Bitnatie Pangea releases Alpha of Governance Systeemgebaseerd

Bitnatie Pangaea geeft Alpha of Governance-systeem 

De release is gelabeld met alpha 0.1.0, wat het glashelder maakt dat het nog niet stabiel of volledig is. De routekaart is echter niets minder dan revolutionair en kan een aanzienlijke impact hebben.

"Bitnation is een besturingsysteem van Governance 2.0, ontworpen om het oligopolie van de natiestaat te verstoren door middel van geschiktere, veiligere en kostenefficiëntere overheidsoplossingen," Tarkowski Tempelhof, een Zweedse denker en activist die tientallen jaren werkte als aannemer in verschillende conflictgebieden., vertelde . "Naarmate de planeet progressief evolueert van het huidige geografische nationale paradigma als gevolg van globalisering, laat het ruimte om een ​​gloednieuwe oplossing te laten groeien uit haar as, een waar overheidsdienstverleners concurreren door betere diensten aan te bieden, in plaats van een geografische monopolie met geweld. "

Bitnatie Pangaea wil de eerste door blockchain aangedreven Virtual Nation worden van de planeet, die in staat is alle diensten te leveren die conventionele regeringen bieden en het nationale systeem te vervangen door een vrijwillige vorm van bestuur. De ultieme intentie van Bitnation is om een ​​nieuwe wereld te creëren waarin iedereen het land waar ze de voorkeur aan hebben, vele landen of zelfs helemaal geen enkele kunnen selecteren en zelfs een eigen land op het Bitnation-platform kan produceren.

"De oplossing waar de planeet op dit moment naar toe draait, is wereldwijde organisatie in de stijl van de Verenigde Staten, een veel slechter 'one-fit-all' type besturingsmodel dan wat we nu hebben," stelt Tarkowski Tempelhof. "Bitnation heeft als doel om dat te voorkomen door een precedent te scheppen voor vrijwillige concurrerende serviceproviders, aangedreven door de Bitcoin blockchain-technologieën, en effectief een open source cryptonation-protocol te produceren."

De ruggengraat van het platform is gemaakt van het ID en reputatiesysteem (het Bitnation-paspoort), het geschillenbeslechtingsysteem, de openbare notaris en een DIY Governance (D) app-bibliotheek waar anderen hun specifieke governance kunnen creëren, uploaden, delen of verkopen ( D) programma's. Geplande diensten omvatten unie, testamenten, kinderopvangcontracten, geboorteaktes, grondtitels, bedrijfsopname en aandelenruil, werkloosheidsverzekering, pensioenen, ziekteverzekering, veiligheid en diplomatie.

Bitmain kondigt lancering aan van Next Generation Antminer S7 BitcoinMiner_[en-nl]_2018-05-30 18-01-56--590 zou vertrekken om deDe alpha-release, die in realtime wordt bijgewerkt in reactie op gebruikersfeedback over de Bitnation-discussiegroepen, bevat momenteel enkele intrigerende functies, zoals de kans om een ​​document op de blockchain in te schrijven en een tijdstempel in te stellen.

Eerdere Bitnation-zoekers en tekenen van concept zijn het allereerste huwelijk dat is ingeschreven op de blockchain, samen met het allereerste blockchain-paspoort. Bitnation ontwikkelde en analyseerde ook bruikbare doe-het-zelf-titels die zijn opgenomen op de blockchain in Ghana, waarbij 70 procent van het land geen eigen titels heeft, waardoor wordt voorkomen dat wordt geïnvesteerd en geleend van het eigen grondgebied.

Bitnation heeft, na het analyseren van vele blockchain-gebaseerde protocollen, samen met Horizon en Blocknet de allereerste implementatie van Pangaea ontwikkeld. Hoewel de Horizon-blockchain wordt gebruikt vanuit de alpha-release, biedt Blocknet-technologie Pangea de mogelijkheid om andere blockchains aan te moedigen. Volgens Tarkowski Tempelhof zullen toekomstige releases van Pangaea niet beperkt zijn tot altcoins, maar klaar om de Bitcoin-blockchain zelf te gebruiken, die goed voorspelt voor de toekomst van de onderneming.

"Bitnatie is een baanbrekend begrip, en we zijn allemaal heel enthousiast om een ​​platform te bieden waarop het kan worden ontwikkeld", legt Blocklyn, kernpersoneel van Arke Culwick, uit. "Wij denken dat het Blocknet, door open-end oplossingen tussen verschillende ketens mogelijk te maken, het volledige potentieel van op blockchain gebaseerde technologie ontsluit."

"Bitnatie is een revolutionair idee, een idee waarvan we denken dat het de hele wereld radicaal zal veranderen," verklaarde Tarkowski Tempelhof in een eerder persbericht. "Maar omdat het de allereerste ter wereld is om het construct van de natie-staat het hoofd te bieden door betere oplossingen te bieden met behulp van blockchain-technologie, is het niet altijd eenvoudig te implementeren."

Uiteraard is financiering een van de grootste uitdagingen. Vandaar dat het Bitnation-team, dat tot dusverre voornamelijk op vrijwilligers heeft vertrouwd, op zoek is naar een bescheiden hoeveelheid engelen-financiering om zijn activiteiten op een sterkere positie te krijgen.