BitPay Verduidelijkt Stanceon-wapenhandelaars

BitPay Verduidelijkt 

BitPay reageerde deze week op kritiek over de vermeende weigering om zaken te doen met een in Austin, Texas gevestigde verkoper van vuurwapens door een verklaring vrij te geven waarin de ondersteuningsvoorwaarden worden uiteengezet die van toepassing zijn op specifieke hoog-risico, sterk gereguleerde detailhandelaren. De verklaring, die hieronder volledig wordt gepubliceerd, weerspiegelt voortdurende onzekerheid in de ontluikende Bitcoin-verplichtingensector met betrekking tot hoe Bitcoin het best kan worden gebruikt voor transacties met strikte, niet-financiële regelgevingsvereisten, zoals vuurwapens of (wettelijke) marihuana-verkoop.

Vuurwapens behoren tot de meest streng gereguleerde consumentenzaken in Amerika. Deze wetten dragen meestal aanzienlijke civiele en / of strafrechtelijke sancties voor niet-naleving voor zowel kopers als verkopers en worden streng opgelegd door nationale en federale wetshandhavingsinstanties.

Verwachtingen van Ripple XRP voor 2018 van 2 tothemoon_[en-nl]_2018-05-30 18-02-33--407 heeft onze verwachtingenHoewel het uitgebreide due diligence-proces van BitPay waarschijnlijk tijdrovend zal zijn voor verkopers, verdient de organisatie een knipoog naar zijn oprechte bereidheid om te overwegen hoe "ja" te zeggen tegen zaken met wapens. Hoewel BitPay een zakelijke beslissing had genomen om vuurwapenwinkeliers niet te accepteren, zouden ze nauwelijks alleen zijn in een klasse die eBay, PayPal, Amazon en andere grote retailers en serviceproviders buiten de Bitcoin-gemeenschap omvat. De positie van BitPay als betalingsverwerker voor verkopers van wapens draagt ​​waarschijnlijk meer risico, gezien de bereidheid van de Amerikaanse autoriteiten om agressief iedereen in verband met Bitcoin na te streven die kennelijk onwettige activiteiten mogelijk maakt.

Bitcoins kracht ligt in het feit dat geen enkel bedrijf of persoon het netwerk of de routine beheert. Niets belet een handelaar Bitcoin te accepteren die verantwoordelijk is voor elk product of dienst waar een bereidwillige koper kan worden gevonden met bitcoins om uit te geven. Uitwisselingen en processors vormen een marktplaats voor Bitcoin voor de gemeenschap, maar zij bepalen niet wie ze zal accepteren.

"Hoewel het ons beleid is om informatie over onze klanten niet vrij te geven, kunnen we delen hoe ons proces werkt." Alle verkopers moeten een aanvraag invullen die wordt geverifieerd via ons on-boardingproces. deze verkopers accepteerden bitcoin als een soort betaling Ons compliancepersoneel was druk bezig manieren te verkennen om bitcoins een kans te geven en evalueert verschillende manieren waarop de compliantienormen van BitPay handelaren kunnen accepteren en betalingen verwerken voor bedrijven die goed zijn positie in die gereguleerde industrieën De mogelijkheid om alle wettelijke en nalevingsrichtlijnen te doorlopen kan worden uitgebreid, maar BitPay is toegewijd aan de beoordeling, ongeacht de uitkomst. "