BitGold recensie Bitgold Inc

BitGold Review

In een BitGold-perslancering zei de startup dat de aankoop de bedrijfskosten zal verlagen en ze een kant-en-klare bewaaroperatie voor de in-beta goudbetalingsmethode van het bedrijf zal geven. BitGold is momenteel bezig met het ontwikkelen en testen van een betaaldienst die blockchain-technologieën zal gebruiken om digitale goudverplichtingen te versoepelen.

Als onderdeel van de overname zal de GoldMoney-maker James Turk, naast de bedrijfsdirecteuren Mahendra Naik en Hector Fleming, de raad van toezicht van BitGold combineren.

"We hebben GoldMoney gecreëerd samen met de visie om goud te verdienen dat toegankelijk is voor besparingen en verplichtingen, een visie die BitGold snel uitbreidt in een nieuw tijdperk van cloud computing en mobiele technologieën", legt Turk uit. Robert Sebag, CEO van BitGold, voegt toe: "samen met de technologieën van het BitGold-platform kunnen we de GoldMoney-erfenis van vertrouwen, veiligheid en klantgerichtheid uitbreiden naar nieuwe markten, groeien van een veel sterkere basis en profiteren alle belanghebbenden. De combinatie van de eerste wereldwijde e-marktplaats voor goud met de nieuwste en meest geavanceerd, we worden onmiddellijk de grootste en meest actieve zilveren valuta-ondersteuning ter wereld. "

Bitcoin en Biling ualism _[en-nl]_2018-05-30 17-59-51--405 Velen van ons zijn bekend

"Echter, BitGold was erg stil over hoe – en als – het betalingssysteem van de blockchain-startup zou worden geïmplementeerd in GoldMoney. Bovendien, omdat de organisatie zo nieuw is, lijken er niet veel mensen te zijn die een Bitgold hebben gecomponeerd beoordeling.

Bitgold is opgericht in 2014 en heeft de missie om goudverplichtingen verstandig te produceren door ze te digitaliseren via het betalingssysteem van Bitcoin. Sinds die tijd heeft de startup veel aandacht gekregen, naast de investeringen. Het goudbetalingssysteem heeft miljoenen dollars opgehaald van grote spelers in de goud- en financiële sector, zoals het fonds van Alex en Gregory Soros, Soros Brothers Investments en Sprott Inc. van Eric Sprott.

Ondanks de aandacht en afwezigheid van verschillende serieuze Bitgold-recensies, is het bedrijf geheimzinnig geweest over het product van het bedrijf, dat losgeld een betalingssysteem voor goud werd genoemd met behulp van de blockchain (hoewel recent alle vermeldingen van blockchain en bitcoin zijn verwijderd uit de marketingback-up van BitGold ). BitGold heeft eind vorig jaar een privé-bèta gelanceerd voor bepaalde mannen in Zürich, Londen, Hongkong en veel andere steden. De bèta moest begin februari worden afgerond, maar is doorgegaan. Het product blijft ontoegankelijk voor het publiek. Volgens een video die is geproduceerd door de startup, zal het betalingssysteem drie belangrijke use cases dienen: betere goudprestaties voor goudbeleggers, online betalingen en internationale geldovermakingen (remittances).

In de video zei Sebag dat gebruikers kosteloos goud naar elke andere BitGold-consument kunnen sturen, ongeacht waar die consument is (na een eerste prijskaartje van één percentage om het goud in de gemeenschap te krijgen). De oprichters van het bedrijf stellen zich een toekomst voor waarin migranten de vergoedingen die door overboekers worden aangerekend, voorkomen door goud te sturen via het opstarten. Het is onzeker hoe een BitGold-beoordeling zou omgaan met nalevingsvereisten voor het werken met een internationaal betalingssysteem. Dat is een gigantische vraag, aangezien elk "digitaal goudbedrijf" dat voor BitGold is gekomen, is aangeklaagd door wetshandhavingsinstanties of vanwege onwetendheid is gesloten vanwege regelgeving.

Tot 2012 runde GoldMoney zijn eigen gouden betalingsondersteuning waarmee gebruikers goud naar elkaar konden sturen. Het bedrijf sloot het echter af vanwege de regelgevingskosten van compliance die te hoog waren voor de "triviale vraag." Bovendien, in tegenstelling tot het huidige ter ziele gegane E-Gold, waarvan de oprichters werden vastgehouden, stond GoldMoney's elektronische goudsysteem geen onafhankelijke agenten toe. om het virtuele goud te ruilen voor echt goud. De tactiek heeft het product enorm beperkt, maar heeft ervoor gezorgd dat het geen hol van zwarte marktacties is die E-Gold werd.