Bitcoin volgens Regulators Money Currency Property en Nowa

Bitcoin – De CFTC VS

Bitcoin is nu officieel een handelsartikel volgens Amerikaanse toezichthouders, meldt Bloomberg Business. De Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kondigde donderdag aan dat het een aanklacht tegen een Bitcoin-markt had ingediend en afgehandeld om de handel in optiecontracten op zijn platform te vergemakkelijken.

"In deze volgorde vindt de CFTC voor de allereerste keer dat Bitcoin en andere virtuele valuta correct zijn gedefinieerd als grondstoffen", merkt het persbericht van de CFTC op.Met deze actie verklaart de CFTC haar gezag om toezicht te houden op de handel in cryptocurrency-opties en futures, die nu onder de regelgeving van het agentschap vallen

."Hoewel er veel spanning rond Bitcoin en andere virtuele valuta heerst, biedt uitvindingen geen excuus voor degenen die in deze ruimte handelen dezelfde regels te volgen die van toepassing zijn op de meeste deelnemers op de markten voor grondstoffenderivaten," zei Aitan Goelman, CFP-uitvoerder.

De actiedoelen van de CFTC Bitcoin wisselen Coinflip uit, die de Bitcoin derivatenmarkt Derivabit, en zijn chief executive officer Francisco Riordan, controleerde voor "het uitvoeren van activiteiten gerelateerd aan commodity-opties transacties zonder naleving van de Commodity Exchange Act (CEA) en CFTC-verordeningen, in het bijzonder, door een centrum in te richten voor de handel of verwerking van grondstoffenkeuzes zonder te interfereren met de CEA- of CFTC-voorschriften die anders van toepassing zijn op swaps of de activiteit uitvoeren op grond van de vrijstelling van de CFTC voor transactie-keuzes. "

De website derivabit.com is sinds medio 2014 niet echt actief geweest. Een websitefoto uit september 2014 over Online-derivaten adverteerde als Derivabit-diensten als "Financiële derivaten om blootstelling aan Bitcoin-volatiliteit te beheersen – Optiecontracten kopen en verkopen om uw Bitcoin-gevaar te beperken" en geregistreerde lopende transacties. Latere snapshots zeiden zojuist "Momenteel geen klanten accepteren" en het domein werd aangekondigd te koop op Bitcointalk met behulp van de broncode in januari 2015. Meer informatie over Derivabit-services is beschikbaar in deze thread op Hacker News.

"Het ophouden en uitstellen was een eerlijke oplossing", zei Riordan tegen Bloomberg Business, voegde er ook aan toe dat klantenfondsen werden terugbetaald in juli 2014, voordat de CFTC contact opnam met het bedrijf: "Er was onvoldoende handelsvolume om de website te onderhouden zelf. "

Een follow-up Bloomberg Business post geeft een lijst van reacties en opmerkingen aan de CFTC te bevestigen van opmerkelijke leden van hun Bitcoin-gemeenschap.

Bitcoin volgens Regulators Money Currency Property en Nowa_[en-nl]_2018-05-30 17-59-46--460 het woord

"Er zijn zoveel toezichthouders in de VS en ze willen allemaal meer autoriteit, wat bijdraagt ​​aan een constante stroom van bizarre uitspraken", zegt Bitcoin-programmeur Mike Hearn. "Niet één van hen heeft veel werk te doen, omdat er niet heel veel financiële innovatie plaatsvindt in de Verenigde Staten. Wanneer ze een kleine eenmansstart vinden, kunnen ze het niet laten om zichzelf functie te geven om te doen – zodat ze in beweging komen en mep dat, vooral in Californië. "

Gehoord voegde eraan toe dat hij niet erg verrast is en niet erg bezorgd.

"Ik vind dat de CFTC hier een zeer zwakke zaak heeft, ook is het een zeer creatieve herinterpretatie van wat het woord commodity betekent," zei hij. "De uitspraak zal worden betwist, en rechters mogen het gezond verstand gebruiken en beslissen voor een valuta."

Sommige commentatoren stelden dat naleving van de Commodity Exchange Act en toepasselijke CFTC-voorschriften te duur zouden zijn voor veel Bitcoin-startups, met alle voorspelbare resultaten dat veel innovatieve Amerikaanse bedrijven gedwongen worden om offshore te verhuizen.Anderen, in overeenstemming met Hearn, merkten op dat de claim van de CFTC niet strookt met de bijbehorende beslissingen van regelgevende instanties in de VS en andere landen.Voor bankautoriteiten is het een bank. Voor het opslaan van regulators is het een voorraad. Iedereen wil 'in'. '"