Bitcoin-prijs bereikt 2 jaar hoog in China Experts voorspellen bull-markt

Chinese aandelenmarkt

De prijs van bitcoin in China overtrof vandaag de top van twee jaar op de top Chinese beurzen, terwijl Chinese traders veilige digitale havens blijven zoeken voor hun fondsen.

De trend was sterk genoeg om te worden gezien door de reguliere financiële pers, samen met The Wall Street Journa voerde ik een verhaal met de titel "Chinese beleggers die bitcoin kopen als yuan valt."

nam contact op met de beste Bitcoin-operators en wisselde CEO's in China uit om de polsslag van deze markt te pakken in het licht van de laatste opwaartse prijstrend.

"Het is echt fascinerend om de huidige prijsstijging van bitcoin te zien", verklaarde Bobby C CEO Bobby Lee. We hebben het afgelopen kwartaal recordhandelsvolumes gezien in China, omdat de devaluatie van de renminbi aanhoudt. Ik geloof dat de prijs van bitcoin zijn hoogste punt ooit in 2013 overtreft, wanneer hij begin 2017 $ 1.500 bereikt of overtreft. "Ik geloof ook dat de vergelijkende stabiliteit van bitcoin en de verbeteringen ervan, zoals de uitvoering van SegWit dit jaar, het een veilige keuze voor beleggers hebben gemaakt in vergelijking met altcoins." "Op zoek naar de lange termijn, geloof ik dat bitcoin enkele miljoenen zal bereiken Amerikaanse dollars, en misschien zelfs $ 10.000, voorafgaand aan de volgende blokhelft in 2020, "concludeerde Lee. "Deze voorspelling is logisch als je kijkt naar hoeveel autoriteiten doorgaan met het uitbreiden van het aanbod van fiat-gelden door geld te drukken samen met andere kwantitatieve versoepelingsopties.Recall: aangezien de geldhoeveelheid snel is gestegen, zal de prijs van bitcoin omhoog gaan sinds bitcoin prijs wordt gemeten in eenheden van deze valuta's. "

"Gelet op het feit dat de verkiezing van de Trump, de PBOC [Individuals's Bank of China] heeft toegestaan ​​dat de CNY binnen een haaradem van 7,00 [een US dollar] verzwakt," verklaarde Arthur Hayes, mede-oprichter en CEO van BitMEX. "Tijdens deze recente periode van devaluatie sloot Beijing een van de belangrijkste kanalen van kapitaalvlucht, overzeese fusies en overnames [fusies en overnames]. Chinese bedrijven die buitenlandse bedrijven overnemen, moeten nu goedkeuring krijgen van de autoriteiten."

Vergelijkbaar met zijn gedrag op andere beurzen, stijgt de marktrente van bitcoin in BitMEX aanzienlijk op het moment van schrijven.

"Velen probeerden te ontsnappen op de grondstoffenmarkten nadat de aandelenmarkt neerstortte en het land onbetaalbaar werd. Beijing is niet happig op deze ongebreidelde speculatie en het heeft hogere margevereisten, wat leidt tot een instorting van de handel in grondstoffencontracten." "Bitcoin blijft een markt waar Chinese mensen 24/7 kunnen speculeren, en ze zijn in staat om sommige rijkdommen in bitcoin om te zetten voor een hedge tegen een verslechterende nationale valuta, "redeneerde Hayes. "Dit is de reden waarom bitcoin in 2 jaar dalingen in China handelt."

"BitKan TX-volumes geven aan dat het gebruik van Bitcoin in China en veel andere opkomende markten groeit.Voorheen waren Chinese consumenten speculatiegedreven, maar het aantal daadwerkelijke gebruikers neemt snel toe." Afhankelijk van de statistieken zijn we optimistisch over de bitcoin prijs. "

Volgens de gegevens in het nationale handelsplatform, Huobi.com, zag 2 december een steile groei in Bitcoin-prijs. In 10% in China bereikten de bitcoin-prijzen hun hoogste niveau sinds januari 2014, met een maximum van 5497 RMB in 1:56 p.m.Bitcoin-prijs bereikt 2 jaar hoog in China Experts voorspellen bull-markt_[en-nl]_2018-05-30 18-01-20--888 polsslag van deze markt te

"Vanuit een internationaal economisch standpunt bevinden we ons in een tijdperk van onzekere variabelen," verklaarde Huobi COO Zhu Jiawei. "De prijs van Bitcoin is in de middag van de Brexit met 21 procent gestegen, de risicoaversie is begonnen en externe investeringskanalen zijn voorbereid.

"En met de regulering van de vastgoedmarkt kijken individuen naar aandelen en bitcoins om zich af te dekken tegen de waardevermindering van de RMB. En voor bitcoin zelf is het bewustzijn dit jaar toegenomen en hebben beleggers er steeds meer aandacht aan besteed als een beleggingsproduct."

"De centrale bank heeft bijgedragen aan de popularisering van digitale valuta, het inhuren van nieuw digitaal valutal talent en de aankondiging dat het digitale valuta-initiatief van de centrale bank de 2 ronden van de revisie heeft voltooid," redeneerde Jiawei. "Dit alles leidt ertoe dat meer mensen in China de waarde van bitcoin bekijken."

"In de afgelopen twee jaar heeft de Chinese overheid een relatief losse houding ten opzichte van bitcoin ervaren," vertelde CHBTC CEO Dawei Li aan. "De centrale bank van China is ook actief van plan om haar digitale valuta uit te geven, wat een positief signaal is voor bitcoin-bedrijven en investeerders.De recente devaluaties van deze CNY hebben ook bijgedragen aan de legitimatie van bitcoin, dit in combinatie met de huidige macro-economische crises over de hele wereld, we geloven, heeft geleid tot een aanzienlijke instroom van kapitaal in bitcoin, aangezien het in toenemende mate als een veilige haven wordt beschouwd in het licht van lokale investeerders. "

GongShi Tan, het Chinese filiaal van BTC Media, raakte de basis van de vocale Chinese bitcoin mijnwerker en ltc1btc CEO Zhuo'er Jiang, die verklaarde dat hij de prijs van bitcoin op een "bull market cycle" ziet… vooral als we een enorme blokuitbreiding voltooien, wat de beperkingen van de transacties en actieve IP-adressen zal opheffen.Op basis van de wetgeving van Metcalfe is de waarde van een telecommunicatienetwerk evenredig met het kwadraat van het aantal gebruikers van dit systeem.In dat geval denk ik dat de bitcoin-prijs hoogst waarschijnlijk tweemaal zijn grootste punt, dat kan 16.000 RMB zijn. "

"Er zijn de laatste tijd veel discussies geweest over nieuwe regelgeving en de focus van de autoriteiten op het beheersen van de grensoverschrijdende geldstroom, wat zeker een zekere hoeveelheid nieuwsgierigheid naar bitcoin in China drijft," verklaarde Zennon Kapron, videomaker en directeur van Kapronasia, een belangrijk onderzoeks- en adviesbureau in de financiële sector, gespecialiseerd in Aziatische markten. De schrijver van Chomping in de Bitcoin: het verleden, het heden en de toekomst van Bitcoin in China, Kapron heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sectoren technologie en financiën, actief bij Citibank en Intel, voordat KapronAsia in 2007 werd opgericht. "We zien enkele van de significante ontheffing van blockchaininitiatieven, zoals R3, die aandeelhouders lijkt te verliezen, "vertelde Kapron aan . "Hoewel de terugtrekkende banken concurrentieinitiatieven lijken te volgen of een eigen initiatief te nemen, kan het ook de stemming zijn die het suggereert voor een langeretermijnrally van de financiële sector terug naar bitcoin." "Een aanzienlijke hoeveelheid geld is naar andere crypto-lanceringen, met name Zcash, die in de maand sinds de lancering een enorme volatiliteit vertoonden, "beredeneerde Kapron. "Een deel van het geld komt waarschijnlijk terug naar bitcoin, vooral omdat de prijs van Zcash daalt samen met de volatiliteit."

De observaties van Kapron over de trend "back to bitcoin" zien er bijzonder interessant uit. Sterker nog, ongeacht de interesse van andere blockchains, heeft bitcoin echt erkenning gekregen als een veilig activum voor beleggers. Daarom zal een zwakke CNY zeer waarschijnlijk blijven overstappen naar bitcoin aantrekkelijker maken voor Chinese handelaren.

"Dit is duidelijk een jaar oude blockchain geweest in China met een gunstige overheidsbetrokkenheid en aanzienlijke investeringen", legt John Riggins, redacteur van GongShi Tan, uit. "Ondertussen zijn de bitcoin-prijzen al na 2 jaar gestegen."