Bitcoin Nordic Koop Cash U-vouchers met Bitcoins

CashU-coupons

Bitcoin Noordse Lasse Birk Olesen heeft aangekondigd dat het bedrijf nu een middel biedt voor Bitcoin-gebruikers om CashU-vouchers te kopen, een online betaalmechanisme dat wordt geaccepteerd op honderden online plaatsen, waaronder iTunes, Amazon, Skype en Xbox Live.

Vanuit de mening van de gemiddelde Bitcoin-gebruiker zijn de kosten hoog; Bitcoin Nordic berekent een transactiekost van 10% op elke aankoop. Het is dus niet waarschijnlijk dat de service significant wordt gebruikt door iemand die kan betalen voor iTunes- of Amazon-producten met een creditcard; van de Noord-Amerikaanse en Europese Bitcoin-gemeenschappen zijn de gebruikers hoogstwaarschijnlijk mensen Bitcoin-gebruikers die Bitcoin-betalende banen hebben en bijna geen fiat-valuta-inkomsten op enigerlei wijze. Er is echter één plek waar de service waarschijnlijk van grote waarde is: Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten hebben veel mensen geen creditcards en een aanzienlijk aantal heeft zelfs geen bankrekeningen en CashU is een zeer populair alternatief geworden. Dat is echter niet te wijten aan de lage prijzen; voor het kopen van CashU-vouchers met een creditcard gebruikt CashU 5% als aanvulling op een impliciete provisie voor valutaconversie door uw eigen bank. Andere koopmechanismen, zoals Fawry en Ukash, hebben zelfs hogere prijzen, in sommige gevallen tot 9%. In vergelijking met deze keuzes is de vergoeding van Bitcoin Nordic slechts marginaal hoger en Olesen is voornemens het bedrag te verlagen omdat er voldoende volume is om dat te bereiken.

Maar uiteindelijk doet zelfs een commissie van 10% er niet zoveel toe, aangezien de combinatie van het Bitcoin- en het Bitcoin Nordic-bureau inwoners van Noord-Afrika en het Midden-Oosten een unieke service biedt die geen enkele andere betaalmethode biedt: toegang tot Noord-Amerika en Europa online arbeidsmarkten. Bitcoin, auteurs, grafisch ontwerpers, vertalers en ontwikkelaars in Noord-Afrika of het Midden-Oosten kunnen relatief hoge lonen verdienen door freelance werk te doen voor een verscheidenheid aan mensen en bedrijven in de Verenigde Staten, Canada en de EU, en met de steun van Bitcoin Nordic kunnen zij zet het bedrag om in een formulier dat ze onmiddellijk kunnen besteden aan hun eigen behoeften. Normaal gesproken komt PayPal onder deze omstandigheden voor de geest, maar in zo'n geval blijkt PayPal van zeer beperkte waarde te zijn; de redenering is dat PayPal-transacties omkeerbaar zijn, terwijl CashU-transacties onomkeerbaar zijn, waardoor CashU geen PayPal-optie als financieringsoptie kan accepteren. Wanneer dat wel gebeurde, konden frauduleuze kopers CashU-eenheden kopen met PayPal, snel uitgeven aan goederen en vervolgens de PayPal-transactie annuleren. UKash is ook onomkeerbaar en internationaal, dus het is CashU-compatibel, maar het lijdt onder hoge prijzen en onduidelijkheid; Zoals hierboven vermeld, zijn de conversieprijzen meer dan 9%, en op dit moment lijkt Bitcoin, althans volgens Google Trends, ongeveer vijf keer zo populair te zijn als UKash.

Bitcoin Privacy Vertrouwelijke Transacties Feature Can Fix_[en-nl]_2018-05-30 18-01-24--748 samen met andere blockchainsSituaties zoals deze zijn ideale voorbeelden van waar Bitcoin daadwerkelijk kan schijnen. In omgevingen waar de bankinfrastructuur nauwelijks of niet bestaat, wordt de markt vaak geteisterd door politieke beroering of oorlog, en zien financiële instellingen uit Europa of zelfs de VS geen winst (of te veel gevaar) in het engageren, op voorwaarde dat iemand ergens een op een internetverbinding is iedereen mogelijk binnen bereik van hulp. Bij het maken van een van de 3 eerste ooit grootschalige 'enorme open online cursussen' eind 2011, ontving de professor van de Stanford Universiteit, Sebastian Thrun, de volgende e-mail van een van zijn leerlingen in Afghanistan:

Ik heb de afgelopen dagen doorgebracht onder binnenkomende mortier- en raketaanvallen, en vervolgens controleposten onder twijfelachtige juridische status ontweken om een ​​oorlogsgebied naar een ander wereldatmosfeergebied te exfiltreren totdat de zaken tot rust waren gekomen. Ik had ongeveer een uur vrij goede internetconnectiviteit om de opdrachten af ​​te krijgen en behaalde toch een respectabele score. Dit is hier een gewone week voor mij.

Ongeacht de culturele hindernissen, ongeacht de ontberingen en ook ondanks de oorlog, onthullen verhalen als deze de uiterste vastberadenheid en wil van de lokale bevolking om zichzelf van de benarde situatie te verwijderen – en in dit geval stond het net een universiteitsprofessor toe in Californië om deze man te helpen een stap te zetten in de richting van misschien, eindelijk, daadwerkelijk dit te doen. Stel je nu voor dat deze man een programmeeropdracht krijgt met bitcoins en dat hij eindelijk zijn kaarten voor het huishouden vliegt naar Europa. Ten minste de Arabische luchtvaartmaatschappij accepteert CashU; toen Udacity erin slaagde de student te inspireren om zijn programmeertalenten verder te ontwikkelen tot een redelijk niveau, zou het niet eens bijzonder uitdagend zijn.

Het bovenstaande is zeker niet bedoeld om het ongelukkige stereotype te promoten: het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn in hun geheel door oorlog verscheurde hellegaten; in werkelijkheid zijn de meeste landen in de regio tamelijk alledaagse en stabiele gebieden, die voornamelijk te lijden hebben van onvoldoende infrastructuur en ontwikkeling en misschien een bescheiden niveau van politieke onderdrukking. In deze omgevingen spelen Bitcoin en CashU ook een grote rol bij het geven van een soort 'bankieren aan de niet-bankierden'. Iedereen die bitcoins verdient, kan BitStamp gebruiken als een spaarrekening, en zo nodig naar CashU-vouchers converteren, en zelfs deze aflevering biedt veel meer fiscale zekerheid dan bijvoorbeeld het aanhouden van grote hoeveelheden geld. In zwaardere omgevingen wordt Bitcoin desondanks veel noodzakelijker, en deze snelle en eenvoudige uitbetalingsmethode heeft net Bitcoin meer functioneel gemaakt.