Bitnet bereid om alternatieve blokkeervoorstellen goed te keuren

Bitnet bereid om keuze goed te keuren Blok Verhoog voorstellen, ook.

Bitcoin-betalingsprocessor Bitnet heeft aangegeven bereid te zijn om andere block-increase-voorstellen uit te voeren dan BIP (Bitcoin Improvement Proposal) 101. Dit maakt Bitnet de derde ondertekenaar van deze sectorbrief ter ondersteuning van BIP 101, die suggereert dat het open staat voor andere voorstellen.Terwijl de branchebrief die in augustus van dit jaar werd verzonden, steun gaf aan BIP 101, die de limiet voor blokgroottes tot 8 megabytes verhoogt en elk jaar 20 jaar verdubbelt, lijkt het nu dat er ruimte is voor discussie.

"Eerst en vooral was onze nieuwsgierigheid, en is nog steeds, om een ​​stijging van deze blokgrootte te ondersteunen," zei McNamara. "De gemeenschapsgesprekken, toen ze dit voorjaar begonnen, gingen niet over verschillende voorstellen, ze waren binair geweest – ja / nee – als een toename van blokken groter of minder goed zou zijn." Dit gaat niet over een BIP 101-geloof, maar in plaats daarvan een gespecialiseerd gesprek en een constructief samenwerkend samenwerkingsproces dat tot een overeenkomst kan leiden. "

Bitnet bereid om alternatieve blokkeervoorstellen goed te keuren_[en-nl]_2018-05-30 18-02-14--290 van de branchecorrespondentie ter

 

Wat niet veranderde voor McNamara is het gevoel van urgentie zoals uitgedrukt in de correspondentie. Hoewel Bitnet hoopt dat binnen de Bitcoin-gemeenschap een consensus van een blokgrootte kan worden bereikt, gelooft het bedrijf dat de tijd begint op te raken.

"We kunnen zeker debatteren over de tijd die nodig is om het netwerk volledig te verstoppen, maar het feit is dat we dit al kunnen zien via onbevestigde transactiepieken, spam- en stresstests," legde McNamara uit. "Dit kan leiden tot bevestigende fouten bij onze verkopers en tot hogere prijzen die van invloed zijn op de consument.

"We hebben de BIP 101 intern getest en zijn klaar voor BIP 101 vandaag," voegde hij eraan toe. "We denken wel degelijk in Bitcoin Core en zijn verheugd over de toegenomen inspanningen om de kwestie van de blokgrootte in de laatste paar maanden te bespreken." We hopen dat de blokverhoging volledig kan worden beoordeeld door de centrumbevestigers en de gemeenschap. "

Een paar van de voorgestelde alternatieven bespreken, McNamara aangegeven dat Bitnet heeft geen bijzondere voorkeur voor andere voorstellen van blokgrootte. BIP 100, waarmee mijnwerkers kunnen stemmen op de limiet voor de maximale grootte, naast de "quick fix" 2-4-8-oplossing die de limiet opvoert tot 8 MB in vier decennia, zijn even geschikte alternatieven voor Bitnet.

"Veel mijnwerkers ondersteunen BIP 100 met mijnbouwstemmen. We zijn beschikbaar voor BIP 100," legde McNamara uit, "en we hebben ook geen bezwaar tegen 2-4-8. We proberen echt een verstandige reden te vinden oplossing. "

Tot slot bekende McNamara dat hij zich bewust is van de gevaren van extra grote kubussen, zoals benadrukt door de "decentralistische" kant van hun debat over de grootte van de blokken.

"We zijn ons volledig bewust van deze problemen." Elke Bitcoin-casus die dit type volume vereist, moet nadenken over sidechains of alternatieve strategieën, althans voor de middellange en korte termijn. Het Bitcoin-systeem zou nuttig moeten worden, maar die groei moet goed doordacht zijn. "

Vóór deze week gaf Bitcoins grootste betalingsverwerker, BitPay, aan bereid te zijn alternatieve blokverhogingsvoorstellen uit te voeren, terwijl mijnspecialist KnCMiner afgelopen zomer zijn overheidssteun van BIP 101 naar BIP 100 verlegde. Met Bitnet houdt dit in dat alle ondertekenaars van de branchecorrespondentie ter ondersteuning van BIP 101 publiekelijk hebben aangegeven bereid te zijn om alternatieve opties te accepteren.