Hoe kunt u NEM XEM kopen met USD tegoed

USD Credit / Debit Card.

Met de toename van de waarde van Bitcoin, worden de elektronische gelden over de hele wereld steeds belangrijker. Dit komt door de nieuwste blockchain-technologieën die een peer-reviewed technologie zijn die de transacties vereenvoudigt. Heel wat crypto-munten en -valuta's worden door verschillende bedrijven gelanceerd. De waarden van deze valuta veranderen voortdurend met veranderende trends in de sector en op de markten. In het volgende artikel laten we u weten over een van de best beoordeelde digitale bedragen NEM.

NEM (XEM) is de cryptocurrency die in 2015 is geïntroduceerd met behulp van zijn eigen broncode. We kunnen dus stellen dat deze cryptocurrency veel nieuwe functies en technologieën heeft geïntroduceerd in het blockchain-netwerk. Een van deze nieuwe functies die in deze elektronische valuta worden gebruikt, is dat het gebruik van de algoritmetechniek 'Bewijs van belang'. Dit stelt de gebruikers in staat om een ​​andere gebruiker te controleren die een ander blok zal vinden. De consumenten mogen ook een eerlijke verdeling van kansen op blokberekening vinden.

Dit nieuwe algoritme controleert niet alleen de munten in de zak, maar registreert en controleert bovendien elk van de transacties die plaatsvinden. Deze registratie van transacties helpt het management van hun bedrijf ten voordele van de consument die een vitale rol speelt in de evolutie en distributie van hun valuta. Hier is het relevant om te vermelden dat de procedure voor het genereren van een blok slechts een moment duurt. De gebruikers zien drie soorten berichten in deze procedure. Dit zijn allemaal de gecodeerde, niet-versleutelde en Hex-berichten.

Kenmerken van NEM (XEM)

Hieronder volgen enkele van de kwaliteiten van deze crypto-valuta.Voor verbeterde beveiliging en beveiliging heeft NEM twee tier-architecturen. Dit betekent meestal dat de 2 lagen worden gevormd door NIS en NCC. Beide verbinden stiekem en beginnen de transacties te behouden. De transacties worden opgeslagen zonder de blockchain te downloaden. Dit geeft de gebruikers een geheel nieuwe ervaring en verhoogt de transactiesnelheid. De volgende eigenaardige kwaliteit van NEM is dat de valuta is gebaseerd op de Test Driven Development-methode. Dit voorkomt onnodige codes en inefficiënties en zorgt ervoor dat elke code een aantal vooraf gedefinieerde tests treft. Het is niet nodig om een ​​keten van toegankelijkheidsblokken te downloaden en elke toepassing kan onafhankelijk werken om NEM te beveiligen. Minimale transactietijd is een andere kwaliteit van deze digitale valuta. Net als alle andere digitale gelden maakt NEM het ook mogelijk virtuele activa aan te maken met vaste of variabele producten, beschrijvingen of toespraken.

Hoe kunt u NEM (XEM) kopen met behulp van de USD-creditcard / betaalkaart.

Het kopen van NEM (XEM) met een USD-creditcard / betaalpas is een stuk eenvoudiger. Het zou heel goed zijn om te zeggen dat de aanschaf van deze elektronische valuta vergelijkbaar is met het kopen van alle andere elektronische valuta. De gebruikers willen de registratie bij Changelly die volledig gratis is op de Changelly-site. Bovendien hebben de gebruikers waarschijnlijk een NEM (XEM) -portemonnee nodig om munten te delven of op te slaan. CoinPayments is een multi-valutaportefeuille geworden die op grote schaal wordt gebruikt bij de consument. De belangrijkste reden voor het frequente gebruik is de gratis account. De consumenten moeten alleen de transactiekosten betalen. Hieronder volgen de belangrijkste acties om NEM (XEM) te kopen door gebruik te maken van een bankpas / creditcard.

De allereerste stap in het kopen van NEM (XEM) is de registratie bij Changelly-site. Het is een site waar je alle munten gemakkelijk kunt wisselen. Het meest interessante probleem is dat er geen registratiekosten zijn en dat de consumenten hun accounts niet hoeven te bewaren. Voor aanmeldingsfunctie hebben de gebruikers een bevestigde e-mail-ID nodig. De site stuurt alle cruciale details die aan de gebruikersaccounts zijn gekoppeld naar het ingevoerde e-mailadres. De gebruikers kunnen inloggen op hun accounts na beoordeling van de details op hun e-mailadres.

Zoals eerder gezegd, biedt Changelly de gebruikers veel valuta. Het is aan hen om de valuta van hun eigen keuze te kiezen. Ga naar de startpagina en selecteer de NEM (XEM). Na de valutakeuze moeten de consumenten de valuta selecteren voor betaling. In gevallen zoals deze, zullen de consumenten het bedrag van Amerikaanse dollars invoeren voor betaling. Door op de knop omwisselen te klikken, bezoekt de consument een nieuwe pagina voor het verwerken van betalingen. Hier wil ik vermelden dat de consument moet ingelogd zijn anders klikken op de knop om te wisselen zal eerst de login vereisen.

Hoe kunt u NEM XEM kopen met USD tegoed_[en-nl]_2018-05-30 18-02-42--905 CoinPayments is een multi

In deze maatregel krijgt de consument de keuze om de details van zijn bestelling te controleren. Het beoordelen van de USD-hoeveelheid en NEM (XEM) is een must. Wanneer u zeker bent van de bestelling, drukt u op het tabblad aankoopbevestiging.

4 – Voer het adres en bericht van de portefeuille in.

CoinPayments is hier een van de beste opties. Het is gratis en kost slechts een kleine vergoeding op het moment van verwerking van de transactie. Bovendien maken de meeste beleggers gebruik van deze portefeuille, omdat deze meerdere contante bijstand biedt.

5-bevestiging van info.

Nadat het adres van de elektronische portemonnee is ingevoerd, wordt de consument naar een pagina geleid die ook een bevestigingspagina is. Hier kan de consument nogmaals alle informatie over zijn / haar bestelling en het adres van de portemonnee bevestigen. Onthoud altijd dat u geen cryptomunten kunt opslaan zonder een geldig portefeuilleadres. Als u op het bevestigingstabblad drukt, gaat u naar de betalingsafdeling.

Nu moet je alle cruciale details van je creditcard / betaalpas invoeren. Deze omvatten het kaartnummer, de vervaldatum en de veiligheidscode. Nadat u alle gegevens van de kaart hebt ingevuld, drukt u op de betaalknop. U zult nogmaals zien dat het bedrag van de kaart wordt afgetrokken.

Voor verdere bevestiging wordt een 4-cijferige code verzonden naar het geregistreerde mobiele nummer van de consument. Het invoeren van deze code op het formulier bevestigt de betaling.

8-ontvangst van NEM (XEM)

Na het invoeren van de 4-cijferige code wordt uw transactie onmiddellijk verwerkt. Gewoonlijk duurt het 5-30 minuten om een ​​transactie in uw portemonnee te verwerken. CoinPayments is wederom een ​​goed alternatief gebleken, omdat het een snelle transactiesnelheid biedt. Onthoud altijd dat de eerste transactie een aanzienlijke tijd in beslag neemt vanwege verschillende soorten verificaties. Volgende transacties worden in een handomdraai verwerkt.