Bitcoin-prijsanalyse Bitcoin-bulls Vind respijt langs grote steun

Bitcoin-bulls Vind

De afgelopen week heeft bitcoin een competitieve afwaardering gekend in de 12.000 in de $ 6.000s – een verplaatsing van 50 procent in zeven dagen. Op dit moment is er een strijd gaande tussen de stieren en de beren, terwijl de markt probeert te beslissen of de huidige rally een tijdelijke bodem is of een beslissende afsluiting van de agressieve bitcoin-bearmarkt:

Figuur 1: BTC-USD, 1-daagse kaarsen, macro-trend.

Tot op heden heeft de markt talloze sporen gebroken van ondersteuning, waaronder de dagelijkse 200 EMA. De dagelijkse 200 EMA blijft de laatste jaren een sterke ondersteuning en blijft een centrale marker voor het bepalen van de gezondheid van de trend. Op het moment van dit artikel analyseert BTC-USD de macro 61 procent Fibonacci retracementwaarden die hierboven zijn weergegeven. Gisteravond bliezen we dwars door deze lijn van steun, en nu proberen we het onderaan te onderzoeken om te ontdekken hoe sterk de steun is omgezet in immuniteit.

Figuur 2: BTC-USD, 4-Hour Candles, Present Trend.

De foto hierboven laat een enorme golf van volume zien die leidt tot een competitieve val en een scherp stuiteren. Of deze bodem een ​​complete basis van de beren trend is valt nog te bezien, maar het is onwaarschijnlijk dat we binnenkort nieuwe hoogtepunten zullen creëren. We analyseren momenteel zeer sterke ondersteuning en de moeite die het kan kosten om deze ondersteuningszone te doorbreken is hoog.

Op een veel hoger tijdsbestek is bitcoin erin geslaagd om ondersteuning te vinden:Bitcoin-prijsanalyse Bitcoin-bulls Vind respijt langs grote steun_[en-nl]_2018-05-30 18-01-09--613 einde van de

De wekelijkse 50 EMA heeft op dit moment behoorlijk goede ondersteuning kunnen bieden en zal hoogstwaarschijnlijk moeilijk blijken te zijn om door te breken in een goede pass. Voor nu hebben we sterk bewijs dat er een lokale bodem is.

Een agressieve daling van 50 procent in 1 week leidt bitcoin naar een scherpe rally in de 6000. Er is sterke macro-ondersteuning hier en er is echt een goed argument dat een lokale bodem is gevonden. Of dit het einde van de bearmarkt markeert, valt nog te bezien, maar vandaag lijkt het onwaarschijnlijk dat we in de nabije toekomst lagere dieptepunten zullen zien.

Beleggen en handelen in elektronische activa zoals bitcoin en ether is extreem speculatief en kent veel risico's. Deze analyse is voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Verklaringen en financiële informatie over en BTC Media gerelateerde sites geven niet noodzakelijk de mening van BTC Media weer en mogen niet worden beschouwd als een goedkeuring of aanbeveling om te kopen, verkopen of vast te houden.