Bitcoin prijs overtreft januari hoog van

Bitcoin prijs overtreft 

De high van januari was in afwachting van een aflevering van het tv-programma The Good Wife) uitgezonden een evenement met Bitcoin, waardoor de kosten van een medium-paced herstel na de dieptepunt van november van $ 1.994 plotseling rond de $ 6.5 – $ 7 tot ongeveer twee weken. Toen de aflevering werd uitgezonden, kwam er meteen een grote piek in online aandacht op Bitcoin omdat een deel van de 12 miljoen kijkers van de show zich afvroeg wat de online cryptocurrency die ze hadden geïntroduceerd was. Aan de andere kant was de nasleep een teleurstelling. Susan Toepfer noemde het, binnen haar uitgebreide overzicht en beoordeling van deze aflevering, "een nogal lage energie-episode, die veel te veel aandacht vereist voor vervelende details", en ook de niches deelden het sentiment. Een dag nadat de aflevering was uitgezonden, zakte de Bitcoin-prijs van $ 6,8 helemaal naar $ 4,64 voordat hij een tijdelijk, gedeeltelijk herstel maakte, hoewel de val werd overdreven door instabiliteit in de margehandel Bitcoinica. Er kan worden betoogd dat de uitzending toch een belangrijk keerpunt was in het imago van Bitcoin voor de lange termijn, maar in de korte termijn is duidelijk dat de indruk die de Bitcoin-handelaars hadden op de uitwerking van deze uitzending enorm was overdreven.

De huidige opkomst verschilt van deze groei samen met de junibubbel, die ons op een zeer significante manier de all-time high van $ 31,91 per bitcoin bracht. Terwijl de vorige twee bubbels werden gevolgd door abrupte toename van het zoekvolume, beide duidelijk zichtbaar op Google Trends, gaat de huidige stijging niet gepaard met zoiets.

Bitcoiner ziet kosten na het verkopen van BTC aan een undercovercop_[en-nl]_2018-05-30 18-01-28--485 een aanval opDat wil niet zeggen dat de opkomst geen oorzaak heeft; de informatie over Chinese adoptie, de accounts van BitInstant en BitPay die een snelle groei van het handelsvolume zagen, de opkomst van ASIC-mijncomputers en zelfs de lancering van  zelf kwamen samen tot een duidelijke verschuiving in de stemming tegen het einde van mei, zelfs omdat Bitcoinica zijn definitieve stopzetting alleen had aangekondigd als gevolg van een 18.750 BTC-hack. Het belangrijkste verschil is echter dat, hoewel de oorzaken van de vorige twee bubbels buiten waren, direct of indirect afhankelijk zijn van een plotselinge instroom van aandacht, de factoren achter de groei innerlijk zijn, wat wijst op een verandering in het sentiment en mogelijk een herstel van een niveau dat op een of andere manier onnatuurlijk werd onderdrukt voor weken eerder. Het simpele feit dat de opkomst snel na Bitcoinica kwam, geeft enige steun aan de laatstgenoemde theorie, omdat kortsluiting of het effectief bezitten van een negatieve hoeveelheid bitcoins niet langer mogelijk is.Er is de komende maanden veel te verwachten van Bitcoin, maar dat het zoekvolume op Bitcoin niet toeneemt, is een potentiële bron van stress. Hoewel Bitcoin sterker wordt en de unieke projecten vordert en meer en meer worden gevestigd met elke voorbijgaande maand, is deze indicator van de omvang van de gemeenschap als geheel ten minste hetzelfde gebleven als januari. Hoewel het argument kan worden beargumenteerd dat er een substitutie-effect is van mensen die zich verwijderen van de toevallige fascinerende vorm van aandacht voor een dieper en meer betrokken niveau van deelname aan de valuta en de ongelijksoortige gemeenschappen, en zelfs het zoekvolume de stroom van inkomende klanten vertegenwoordigt meer dan de huidige activiteit, dat de enige grote indicator van de omvang van Bitcoins gemeenschap die veel beter is dan welke andere dan ook geleid door de realiteit in plaats van het geloof, reden geeft om aandachtig te zijn. Maar in tegenstelling tot de vorige twee bubbels, heeft het tot nu toe een halve week geduurd voordat de kosten slechts 40% waren gestegen, dus het kan zijn dat waarschuwing een les is die de gemeenschap al heeft ontdekt.