Een wanhopige poging om Bitcoin en digitale valuta te vernietigen door The Weapon of Fake News

Het is bekend dat de Volksrepubliek China een paar dagen geleden heeft besloten om de operaties van initiële valutahulp (ICO's) en financiering van de startende bedrijven van deze verdachte en illegale transacties te verbieden.

Dit schokkende nieuws heeft een negatief effect gehad op alle digitale valuta's, beginnend met Bitcoin in Ethereum en Ripple, Bitcoin-geld, lichte munt samen met andere gigantische valuta's zoals NEM.

Het was redelijk en logisch van mening dat de autoriteiten in dit land zich volledig inzetten voor wetgeving ter voorkoming en handhaving van oneerlijke praktijken voor investeerders, bedrijven en mensen.Maar een nieuwe golf van verliezen keerde terug na de verspreiding van dit valse nieuws!

De Bitcoin en digitale valuta-industrie kent vele vijanden, zoals de fanatici van contant geld, goud, zilver en wereldwijde aandelenmarkten die het idee van onaangetaste digitale valuta's niet kunnen accepteren, ook al hebben we het contante geld waarmee we in ons dagelijks leven te maken hebben. dollar Ten eerste, vertrouw niet op zilver en goud om hun waarde te bepalen, maar ze zijn afhankelijk van het principe van vraag en aanbod, wat precies hetzelfde principe van de digitale valuta is.

 

 

Zeker, een aantal van hen heeft nieuwswebsites die de digitale valuta aanvallen en soms overdrijven ze door ze aan te vallen. Ze beperkten ze tot de Bitcoin-valuta, hoewel er fantastische valuta's met meer attributen zijn en er betrouwbare bedrijven achter staan, zoals de Ripple.

Een wanhopige poging om Bitcoin en digitale valuta te vernietigen door The Weapon of Fake News_[en-nl]_2018-05-30 17-59-03--291 dat dit

Het nepnieuws, dat veel websites aanvankelijk hebben gemeld en vervolgens hebben geprint in bepaalde grote massamedia, zoals professionele media die hun middelen betaalden met de plicht van de 'geloofwaardigheid van hun informatie', schudde de digitale valutabranche en zorgde ervoor dat deze zwaar werd. verliezen, tot nu toe beschreven sommige websites wat er aan de hand was als het begin van het einde.

We hebben het over het nieuws van het stoppen van de platforms van lokale handel in digitale valuta in China, in een tijd waarin wordt vastgesteld dat ze nog steeds functioneren, zelfs als Reuters contact heeft opgenomen met een aantal van de beroemde platforms in China, zoals Huobi, BTCC en OKCoin en zij bevestigden dat zij geen enkel verzoek van de Chinese autoriteiten om hun activiteiten te schorsen hebben ontvangen.

Andere analisten waren verrast door dit nieuws, vooral toen we begrepen dat China het idee van digitale valuta's had geaccepteerd en een aantal van de grootste aandelenmarkten ter wereld had die te koop waren voor digitale valuta en de afgelopen maanden hadden gewerkt om hun activiteiten en samenwerken.

Valse nieuws is echt een belangrijke truc!

Het wijdverspreide nieuws heeft enkele beleggers ertoe aangezet hun valuta te verkopen uit angst dat dit misschien wel het begin van het einde is.

Nadat we ervoor hebben gezorgd dat deze informatie nep was, hebben spijt en spijt natuurlijk het gevoel van mensen die zich haasten om hun digitale valuta kwijt te raken.

Er is nog steeds een kans om valuta's te kopen en opnieuw te investeren in Bitcoin en zijn rivalen, met name de Ripple en NEM. Op dit moment hebben we het begin van het marktherstel enigszins opgemerkt.

De intentie achter dit nepnieuws is misschien niet de verwoesting van de Bitcoin en de digitale valuta, maar om hun kosten te verlagen tot de laagst mogelijke waarde, dan de aankoop om goede winstmarges te behalen.