Bitcoin Nordic brengt Bitcoins naar het Midden-Oosten en Noord-Afrika

De geschiedenis van Bitcoin

Het Midden-Oosten en Noord-Afrika blijven een van de moeilijkere delen van de wereld om Bitcoins te krijgen. Hoewel grotendeels gerechtvaardigd door het lage BBP van het gebied, is de concentratie van Bitcoin-klanten in het gebied laag en zijn opties voor het meten van regionale soorten digitale valuta voor bitcoins moeilijk te vinden – tot vandaag. Bitcoin Nordic heeft onlangs CashU geïntroduceerd als betalingsalternatief. Bitcoin Nordic is een in Duitsland geïntroduceerde Bitcoin-beurs die op 2 april wordt geïntroduceerd, met als belangrijkste kenmerk het direct verzenden van bitcoins voor betalingen met een creditcard. Deze actie werd al snel opgeschort door Visa en MasterCard, maar het bedrijf bleef, en blijft bitcoins aanbieden voor bankoverschrijvingen (en vice versa) en anoniem geld in de post, en breidt hun aanbod van betalingsaanbiedingen uit met deze nieuwe toevoeging.

CashU is een populaire online en draagbare betaalmethode in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, omdat de jonge en grote mensen in het gebied momenteel een zeer beperkte toegang hebben tot creditcards. Bitcoin Nordic beweert dat door CashU als betalingsalternatief te introduceren, zij Bitcoin beschikbaar hebben gesteld voor meer dan 300 miljoen mensen die niet over een gemakkelijke manier beschikten om het eerder te kopen.

Bitcoin witwasonderzoek Waar gaan criminelen MaskIllicit van maken_[en-nl]_2018-05-30 18-00-36--095 op deze manierDe kosten van Bitcoin Nordic zijn exorbitant; ze brengen een commissie van 15% in rekening bovenop de 24-uurs typische MtGox-kosten, meer dan de 10% die ze in rekening brengen voor contante betalingen en cheques, en veel meer in vergelijking met 0,7% vergoedingsgemiddelden voor gelddeposito's en elektronische overboekingen in de Verenigde Staten. Echter, in vergelijking met bijkomende kosten op de CashU-marktplaats zijn de prijzen van Bitcoin Nordic nauwelijks uitzonderlijk. Hoewel creditcardbetalingen en sommige andere methoden zoals Fawry en BEE worden verwerkt met een toeslag van 5-7%, nemen UKash-vouchers 9% plus wisselkoersen. Wanneer we deze tarieven vergelijken met de baselineprijzen van Google, zien we dat dit een andere commissie van ongeveer 5 procent is – met een totale commissie van 14%, bijna tot wat Bitcoin Nordic aanrekent voor het converteren van CashU naar Bitcoin.

Desalniettemin, ondanks internettarieven van 20-30%, heeft Bitcoin Nordic het vermogen om een ​​levensvatbare niche op te bouwen om een ​​eenvoudige reden: het heeft geen concurrentie. Hoewel CashU de gevestigde betaalmethode van het gebied is en al door veel mensen wordt gebruikt, is het aantal sites dat het gebruikt vrij klein. Hoewel met CashU veel belangrijke producten zoals World of Warcraft en iTunes-cadeaubonnen kunnen worden gekocht, ondersteunen de meeste diensten en producten waar we in Europa en Noord-Amerika gebruik van maken dit niet. Bitcoin, aan de andere kant, doet dat – alleen en als toegangspoort tot andere winkels via providers zoals SpendBitcoins, die cadeaucodes biedt voor winkels zoals Amazon, de Apple Shop en Thinkgeek voor bitcoins en ook een Buy Anything-service biedt waarmee je om Bitcoin te gebruiken als een proxy voor elke online aankoop.

In de afgelopen paar maanden is Bitcoin getuige geweest van een enorme toename van zijn eigen bereik over de hele wereld. De Chinese adoptie werd snel verankerd in mei, BitInstant voegde 700.000 locaties toe om bitcoins te kopen in de Verenigde Staten, Rusland en Brazilië, ook al zijn er tot nu toe geen pogingen gedaan om bitcoin naar Afrika te brengen, hoewel er tot nu toe geen resultaten zijn geboekt. Met deze beweging van Bitcoin Nordic, zullen het Midden-Oosten en Noord-Afrika nu in staat zijn om deel te nemen aan de wereldwijde adoptiegroei van Bitcoin, en kunnen enorme aantallen mensen toegang krijgen tot diensten en producten die ze niet eerder hadden kunnen bereiken, zowel binnen de Bitcoin-gemeenschap als daarbuiten.