Bitnet werkt samen met Computor om Bitcoin-betalingen te bieden voor meer dan 3000

Bitnet werkt samen met Computop om Bitcoin-betalingen 

Sinds de lancering heeft Bitnet zijn oplossingen gericht op het leveren van een digitaal handelsplatform voor ondernemingen met beveiligings-, betrouwbaarheids- en schaalbaarheidsstandaarden die worden geëist door internationale bedrijven.

In de hele Computop- en Bitnet-samenwerking probeert de multinationale bitcoin-handelaarprocessor zijn technologieën te implementeren om bedrijven van elke omvang toe te staan ​​om bitcoin te accepteren op een eenvoudige, veilige en beschermde methode.Bitcoin Bitcoin-processors zullen worden opgenomen in Computop Paygate, waarmee retailers hun bedrijven wereldwijd kunnen uitbreiden zonder grensoverschrijdende kosten. Bovendien, met kantoren verspreid over Californië, Noord-Ierland en Singapore, zal Bitnet zijn detailhandelaren financieren met elke lokale valuta van de keuze.

"We erkennen dat het bitcoin-ecosysteem over de hele wereld groeit en graag de eerste Europese PSP willen zijn om met Bitnet te associëren, zodat handelaren betalingen in bitcoin kunnen accepteren", aldus Ralf Gladis, CEO van Computop. "Door deze samenwerking hoeven retailers zich geen zorgen te maken over het beheer van de zich ontwikkelende betaalmethode, ze kunnen alleen bitcoin accepteren als betaling van klanten en weten dat het proces voor hen soepel en risicovrij verloopt."

 

Computop Paygate, het platform dat de Bitnet-integratie zal aanmoedigen, is een Payment Card Industry Data Security Standard-gecertificeerd platform dat serviceproviders en retailers voorziet van beveiligde en fraudebestendige betalingsprocessoren voor internationale normen. Computop Paygate stelt internationale retailers en retailers in staat om meer dan 60 betaalmethoden te krijgen, waaronder – MOTO, mobiele betalingsopties, PoS-opties, e-commerce, enz.

Computop Paygate wordt ook ondersteund door toonaangevende e-commerce-oplossingen zoals Demandware, hybris, Intershop, Magento, IBM Webspehere en SAP Business ByDesign, die Paygate aanbevelen als een favoriete betalingsservice voor internationale betalingsverwerking. Bovendien verwerkt Computop Paygate jaarlijks meer dan $ 100 miljoen aan transacties en ondersteunt het meer dan 3.000 wereldwijd herkenbare retailers, zoals TSamsung, Fossil en C & A.Bitnet werkt samen met Computor om Bitcoin-betalingen te bieden voor meer dan 3000_[en-nl]_2018-05-30 18-02-12--518 Payment Card Industry

Met behulp van zijn wereldwijde ondersteuning en buitengewoon grote gebruikersbestand verwacht Bitnet een snelle toename te zien van bitcoin-accepterende retailers in Europa in de niet al te verre toekomst.

"Onze samenwerking met Computop stelt ons in staat om onze bitcoin-betalingsverwerking naar wereldwijde retailers uit te breiden", aldus Akif Khan, chief business officer bij Bitnet. "We verwachten samen te werken met Computop om retailers in heel Europa, de Verenigde Staten en Azië toe te staan ​​bitcoin-betalingen van hun klanten te accepteren."

Ondanks de samenwerking van Bitnet met een van Europa's meest populaire betalingsverwerkingsplatforms, moet het nog steeds concurreren met internationale bitcoin-processors die onlangs uitgebreide diensten hebben geleverd in heel Europa, waaronder de in Nederland gevestigde bitcoin-gateway BitPay, de Amerikaanse Bitcoin-serviceleverancier Coinbase en Bitcoin Exchange / Merchant-platform Coinzone. Photo Mobiles Bezahlen mit der Vodafone Wallet / Photopin.