BitPay kondigt integratie met fulfilment door Amazon aan

BitPay

Bitcoins grootste betalingsprocessor, BitPay, heeft verklaard een nieuwe functie aan hun aanbod van handelsservices toe te voegen: integratie met Fulfillment van Amazon. Fulfillment by Amazon is een service waarmee elk bedrijf met voorraad in Amazon's magazijnen de mogelijkheid heeft om de producten op hun eigen site te verkopen en Amazon vervolgens automatisch naar het adres van de koper stuurt. De service is beschikbaar voor retailers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje, ook al kan deze worden gebruikt om wereldwijd te verzenden.

Diensten zoals FBA dichten snel de kloof tussen kleine en grote bedrijven, waardoor zelfs handelaren met slechts een paar duizend dollar aan jaarlijkse inkomsten toegang hebben tot verzenddiensten van wereldklasse van dezelfde kwaliteit als die beschikbaar zijn voor belangrijke retailers. Amazon zorgt ook voor klantenservice, waardoor eigenaren van kleine bedrijven vrij zijn om aan hun product te werken, in plaats van hun logistiek. Het programma is vrij duur, maar FBA-gebruikers beweren dat ze zonder FBA toch grote kosten zouden moeten betalen voor verzending en klantenservice, en tegelijkertijd een slechtere baan zouden kunnen uitvoeren.

Deelnemen aan 5 nieuwe klanten in 4 landen helpt Ripple om nieuwe ondersteuning voor 40 aan te kondigen_[en-nl]_2018-05-30 18-02-49--902 Het bedrijf heeft gisteren verklaardWat BitPay nu aanbiedt, is onmiddellijke integratie met het podium – dat wil zeggen, als een bestelling wordt gecompenseerd via BitPay, zal BitPay Amazon automatisch op de hoogte brengen van de bestelling. Bitcoin-bedrijven hoeven dus niet langer zelf met de integratie van Amazon om te gaan. zelf gebruikte de service al maanden en was erg blij. "Het toevoegen van de plug-in van BitPay aan onze webwinkel, die op WordPress is gebaseerd, heeft onze logistiek drastisch verbeterd", meldt Mihai Alisie van. PayPal biedt niet dezelfde service die BitPay kan bieden, dus we moeten alle bestellingen die via PayPal worden betaald, handmatig verwerken. "

PayPal kan binnenkort FBA toevoegen voor hun aanbod, maar wat dit aantoont, is dat Bitcoin-bedrijven zoals BitPay nu geavanceerd genoeg zijn om concurrerend te zijn met hun niet-Bitcoin-aanbod. BitPay is niet het eerste bedrijf dat op deze manier is gekomen; Bitcoin waardevolle metalen verkoper Coinabul is al maandenlang in de hele industrie bewezen vanwege zijn snelheid en betrouwbaarheid. "Traditionele goudhandelaren zijn vreselijk op bouwplaatsen", verduidelijkt Jon Holmquist van Coinabul. De technische vaardigheid van de Bitcoin-community is behoorlijk waardevol gebleken, en voor zowel Coinabul als BitPay lijkt het zijn vruchten af ​​te werpen. Door de laatste twee rondes van risicokapitaalfinanciering is BitPay erin geslaagd zijn personeel substantieel uit te breiden en zal het zijn aanbod snel uitbreiden in de komende maanden. Voor nu is dit nog een kleine stap in de richting van het maken van Bitcoin, mogelijk zelfs de geprefereerde betaalmethode voor e-commerce bedrijven om te beginnen met het accepteren van de betaling.