BitInstants Debit Card De laatste Pushto kritieke massa Bitcoin

 

BitInstants Debit Card

Het item staat gepland om zes tot acht weken uit te komen, en zou $ 10 kunnen kosten, hoewel Shrem aangekondigd had dat de eerste miljoen kaarten gratis zouden worden uitgedeeld; voor geïnteresseerden is het aanmeldingsformulier al beschikbaar. Het concept van een Bitcoin-kaart is niets nieuws; ze bestaan ​​al maanden in enige vorm. Met alle vorige opties zijn de prijzen echter tot nu toe onbetaalbaar geweest; buiten de oorspronkelijke kostprijs van de kaart, zouden deposito's kunnen variëren van 4% tot wel 10%. Waarom is dit mogelijk? BitInstant werkt in tegenstelling tot sommige van zijn rivalen rechtstreeks via een bankmedewerker van Mastercard, zonder tussenpersonen.

Vrijwel onmiddellijk na de verklaring ontstond echter enige verwarring bij de Bitcoin-gemeenschap toen Mastercard naar voren kwam om 1 te ontkennen dat een dergelijke kaart in de maak was. Alvorens de mogelijkheid te hebben om een ​​kaart met daarop een MasterCard-logo uit te geven, moeten zowel de uitgever als zijn bankpartners een grondig screeningproces doorlopen, legde een woordvoerder van MasterCard uit en "op het moment heeft BitInstant geen gegevens bij MasterCard ingediend, en is zelfs niet aanwezig in hun eigen systeem. "Shrem legde de situatie echter meteen uit en beschreef waarom MasterCard een dergelijke claim deed: BitInstant werkte niet direct met MasterCard, omdat de kaart via een wereldwijde bankpartner kon worden gemaakt, en de indiening bij MasterCard zou niet plaatsvinden voordat de trainingen met de bancaire partner compleet waren.

Afgezien van de kosten heeft BitInstant's kaart twee andere voordelen ten opzichte van zijn concurrenten. De eerste is dat het internationaal is – BitInstant's kaart kan overal ter wereld worden gebruikt – behalve misschien, zoals Shrem opmerkt, "Noord-Korea denk ik." De kaart is uitgedrukt in USD voor bankfuncties, hoewel BitInstant in staat zal zijn om te kunnen om de waarde van de kaart te verdienen en te laten dalen met de Bitcoin-kosten om een ​​constant Bitcoin-saldo te simuleren in het geval de consument het wenst. De wisselkoersen zijn echter laag; sommige bedragen zullen op geen enkele manier kunnen worden uitgegeven zonder extra kosten, hoewel sommigen een extra vergoeding van 1 procent kunnen hebben toegevoegd – veel minder dan het bedrag dat in rekening wordt gebracht door een aantal andere creditcards, waarvan de intermediairs een veel hogere overstap maken kosten 3 naast de 1 procent die door Visa en Mastercard in rekening wordt gebracht. Het volgende voordeel is het voordeel. De kaart kan worden opgehaald door simpelweg geld naar een toespraak te sturen en wordt geleverd met een QR-code waarmee Bitcoin-wallets van smartphones geld rechtstreeks naar dat adres kunnen sturen op de kaart.

Het enige nadeel dat de kaart heeft, is dat deze niet anoniem is – BitInstant is van plan volledig te voldoen aan de strenge anti-witwasbepalingen (AML) en ken-jouw-klant (KYC) -criteria waaraan aanbieders van prepaid-betaalpassen moeten voldoen. Mensen die een grotere anonimiteit wensen, kunnen in plaats daarvan veranderen in een alternatieve kaart vrijgegeven door Bitcurex, die een hogere eerste kost van $ 30 heeft en ook een stortingslimiet van $ 3500, maar waarvoor geen identificatie nodig is om te bestellen.

BitInstants Debit Card De laatste Pushto kritieke massa Bitcoin_[en-nl]_2018-05-30 18-01-51--309 dan niet

Met de lage kosten die dit met zich meebrengt, vormt de debetkaart van BitInstant weer een nieuwe stap in een groeiend niche-gebruik voor Bitcoin: dat van een intermediaire valuta achter de schermen voor het overboeken van het geld dat de meesten van ons dagelijks gebruiken. Globale geldoverdracht van het soort dat typisch wordt uitgevoerd door tussenpersonen zoals Western Union en Moneybookers is 1 voorbeeld; sommige mensen vonden het sneller, veiliger en economischer om bitcoins 4 van het ene land naar het andere te verzenden door bitcoin in en uit te wisselen via lokale uitwisselingen aan beide zijden dan door de bureaucratische vergoedingen en gebreken van het internationaal versturen via traditionele manieren aan te pakken. Nu breidt BitInstant deze niche uit naar een andere marktplaats: de prepaid-betaalkaartindustrie. Prepaid-betaalpassen zijn een groeiende markt 5, en Amerikanen hebben in 2011 alleen al in totaal $ 37 miljard aan prepaid-kaarten geladen. Tot dusverre heeft de prepaidkaartindustrie te lijden gehad van hoge vergoedingen en het opnieuw laden ervan is altijd een omslachtig proces geweest. Nu, als gevolg van BitInstant, kan dit allemaal veranderen. In tegenstelling tot zoveel andere Bitcoin-gebaseerde services die proberen om bedrijven te repliceren die al op de planeet bestaan, is de prepaid-betaalpas van BitInstant echt superieur aan veel van zijn concurrenten, en kan het zelfs een competitieve keuze zijn voor iemand die niet beschikt over enig persoonlijk of ideologisch belang in Bitcoin überhaupt.

Het moet worden uitgelegd dat voor een dergelijke consument het voordeel van de kaart geen kosten zijn. Naast de 1,49% die door BitInstant in rekening wordt gebracht, zou een dergelijke consument naast wisselkoersverschillen ook wisselkoersen moeten betalen – het verschil tussen de prijs van de goedkoopste bitcoins die op de markt verkrijgbaar zijn (de "ask" -kosten) en de hogere prijs waartegen een ander heeft vastgesteld dat ze graag willen kopen (de "bied-" kosten). In totaal kan iemand die op deze manier de BitInstant-kaart gebruikt, in totaal 3,5 – 4 procent betalen voor uw retour, zelfs hoger dan het bedrag van de verschillende maandelijkse, herlaad- en conversiekosten die kaartaanbieders op 6 hebben.

Maar lage tarieven zijn niet wat consumenten van prepaidbetalingen zoeken. Zelfs de meest betaalbare prepaidbetaalkaarten hebben hogere kosten dan traditionele betaalpassen en betaalkaarten, daarom zijn er voor debitcardgebruikers verschillende factoren die domineren. Eén artikel op bankrate.com verduidelijkt de argumenten voor prepaid-betaalpassen met vier argumenten. Ten eerste helpen debetkaarten uitgaven te beperken, omdat het niet mogelijk is om een ​​negatief saldo te hebben. Traditionele betaalpassen hebben hetzelfde effect, maar zijn vaak onbruikbaar voor online aankopen, waardoor de prepaid-selectie, die laadkaarten nabootst, nog aantrekkelijker wordt. Ten tweede kunt u met prepaid-kaarten uw geld veilig bewaren tijdens het reizen. Ten derde, kinderen leren over geld – prepaid-kaarten kunnen gemakkelijk worden gebruikt om uw kinderen een gecontroleerde uitkering te bieden. Overigens is dat ook een reden waarom Bitcoin zelf ook schijnt, het belangrijkste verschil tussen de twee zijnde de Bitcoin biedt het kind meer privacy. Ten vierde bieden prepaid-kaarten meer privacy, omdat verkopers niet alle persoonlijke gegevens van de klant ontvangen wanneer een transactie wordt gemaakt en sommige kaarten kunnen worden gekocht zonder dat iemand deze op welke manier dan ook aan de kaart kan koppelen.

Het is de tweede keer dat de BitInstant-kaart daadwerkelijk wordt gebruikt. Bestaande prepaid-betaalpassen hebben vaak valutaconversie-kosten van maximaal 2,5 procent, waardoor ze duurder zijn in het gebruik tijdens het reizen, maar BitInstant's kaart kost slechts 0-1 procent voor de ceremonie, waardoor het een perfecte match is. Als privacy uw grootste zorg is, is de debetkaart van Bitcurex misschien wel uw beste gok, hoewel de kaart van BitInstant in dit opzicht ook behoorlijk is; ook al heeft BitInstant zelf toegang tot uw persoonlijke gegevens, de verkopers met wie u transacties uitvoert, doen dat niet.

Het is duidelijk dat, voor degenen die al enthousiaste Bitcoin-consumenten zijn, de BitInstant-kaart nog meer voordelen biedt. Het maakt in feite uw Bitcoin-evenwicht tot een volwaardige bankrekeningen, waardoor u bijna volledig "off the grid" van het traditionele banksysteem kunt leven. De kaart biedt een gemakkelijke manier om Bitcoin op elk moment te "verzilveren", als aanvulling op de diensten die BitInstant aanbiedt om mensen direct te laten "inkopen" en diegenen die een meer halverwege huislevensstijl willen leven een naadloze ervaring te bieden bij het overschakelen van een naar de andere. Werkgevers die geïnteresseerd zijn in het betalen van hun werknemers in bitcoin zullen nu plotseling hun eigen leven aanzienlijk eenvoudiger vinden; terwijl voordat Bitcoin misschien net zou worden gebruikt om een ​​beperkt aantal producten te kopen die werknemers al dan niet nodig hebben, mogelijk vereist dat ze het harde werk van het bedrijf ongedaan maken door bitcoins te kopen met hun eigen harde werk om ze terug te converteren naar geld, nu valuta kan worden gebruikt om bijna alles te kopen. Samen met de voordelen zal verder reiken dan de prepaid debit consumenten en bedrijven die mogelijk geïnteresseerd zijn in een dergelijk aanbod; het groeiende gebruik van diensten zoals de BitInstant-kaart is misschien precies wat de laatste duwtjes geeft om Bitcoin tot kritische massa te brengen als een vrijstaande markt op zich.