Een baanbrekend podium voor rimpel om Bitcoin te verslaan

$ 6,80-A Ground Breaking Stage voor Ripple to Beat Bitcoin.

 

Ripple is de cryptocurrency die vele andere elektronische gelden heeft veroverd, zowel qua waarde als marktkapitalisatie. Het heeft een groei van ongeveer 5000 in een jaar aangetoond. In zijn groei reizen, heeft het zowel LiteCoin als Ethereum overwonnen. De experts op het gebied van cryptocurrentie beoordelen de waarde van hun elektronische valuta door hun marktkapitalisatie. Bitcoin is de top digitale valuta, zowel in termen van marktkapitalisatie als waarde. De experts zijn optimistisch dat 2018 een vruchtbaar seizoen voor Ripple XRP zal blijken te zijn. De experts hebben berekend dat Ripple Bitcoin kan overschrijden in termen van marktkapitalisatie, of de waarde ervan $ 6,80 bereikt.

De valuta raakt in de huidige maand elke keer een nieuwe waarde. Bitcoin heeft een stille start gekregen in 2018. Vanwege de nieuwste blockchain-netwerken verslaan de extra bedragen Bitcoin in termen van handelssnelheid. De grensoverschrijdende transacties vinden plaats in momenten onder het blockchain-netwerk. Dit is de reden waarom veel grote banken, creditcardleveranciers en betalingsplatformen hun blockchain-technologie omarmen.

Twee dagen geleden heeft het nieuws over de toetreding van de drie grote betaalbedrijven de waarde van Ripple versterkt. Hier is het belangrijk om te zeggen dat de waarde van Ethereum en Ripple elkaar overlappen in termen van muntwaarde. Een groot voordeel voor Ripple is dat het niet veel waarde hoeft te krijgen om de meest significante cryptocurrency per marktkapitalisatie te worden. In eenvoudige woorden, rakend aan $ 6,80, zou Ripple zich ontwikkelen tot de meest significante cryptocurrency van de wereld. De marktkap kan groeien dan Ripple.

Een baanbrekend podium voor rimpel om Bitcoin te verslaan_[en-nl]_2018-05-30 17-59-04--970 de meest significanteDe marktkap van Ripple XRP stond maandag op $ 96,46 miljard tegen Bitcoins $ 254,2 miljard. Een stijging van ongeveer 164,5 procent ter waarde van cryptocurrency zou Ripple Bitcoin veroveren. Het lijkt stil optimistisch door in gedachten te houden dat de valuta het afgelopen jaar met ongeveer 35000 procent steeg. Ethereum is ook de cryptocurrency die in de race zit. Een toename van 132 procent in Ethereum maakt het de grootste cryptocurrency. Dit is lager dan Ripple XRP maar Ripple onthult meer bullish signs dan Ether.

De recordarme dominantie van Bitcoin en een alarmerende toename in de waarde van Ripple maakt duidelijk dat de munt Bitcoin zou veroveren in 2018. Sommige mensen tonen ook bezorgdheid over het nut van hun tokens. In feite hebben de munten niet veel waarde in vergelijking met het podium zelf. En het is ook een simpel feit dat het gebruik van het Ripple-platform niet vraagt ​​om te investeren in XRP. Toch is Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, optimistisch dat de waarde van de munt een golf zal onthullen en het zal een grote slag zijn voor Bitcoin.

 

Uiteindelijk kunnen we zeggen dat mensen wisten dat Bitcoin niet de enige cryptocurrency is om te investeren. In plaats daarvan is Ripple effectiever gebleken bij het snel verwerken van grensoverschrijdende betalingen.