Bitcoin-prijsanalyse Bitcoin klaar voor een mogelijk grote markt

Hoe aandelen te verhandelen

In de afgelopen maand heeft bitcoin aanzienlijke schommelingen in prijs gezien sinds de stieren naar de onderkant struikelen om te bellen en de beren klauteren om het oppervlak van de markt te voorspellen. De markt kende een paar weken geleden een 50% retracement, waardoor de bullish investeerders de "dip" kochten, gewoon om te zien dat het snel naar buiten leidde en weer terugkeerde. Volatiliteit is geen onbekende voor bitcoin en de schommels zijn gewelddadig:

Als we uitzoomen, kunnen we zien dat de marktplaats binnen een handelsbereik is gebonden. Uitgaande van onze eerdere discussies over het potentieel van een distributiehandel, zien we rebounds niet alleen afnemen in volume, maar ook in prijsvolatiliteit. Deze bounces (met het label "LPSY" voor "laatste punt van distributie") geven ons hints over de beste richting die deze trend zou kunnen inslaan. De roze streepjeslijn geeft een trend aan van lagere hoogtepunten die gepaard gaan met een algemeen, afnemend volume, wat aangeeft dat niet alleen de vraag opdroogt, maar ook het aanbod stijgt.

Wanneer geplaatst in de context van deze macro-mode lijkt bitcoin te consolideren in een zijwaartse stijl: Figuur 2: BTC-USD, 6-Hour Candles, Macro View.Bitcoin-prijsanalyse Bitcoin klaar voor een mogelijk grote markt_[en-nl]_2018-05-30 18-01-14--737 kan bitcoin

De prijs van de afgelopen paar maanden begint te versmallen aangezien de prijsvolatiliteit samen met de hoeveelheid afneemt. Hoewel er kan worden beweerd dat dit soort consolidatie een "Bear Pennant" vertegenwoordigt, omwille van neutraliteit, kunnen we dit zien als een "symmetrische driehoek":

Figuur 3: BTC-USD, 6-Hour Candles, Symmetrical Triangle.

Een driehoek van de grootte zou een beweging van ongeveer $ 6.500 hebben. Symmetrische driehoeken zijn typisch agnostisch en kunnen resulteren in een bullish of bearish breakout. Als deze driehoek naar boven breekt, kunnen we een prijsdoel van $ 22.000 verwachten. Maar als deze consolidatieroutine doorbreekt in de onderkant van de driehoek, kunnen we verwachten dat de prijzen zo laag zijn als $ 7000.

Bitcoin begint de verminderde volatiliteit te zien, aangezien de hoeveelheid begint te fuseren in de 14.000 waarden.Er begint zich een symmetrische driehoek te vormen die mogelijk naar boven of naar beneden kan breken.In het geval dat de symmetrische driehoek naar boven breekt, kan bitcoin misschien prijzen zien in de lage $ 20.000. In het geval dat de driehoek naar beneden breekt, kunnen we verwachten dat bitcoin de 7,000s zal testen.

Handelen en beleggen in digitale activa zoals bitcoin en ether is uiterst onveilig en omvat veel risico's. Deze analyse is voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Verklaringen en fiscale informatie over en BTC Media-gerelateerde websites weerspiegelen niet noodzakelijk de mening van BTC Media en mogen niet worden geïnterpreteerd als een goedkeuring of aanbeveling om te kopen, in bezit te houden of te verkopen. In het verleden behaalde resultaten zijn niet noodzakelijk indicatief voor toekomstige resultaten.