Een overzicht van Ripple als de eigenaar van de derde meest waardevolle valuta

Een overzicht van Ripple, omdat de eigenaar van de derde meest waardevolle valuta.

De CEO van Ripple heeft applaus ontvangen van topcryptospecialisten, omdat zijn bedrijf in snel tempo toeneemt. Bovendien begrijpen we dat Ripple zijn blockchain-technologieën heeft geregistreerd bij meer dan honderd banken over de hele wereld. Deze cijfers zijn ook voldoende om te bewijzen dat Ripple XRP Coin de op twee na meest kostbare cryptocurrency is die over de hele wereld wordt gebruikt. Hoewel er een kleine verslechtering is geweest door niets bijzonders aan XRP tijdens de conferentie, heeft de aankoopprijs van XRP het niveau van $ 2,1 gehandhaafd met een marktkapitalisatie van $ 8 miljard.

XRP richt zich op betalingen, terwijl Ethereum zich richt op slimme contacten en evaluatie van de winkel in Bitcoin-centra. Bovendien hebben de mensen ook begrepen dat Bitcoin en Ethereum niet slechts twee valuta zijn om de crypto-markt te besturen, maar er zijn ook veel verschillende valuta's.

Een andere reden waarom XRP het derde kostbaarste geld is geworden, is de transactietijd. XRP heeft een minimale transactietijd van ongeveer 3,6 seconden in vergelijking met Bitcoin, waar de transactie ongeveer vier uur duurt. We zouden dus kunnen zeggen dat XRP de behoefte van de dag zal zijn en dat een toenemend aantal banken ermee zou beginnen te handelen omwille van zijn bliksemsnelle transactiesnelheid.

Ripple heeft een nieuw Web Accelerator-programma gelanceerd om zijn munt aan de andere kant van de bank te vergroten. Het bedrijf heeft de banken gevraagd om dit programma te gebruiken in ruil voor een bepaalde betaling. Maar het heeft ook verduidelijkt dat de betaling in het soort XRP-munten zal zijn. Hier is het belangrijk om te vermelden dat de kosten zouden worden gebaseerd op de grootte van de bank en het aantal transacties dat ze zouden verwerken.

Een overzicht van Ripple als de eigenaar van de derde meest waardevolle valuta_[en-nl]_2018-05-30 17-59-08--400 zijn bliksemsnelle transactiesnelheid

De CEO van Ripple beweert dat onze kasstroom gunstig groeit en we meer kunnen investeren dat goed is voor ons bedrijf. Ons succes kan ook te danken zijn aan ons transparante beleid, samen met de banken en de mensen. Het bedrijf publiceert elk kwartaal een rapport waarin de investeerders duidelijk laten zien hoeveel het bedrijf in de open industrie heeft aangeboden. En deze positieve cashflow is te danken aan de toenemende verkoop van XRP-munten.

Het enige probleem achter de langzame ontwikkeling van het bedrijf is dat mensen denken aan rimpeling van een gecentraliseerd platform. Maar de waarheid is dat Ripple's technologieën open source zijn en XRP Ledger open source is. Het succes van Ripple ligt ten grondslag aan de verkoop van XRP. Daarom is het tamelijk duidelijk dat Ripple gebruik maakt van de dekking van de decentralisatie in vergelijking met andere digitale valuta's die een gecentraliseerd beleid hanteren.

Dit is precies waarom het de banken aanbiedt om XRP-munten te verkopen.