Kopieer de URL van Amazon's website en plak deze in de kortingsbitcoin-makelaar van uw keuze. Bepaal hoeveel van een korting je gaat vragen. 10% – 25% Dit is dezelfde hoeveelheid premium die iemand voor uw bitcoin zal betalen over de spotprijs die u aan de bitcoin-makelaarswebsite hebt betaald. Over het algemeen geldt dat hoe lager de korting die u wilt, hoe sneller u aanbiedingen ziet binnenkomen om deze te kopen. Met ongeveer 10 procent ben je agressief met gelokaliseerde bitcoin-geldautomaten en het zou heel snel moeten gaan. Ze plaatsen de 'bundel' met de gewenste lijst te koop voor diegene die creditcards hebben die bereid zijn om voor uw aankopen te betalen en uw bitcoin terug krijgen. Deze contanten worden op de brokerwebsites in bewaring gehouden totdat beide partijen zijn overeengekomen dat de transactie succesvol is afgesloten. U kunt ervoor kiezen om de aanbiedingen te nemen om uw verlanglijstje te kopen. Wanneer de deal wordt geaccepteerd, heeft de koper een kort tijdsbestek om de Amazon-link te gebruiken die je hebt verstrekt om te dekken, want je bent de dingen op je lijst. Zowel de koper als de verkoper worden uitgenodigd om opmerkingen achter te laten voor de ander om een ​​reputatiesysteem te laten groeien. Er zit een berichtensysteem in deze systemen, ook is het erg belangrijk om over te brengen om misverstanden te voorkomen en om te organiseren als er een vertraging is in het transport of andere complicaties die zich van tijd tot tijd in het leven voordoen.

Waarom zou een koper willen dat uw bitcoin 10-25% hoger zou zijn dan de marktprijs?

Met deze methode kunt u bitcoin-aankopen doen zonder dat u een bankrekening hoeft te hebben om dure overschrijvingen te verzenden. Het betalen van de premie van 10-25% kan eenvoudiger en sneller zijn in delen van de wereld die de aankoop van bitcoin ontmoedigen of verbieden. Sommige mensen zonder bankrekeningen doen online werk en kunnen worden gecompenseerd in Amazon credits. Met deze service kunnen ze die credits gebruiken en de waarde naar bitcoin verplaatsen. Als ze willen, kunnen ze de bitcoin dan uitgeven voor hun regionale uitwisseling voor hun nationale valuta.

Waarom zou je je bitcoin willen uitgeven?

Het is duidelijk dat een korting contant wordt bespaard en voor zichzelf spreekt. Dit komt de Bitcoiners ten goede, omdat het de bitcoin uitbreidt naar meer mensen. Hoe meer klanten van bitcoin, hoe beter en waardevoller het is. Dit toont aan verkopers dat de investering in bitcoin-betalingsverwerking een lonende investering is. Het punt dat sommige Bitcoiners missen als ze geloven dat ze hun kostbare bitcoins echt uitgeven, is dat ze niets uithangen. Als ze $ 100 aan bitcoin investeren, koop dan geschikter wanneer ze het hebben uitgegeven, hun netto verschil is niets. Bitcoin is zojuist het kanaal geworden voor zijn betaling.

Wat kan er fout gaan?

Dit blijft een vrij nieuw idee. Reputaties worden nog steeds gemaakt; het is mogelijk dat een koper of verkoper zijn deel van deze procedure traag beëindigt. Het is erg belangrijk om het reputatiesysteem te gebruiken dat groeit naarmate de markt ouder wordt. Misschien overwegen kleinere aankopen toestaan ​​voor minder gebaseerde bitcoin-kopers. Het verlanglijstje van Amazon bestaat uit de naam en de stad van de shopper, hoewel er oplossingen voor re-mailing zijn die kunnen worden gebruikt om uw plaats privé te houden. De koper van bitcoin zal alle dingen op uw record zien; vraag jezelf af of je hiermee akkoord gaat.

Het is mogelijk een win-win-win-win-win-omstandigheid.Verhoging van de verkoop van Amazon U ontvangt een aanzienlijke korting op de al sterk verdisconteerde dingen. De koper krijgt de bitcoin waarin zij geïnteresseerd zijn om de Bitcoin-makelaar een nieuw bedrijfsmodel te laten bouwen. De totale Bitcoin-gemeenschap profiteert van een verhoogde blootstelling en potentiële kostengroei.Opmerking van de schrijver: Noch de auteur noch pleiten voor het gebruik van een van deze oplossingen; dit moet worden beschouwd als een informatiedeel om alleen een nieuw bitcoin bedrijfsmodel te krijgen. Brawker maakt het bovendien mogelijk om te gebruiken met andere retailers; bezoek hun website voor meer informatie.