Bitcoin-tijdschriften bekijken weekwinsten en inquisities

Aanbevolen verhalen van Amy Castor en Nick Marinoff.

Coinbase blijft groeien met de overname van Earn.com deze week, waardoor zowel een CTO als een bedrijf uit de deal worden gehaald. Ondertussen werkt de procureur-generaal in New York aan een grotere transparantie over hoe cryptocurrency-uitwisselingen werken met een brief en een vragenlijst van drie pagina's die naar buiten gaat in 13 uitwisselingen, waaronder Coinbase.

De ogenschijnlijk onophoudelijke strijd om een ​​nieuw online advertentiemodel te ontdekken, gaat verder met een nieuw theoriebewijs dat volgende maand zal worden vrijgegeven door een triumviraat van bedrijven die verschillende belangen hebben in de vraag, IBM, Salon en AdLedger. Adverteren is echter de minste van de problemen waarmee Telegram te kampen heeft, terwijl de Russische veiligheidstroepen de populaire berichten-app proberen te vernietigen en zelfs zo ver gaan dat ze massale delen van IP-adressen blokkeren.

Bitcoin-tijdschriften bekijken weekwinsten en inquisities_[en-nl]_2018-05-30 18-00-38--315 app proberen te vernietigen

Blijf op de hoogte van hun beste verhalen uit de bitcoin-, blockchain- en cryptocurrency-markt. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Cryptocurrency exchange Coinbase koopt Earn.com, een sociaal netwerk waarmee gebruikers digitale valuta kunnen verdienen door e-mails te beantwoorden en online kleine klussen af ​​te maken. In de procedure heeft Coinbase de mede-oprichter van Earn.com en CEO Balaji Srinivasan tot CTO gemaakt.

Coinbase is de afgelopen tijd op een kleine manier geweest om een ​​koopje te kopen, waardoor Earn.com hun op vier na grootste aankoop is geworden. Hoewel Coinbase niet heeft onthuld hoeveel ze hebben uitgegeven, is het veelzeggend dat Earn.com meer dan $ 120 miljoen heeft opgehaald in een reeks financieringsrondes. Naast het technologietalent en de technologie die door Coinbase werd verkregen, verklaarde Srinivasan dat de strategie is om het op te schalen in de enorme gebruikersbasis van Coinbase.

New York Attorney General lanceert onderzoek naar cryptocurrency exchanges.

In het streven naar meer transparantie over de werking van cryptocurrency-uitwisselingen heeft de procureur-generaal van New York, Eric Schneiderman, brieven in 13 virtuele valutawissels bezorgd waarin zij belangrijke informatie over hun activiteiten bekendmaakten. De brief was onderdeel van een "Virtual Trade Integrity Initiative" van Schneiderman om een ​​licht te werpen op het beleid en de regels van platforms die door consumenten worden gebruikt om virtuele valuta's en tokens voor het eerste muntaanbod (ICO) uit te wisselen.

Naast de correspondentie, heeft de procureur-generaal een vragenlijst van drie pagina's afgeleverd aan Coinbase, Gemini, Bitfinex, Poloniex en negen andere uitwisselingen met de vraag om details bekend te maken, zoals de gebruikte banken, aangerekende kosten en hoe ze zijn afgeleid, hoe fondsen worden aangehouden, wie heeft toegang tot hun inkoopboeken en de reikwijdte van externe audits.

Salon sluit zich aan bij AdLedger en IBM om een ​​blockchain-benadering van Ad Tech uit te proberen.

Het world wide web heeft advertentiemodellen steeds complexer gemaakt, waarbij uitgevers en adverteerders ooit een één-op-één relatie hadden. De advertenties van nu maken een reeks intermediairs door voordat ze hun doelmarkt bereiken. Het model zorgt voor fraude waarbij geld van adverteerders wordt afgeleid door ze eenvoudigweg te misleiden met imitatie-vertoningen. Sommige schattingen laten zien dat een derde van de betaalde programmeerimpressies niet wordt gezien door echte mannen en vrouwen.

Door zich aan te sluiten bij een groeiende lijst van bedrijven die dit dilemma willen aanpakken, werkt Salon samen met IBM en AdLedger zonder winstoogmerk om deel te nemen aan een proof-of-concept toegestane blockchain om programmatische advertenties te kopen. Het project zal naar verwachting volgende maand van start gaan.

Telegram's Pavel Durov gebruikt Bitcoin om Russische sancties te omzeilen.Telegram-directeur Pavel Durov vecht tegen de Russische veiligheidstroepen, nadat zij op maandag 16 april 2018 een blokkering hebben aangebracht in de berichten-app toen het een rechterlijk bevel werd ontzegd om "nationale veiligheidsdiensten toegang te verlenen tot versleutelde berichten van haar klanten" aan Reuters.

Hij verstrekt bitcoin-subsidies aan zowel bedrijven als particulieren die proxy-servers en virtuele privé-netwerken (VPN's) draaien. Hij zegt dat hij 'graag tienduizenden dollars doneert' uit zijn privé-voorraad om dit te illustreren en te helpen, en merkt op dat zowel VPN's als proxyservers werken tegen de belemmeringen die de Russische autoriteiten hebben ingesteld.