Grote veranderingen voor kleine betalingen

De toekomst van online marketing

Ik haat verandering. Omslachtig en anachronistisch, munten zouden de Zeppelins van de financiële wereld zijn.Helaas maken hogere transactiekosten het gebruik van een creditcard voor kleine aankopen onmogelijk. Acuut problematisch in de wereld van e-commerce, deze trieste stand van zaken is al lang de afschuwelijke vloek van de economische aanwezigheid. Het is tijd voor een paradigmaverschuiving. Het is tijd voor bitcoin.

Online inhoud.

Bitcoin is gemaakt in en voor de elektronische wereld. Het is dan ook logisch dat daar een paradigmaverschuiving begint. Heb je genoten van dat artikel of blogbericht? Tip de schrijver! Microbetalingen – miniatuurtransacties van enkele centen of zelfs een fractie daarvan – kunnen eenvoudig met bitcoin worden overgedragen.Fooien hebben het potentieel om sociale websites te revolutioneren. Stel een "tip" -knop samen met de knop "zoals" op Facebook. Meteen biedt bitcoin u de mogelijkheid uw geestige, inzichtelijke inhoud te verkopen. Of foto's van uw kat. Zynga onderzoekt momenteel en implementeert de kansen.

Banneradvertenties raken snel verleden tijd. Lelijk en gewoon irritant, worden ze overschaduwd door pay-per-view en abonnementsmodellen. Denk je niet dat je artikelen en apps zou behandelen? Denk nog een keer na: tegen prijzen van minder dan een cent per 'ding' zouden ze zichzelf niet verstoppen in een vraatzuchtige orgie van reclamevrij internet?

Kunst.

Als je op een zwoele avond door de straat loopt, merk je een betoverende melodie op een saxofoon. Je zou echt graag een bok willen in de fooi box van de straatberoemdheid. Kijkend door je portemonnee, maar je ziet alleen twintigers, plastic en een visitekaartje van een autoverkoper. Ach, je gaat voorbij. Maar wat als de beroemdheid een kleine poster met een QR-code had? Kun je stoppen en het scannen met je smartphone en direct een paar cent of dollar veilig verzenden naar de bankrekeningen van de artiest?

Een wanhopige poging om Bitcoin en digitale valuta te vernietigen door The Weapon of Fake News_[en-nl]_2018-05-30 17-59-03--291 de laagstHetzelfde principe is van toepassing op galerieën en musea. Kun je altijd een dollarbiljet in de contributiebox stoppen? Waarschijnlijk niet, maar zelfs als je dat doet, geef je het niet (of op zijn minst een belangrijk deel) aan de individuele artiesten. Stel je een wereld voor waarin je een paar dollar kunt sturen naar de kunstenaar van een bepaald schilderij waar je van hield. Bitcoin maakt dat mogelijk.

Consumentengoederen.

Is het echter ongelooflijk vervelend, wat u niet met een creditcard kunt betalen? Zelfs die technisch onderlegde handelaren met opgevoerde pillen verspelen te grote percentages van hun inkomsten aan creditcardmaatschappijen. Bitcoin maakt low-fee of feeless elektronische betalingen mogelijk bij bazaars in openlucht. Vergeet de excursie naar de geldautomaat; alles wat je nodig hebt, is je mobiele telefoon.

Vanwege de kleine omvang van elke afzonderlijke aankoop, kunnen creditcardtransacties ook onpraktisch zijn bij verkoopautomaten. Je moet contant geld hebben. Elektronische betaling voor spontane munchers – geweldig!

Er is ook een intrigerende mogelijkheid voor supermarkten (en voor alle winkels voor consumptiegoederen). De lage transactiekosten en het logistieke gemak van Bitcoin (scan een QR-code om overal ter wereld geld te verzenden) laten consumenten communiceren met producenten zonder tussenkomst van tussenpersonen. Wellicht creëert een verstandige ondernemer een bedrijfsmodel waarin consumenten betalen om de winkel te betreden (er zijn veel verschillende mogelijkheden) en vervolgens betaalt de betaling voor elk afzonderlijk item rechtstreeks aan de fabrikant.

Goed doel.

Loop een winkel binnen in december en wat zie je? Met slechts een vereiste QR-code zou het Leger des Heils het potentieel voor absurde winsten kunnen blootleggen. Geen verandering? Geen probleem. De nieuwigheid van het idee alleen al zou genoeg kunnen zijn om me een bijdrage te laten leveren aan elke jingler die ik ervaar.U begrijpt waar ik het over heb: scan uw eigen creditcard en tot de transactie doorgaat, wordt u gevraagd om bij te dragen aan een kankerconflict, dierenkliniek of non-profit du jour. Dit is het probleem: het laagste bedrag dat ik kan doneren is een cent. Nee, dank u wel. Toen ik echter de mogelijkheid had om slechts een paar cent te doneren, zou ik dit misschien kunnen doen. Nu, in plaats van niets te krijgen van heel veel individuen, zullen ze iets van een paar krijgen.Uiteindelijk is er naastenliefde.. Het is triviaal voor slechts een klein percentage van uw bijdrage om de kinderen van Afrika te bereiken (of waar het oorspronkelijk was bestemd). Met bitcoin kunnen financiële middelen rechtstreeks en rechtstreeks naar de personen worden gestuurd die deze nodig hebben, ongeacht de locatie.

De frequentie van kleine betalingen zal toenemen; nieuwe opties die voorheen waren uitgesloten, zijn nu potentieel. De stukken zijn op hun plaats voor een revolutionaire paradigmaverschuiving.