Bitpay breekt records met Butterfly ASIC-mijnbouwversie

 Butterfly ASIC-mijnbouwversie.

Butterfly Labs had zojuist hun nieuwste toevoeging aan hun lijn van gespecialiseerde bitcoin-mijncomputers onthuld: de Bitforce SC Single. De elektrische efficiëntie is niet ongeëvenaard, maar toch indrukwekkend, het beheer van 10 megahash per joule (de ZTEX USB-FPGA-module verslaat is met 22), maar het onderscheid is niet geweldig; bij 10 cent per kilowattuur nemen de elektriciteitskosten ongeveer 6,5% van de inkomsten van SHA256 Single op. De SC Single zal echter zelfs deze bedragen schamen; wanneer het uitkomt in oktober, zal het een verbluffende 40 gigahash per seconde bieden voor $ 1299 ($ ​​32 per GHps), zichzelf terugverdiend binnen acht dagen als de rest van het systeem constant zou blijven.

De technologie die Butterfly Labs zo hoog moet krijgen, is in de volksmond bekend als toepassingsspecifieke geïntegreerde schakelingen of ASIC. In eenvoudigste bewoordingen, ASIC is gewoon de volgende stap samen de progressie naar steeds meer gespecialiseerde hardware zoals Bitcoin mining. De eerste mijnwerkers draaiden op gewone computers en vertrouwden op de centrale verwerkingseenheden van de computer, of CPU's, algemene hardware die alle softwareprogramma's gebruikt die we dagelijks gebruiken. Toen kwam de verwerkingseenheid voor afbeeldingen, of GPU, mijnwerkers, maar gebruikte ik gewone computers, maar nu slechts een deel hiervan, maar vertrouwend op gespecialiseerde hardware-chips die gemaakt zijn om heel vergelijkbare berekeningen miljoenen malen heel snel te maken door ze parallel te doen – een doel oorspronkelijk bedoeld voor software zoals het afspelen van films en het maken van de vectorberekeningen die nodig zijn voor het uitvoeren van moderne 3D-games, maar alleen als bruikbaar voor uw herhaalde hash-proof van werkprocedure die wordt gebruikt in het Bitcoin-mijnprotocol. De volgende stap, toepassingsspecifieke geïntegreerde schakelingen, zijn het maximale specialisatieniveau: chips die specifiek zijn vervaardigd voor één functie en slechts één doel. Binnen ASIC's vindt u aanvullende gradaties van specialiteit: een tussenstadium dat bekend staat als gestructureerde ASIC's, die profiteren van gestandaardiseerde productie zoals FPGA's maar die door de maker worden 'geprogrammeerd' met behulp van maskers en volledig aangepaste ASIC's, die een lay-out gebruiken die speciaal is gebouwd voor de taak tot aan elke individuele transistor. De reden waarom Butterfly haar huidige concurrentiepositie zo enorm kan overstijgen, is dat Bitcoin-mijnen zich momenteel in het FPGA-stadium bevinden, maar Butterfly is erin geslaagd om gestructureerde ASIC volledig te omzeilen en een oplossing te creëren die is opgebouwd met behulp van de volledige aangepaste strategie.Bitcoin moet over de missie gaan In plaats van het geld zegt MIT Media_[en-nl]_2018-05-30 18-00-57--706 en filantropen in technologie-ontwikkeling

Het is duidelijk dat Butterfly Labs 'huidige monopolie op dit nieuwe soort hardware niet lang zal duren, en nu zullen steeds meer mijnwerkers de ASIC-technologie gaan gebruiken om hun mijnproductie te vergroten. Het resultaat is een massieve stijging van de hash-elektriciteit van het Bitcoin-netwerk, omdat een eenheid van de SC Mini Rig van Butterfly, de krachtigste computer die in de SC-lijn verschijnt, de huidige hashpower van 8 procent van de Bitcoin kan evenaren systeem, met uitzondering van de grootste drie mijnenpools, voor slechts $ 30000, naast een voortzetting van de huidige verschuiving van de uitsplitsing van Bitcoin-mijnbouwkosten van stroom naar financieringsuitgaven.

De release van de SC Single is ook een mijlpaal voor Bitpay. De toonaangevende Bitcoin-betalingsprocessor kende sinds maart een snelle groei, waardoor het maandelijkse volume steeg van $ 11.000 in maart naar $ 40.000 in april en $ 170.000 in mei, verviervoudiging elke maand, en de release bracht Bitpay nog een nieuw album: meer dan $ 250.000 verwerkt in één moment. Orders kwamen uit 17 verschillende landen, waaronder België, Rusland, Finland, Polen en de Filippijnen.

Bitpay-topman Anthony Gallippi is ervan overtuigd dat de fundamenten achter zijn bedrijf de voortdurende groei zullen waarborgen. In een persbericht waarin hij aankondigt dat hij in het nieuwe dagelijkse document zegt: "Onze betalingsdienst is uniek in de markt." Met behulp van BitPay kan een internetverkoper een betaling accepteren van elke natie op aarde, onmiddellijk, met nul risico op fraude. processor kan dit doen American Express kan dit niet doen, PayPal kan dit niet doen, Mastercard kan dit niet doen. "BitPay kan." Bitpay heeft het nadeel van simpele Bitcoin-transacties dat het een vergoeding van 0,99% kost voor elke transactie, maar het onderscheidt zich door het gebruiksgemak naast de mogelijkheid van automatische conversie en stortingen op de bankrekeningen van de handelaar, inclusief verzekering tegen abrupte wijzigingen in de Bitcoin-prijs. Gallippi adverteert op dit moment zijn service aan creditcard en Paypal met behulp van retailers en consumenten belasterd door terugboekingsfraude en identiteitsdiefstal, waarbij in een venture capital-pitch afgelopen maand beweerd wordt dat identiteitsdiefstal binnen 10 miljoen slachtoffers per jaar handhaaft. Hoewel Bitpay voorlopig zijn concurrentie op marktaandeel ver vooruit is, kan dat later veranderen; MtGox heeft de laatste tijd een zelfcontrolesysteem ontwikkeld dat "volledig gratis" en zeer gebruiksvriendelijk is; het enige dat je nodig hebt is het aanmaken van een standaard MtGox-account, het plakken van de HTML-code voor de kassa-knop op je pagina, en het bewerken van je server-side code om de POST-aanvraag af te handelen die de knop verzendt wanneer je betaling succesvol is. Het valt nog te bezien hoeveel marktaandeel MtGox de mogelijkheid zal hebben om met dit alternatief te vangen.