Deelnemen aan 5 nieuwe klanten in 4 landen helpt Ripple om nieuwe ondersteuning voor 40 aan te kondigen

Deelnemen aan 5 nieuwe klanten

Na lang goed nieuws voor beleggers van Ripple te zijn aangekomen, zullen vijf nieuwe klanten uit vier verschillende landen over de hele wereld het blockchain-netwerk van Ripple gaan combineren. Een persbericht van Ripple heeft geverifieerd dat Itau Unibanco uit Brazilië en IndusInd uit India de blockchain van Ripple zullen overnemen om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken. Itau Unibanco en IndusInd gaan xCurrent gebruiken voor realtime wereldwijde transacties met verschillende financiële instellingen over de hele wereld.

InstaRem is ook een van die drie geldtransfermaatschappijen die het blockchain-netwerk van Ripple willen overnemen. InstaRem zal xCurrent ook gebruiken voor het verwerken van grensoverschrijdende overschrijvingen. Hier is het vermelden waard dat InstaRem een ​​overmakingsbedrijf is met een eigen bedrijf vanuit Singapore. Beetech uit Brazilië en Zip Remit uit Canada zijn beide andere overboekingsbedrijven die zich hebben aangesloten bij de blockchain van Ripple. Beide geldtransferbedrijven gaan xviA adopteren om de individuele klanten bij grensoverschrijdende transacties te faciliteren.

Deelnemen aan 5 nieuwe klanten in 4 landen helpt Ripple om nieuwe ondersteuning voor 40 aan te kondigen_[en-nl]_2018-05-30 18-02-49--902 Itau Unibanco

Beetech en Zip Remit hebben plannen om zaken te doen met het Chinese geldtransactiebedrijf LianLian. Hier is het erg belangrijk om te vermelden dat LianLian xCurrent al heeft ingevoerd om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken. De investeerders die van plan zijn om in Ripple XRP te investeren, kunnen nu hopen dat dit verbinden van banken en geldtransferbedrijven zelfs zal helpen bij de groei van het netwerk. Dit zal de andere leden helpen om te profiteren van hun groeiende netwerk. Nu kunnen de mensen in de Zuidoost-Aziatische landen geld verzenden en ontvangen via Ripple's Web, omarmd door InstaRem.

Deze beweging maakt Ripple bekend in opkomende markten. Voordien lijden de mensen in deze landen veel, terwijl ze overal ter wereld geld sturen en ontvangen. Dat is de reden dat een van de grootste geldtransactiebedrijven in de VS, Money Gram, al lid is geworden van Ripple's Net. Deze beweging heeft Ripple ook aangemoedigd om de technologie waarop Ripple's Net is gebaseerd, bij te werken. Het bedrijf heeft gisteren verklaard dat het twee white papers gaat uitbrengen voor beoordeling door collega's.

Een van deze white papers zal het consensusalgoritme van XRP benadrukken en een ander zal de manieren uitleggen om de diversiteit van relaties in elk knooppunt te verbeteren. Dit betekent meestal dat Ripple bereid is $ 40 miljard te investeren in het verbeteren van de kerninfrastructuur die zijn cryptocurrency XRP ondersteunt. Hoewel Ripple de op twee na grootste cryptocurrency is door marktkapitalisatie, is het toch achtergebleven bij andere cryptocurrencies met betrekking tot ontwikkeling. Deze vooruitgang in de onderliggende technologie zal meer investeerders aantrekken om te investeren in de blockchain van Ripple. Dat komt omdat het snel, veilig en betrouwbaar zal zijn.

Dat komt omdat veel grotere banken, geldtransferbedrijven en andere financiële instellingen de blockchain van Ripple zullen overnemen. Hier is het vermelden waard dat Ripple niet alleen een cryptocurrency is maar een betalingsplatform is dat de grensoverschrijdende geldtransfers vergemakkelijkt.