Global Clampdown Fear Crashes Ripple en alle andere Cryptocurrencies

International Clampdown Stress Crashes Ripple en andere Cryptocurrencies.

Een van de hot issues die overal worden besproken, is de handel in cryptocurrency. Het is de handel die een prachtige revolutie heeft teweeggebracht in de fiscale activiteiten over de hele wereld. De stijgende prijzen van gevarieerde cryptocurren trokken veel beleggers en financiële instellingen over de hele wereld aan om hierin te investeren. Beleggers waren optimistisch dat 2018 winstgevend zal zijn voor cryptocurrencies. Alle cryptocurrencies inclusief Bitcoin, Ethereum en Ripple tonen een waardevermindering bij elke dag die voorbijgaat.

Dit was een slechtere dag voor deze virtuele valuta. Bitcoin handelt tegen een prijs die 20% lager is in vergelijking met de prijs die gisteren werd verhandeld. Bitcoin handelde 's ochtends op $ 11600, wat 20% minder is vergeleken met 14300 gisteren. Aan de andere kant heeft Ripple nu een devaluatie van ongeveer 25%. Hier is het erg belangrijk om te vermelden dat Bitcoin gedurende een maand ongeveer 40% in waarde is afgenomen. Aan het einde van het afgelopen jaar had het geld een waarde van $ 20000 bereikt. Ripple had in het begin van de maand een hoogste waarde van ongeveer $ 3,80.

 

De crypto-experts zijn van mening dat deze daling in de waarde van cryptocurrencies een gevolg is van de informatie dat Zuid-Korea een verbod zal opleggen op de handel in verschillende cryptocurrencies. Hier is het vermeldenswaard dat ongeveer 80 procent van de handel in cryptocurrencies wordt veroorzaakt door crypto-uitwisselingen in Zuid-Korea. China en Vietnam zijn de landen die al sancties hebben opgelegd voor cryptocurrency-handel. Zuid-Korea wil hun voetstappen volgen in het opleggen van een verbod op deze.

Hier is het verschil tussen Bitcoin en Ripple van belang, omdat China van plan is om te stoppen met het verkennen van cryptocurrencies. Maar rimpel is de cryptocurrency die individuen niet kunnen mijnen. Het bedrijf heeft al 100 miljard rimpels vrijgegeven. Van deze 55 miljard zitten de escrow. Bovendien verbinden veel grote banken en financiële instellingen hun blockchain vanwege lage transactiekosten. Ripple is niet alleen een geld, maar is een betalingssysteem om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken.

Vermeldenswaardig is dat internationale transacties in Ripple tienmaal sneller zijn dan in Bitcoin. Vorige week heeft MoneyGram, de op één na grootste geldtransactiefirma van de planeet, verklaard zich bij Ripple aan te sluiten. Daarom zijn de experts van mening dat Ripple deze voorwaarden zou kunnen verdragen als de beleggers de realiteit ervan gaan begrijpen. Hier lijkt het erop dat de voorspelling van Warn Buffet waar is. Hij legde uit dat in de afgelopen week deze bloei in Bitcoin tot een waardeloos einde zal komen. Hier is één ding interessant: zijn kritiek op de cryptocurrencies kwam kort nadat JP Morgan uitlegde dat hij Bitcoin ten onrechte een fraude had genoemd.

De laatste ontwikkelingen in dit verband wijzen op een toenemende druk van wetgeving op de cryptomarkt. Maar Ripple zou leven omdat het niet alleen een geld maar een betalingsprotocol is.

Cryptocurrencies winnen in de loop van de tijd meer waarde. Verschillende valutahandelaren voegen nieuwe gelden toe aan hun bedrijf om hun winst te maximaliseren. GMO Coin is ook een van die valutahandelaren die in korte tijd verschillende nieuwe gelden hebben toegevoegd. Vorige maand was het aanvullende Litecoin in zijn bedrijfsopzet. Nu, het heeft verklaard dat het op 29 november Ripple zal omvatten in zijn medaille-aanbod. Het bedrijf heeft zijn klanten ook beloofd dat het Ethereum Classic in december zal aanbieden.

Hier is het uiterst belangrijk om te vermelden dat GMO Coin een dochteronderneming is van GMO Intenet Inc. Vorige week hebben de klanten van GGO-munten op 22 november te maken met een groot aantal problemen bij de handel in virtuele gelden. Deze waren het gevolg van wijzigingen in IFD en IFD-OCO. Maar het bedrijf had het probleem op de hoogste prioriteit gesteld en zijn klanten verteld dat ze het eerder kunnen gebruiken.

Global Clampdown Fear Crashes Ripple en alle andere Cryptocurrencies_[en-nl]_2018-05-30 18-02-34--957 Het bedrijf is

Ze konden ook geen verbinding maken met de gemeenschap om hun geld te verhandelen. Het bedrijf herstelde echter zijn service om middernacht.

Het zou volkomen terecht zijn om u te informeren over de GGO-munten. Dit was de allereerste stap van GMO Internet Inc. uit de sfeer van virtuele valuta. Het bedrijf onthulde ook zijn toekomstplannen voor de lancering van het Bitcoin-mijnbedrijf in september. Het bedrijf is van plan om hernieuwbare energie en geavanceerde halfgeleiderchips te gebruiken om zijn mijnactiviteiten in Noord-Europa voort te zetten. Dit mijncentrum van de volgende generatie zal worden gestart in het eerste kwartaal van het volgende kalenderjaar.