Bitnet Onboards Cardinal Commerce zorgt voor Bitcoin-integratie

Bitnet Onboards Cardinal Commerce

Of het nu gaat om erfgoedbeurzen van betaaltechnologieën of om het verwerken van verwerkers van erfgoedbetalingen, Bitcoin-bedrijven hebben ontdekt dat er iets te zeggen valt om samen te werken met het oude, in plaats van te ontkennen dat het bestaat.

Bitnet heeft vandaag aangekondigd dat het zijn krachten heeft gebundeld met Cardinal Commerce, een wereldwijde leverancier in de sector voor betalingsverkeer. Nu hebben alle bedrijven op het Cardinal Commerce-platform de optie om Bitcoin-acceptatie te implementeren. Het omvat ook toonaangevende reisorganisaties zoals Delta Airlines, Orbitz, Travelocity en Hotwire.Net als veel van de bitcoin-betalingsverwerkingstechnologie, hebben winkeliers de mogelijkheid om hun goederen te prijzen in 60 geldbedragen, betaald te worden in bitcoin en vervolgens het geld in hun regionale geld te ontvangen zonder bitcoin te hoeven krijgen.

"Cardinal is verheugd dat wij onze retailers de mogelijkheid hebben om Bitcoin te accepteren via onze nieuwste nieuwe betalingspartner Bitnet.De vele voordelen van bitcoin maken het een win-win voor retailers en klanten over de hele wereld", aldus SVP van Merchant Services bij Cardinal Commerce, Alasdair Rambaud, in een voorbereide verklaring.

Een van de voordelen van deze onderneming voor de retailers is dat Cardinal al het onderhoud voor het accepteren van bitcoin-verplichtingen zal beheren en niet een nieuw programma in het systeem hoeft bij te houden.BBVA sponsort Digital Currency Summit in Madrid _[en-nl]_2018-05-30 17-59-16--698 van Madrid een

Dit biedt een aantrekkelijke kans voor kleine bedrijven die misschien niet over het IT-budget beschikken dat nodig is om meerdere betalingsplatforms te ondersteunen om Bitcoin op dit moment te accepteren. Overweeg het probleem dat een kleine moeder en popwinkel zou hebben geprobeerd een tweede methode te integreren om verplichtingen te accepteren. Door via deze conventionele betalingsproviders te werken, kunnen ze bitcoin accepteren voordat ze weten dat ze het zijn.

Vorige week vertelde Julia Patterson, communicatiemanager bij BitPay, een concurrent van Bitnet, aan dat conventionele laadbedrijven niet in verband staan ​​met het accepteren van bitcoin.

"Bedrijven die werkzaam zijn in de sector van de conventionele betalingen zijn meestal enthousiast over betrokkenheid bij Bitcoin zodra al hun scepticisme is aangepakt," legde ze uit. "Geen grote betalingsfirma zal Bitcoin in een opwelling adopteren."

Voor Bitnet opent een samenwerking met Cardinal Commerce een weg voor snelle acceptatie.

"Cardinal is uw 'go-to'-provider voor geavanceerde betalingsoplossingen, dus het is niet verwonderlijk dat onze maatjes bij Cardinal net zo enthousiast zijn als wij bij Bitnet om retailers te helpen bij het elimineren van fraude terwijl de verwerkingskosten tijdens bitcoin-acceptatie worden verlaagd," verklaarde mede-oprichter en CEO van Bitnet, John McDonnell.