Hoe Litecoin direct met Credit Card te kopen

De manier om Litecoin onmiddellijk te kopen met credit / debit card.

Met elke dag die verstrijkt, worden de digitale valuta's het integrale deel van onze monetaire systemen. De waarden van die valuta nemen vaak toe, vandaar dat het een uitdaging voor de autoriteiten is om deze te controleren. Bitocin is de topvaluta die de grens van 18000 overschrijdt. Met verschillende valuta stijgen ook in waarden. Deze groeiende trend in hun waarden brengt grotere banken, financiële toezichthouders en regelgevende instanties van de overheid ertoe een dergelijke betaling goed te keuren. Al deze ontwikkeling is het resultaat van de ongeëvenaarde veiligheid van deze transacties in deze opstelling voor digitaal geld. Bovendien zullen de investeerders en toezichthouders ook worden ontheven van de extra kosten van banken en financiële instellingen. De transacties vinden nu rechtstreeks plaats tussen kopers en verkopers, zonder enige tussenkomst van de tussenpersonen. Het heeft ook de handelssnelheden veel verbeterd.

Wat is Litecoin?

Litecoin is ook een cryptocurrency die in 2011 werd geïntroduceerd. Het gebruikt ook peer-to-peer blockchain-technologieën voor snelle transacties zonder kosten over de hele wereld. Litecoin is ook een open source gedecentraliseerd, wereldwijd betalingssysteem waarbij alle transacties veilig zijn via verschillende versleutelingscodes. Een speciaal soort wiskunde wordt gebruikt om de verplichtingen veilig te stellen door de mensen toe te staan ​​hun eigen financiering en transacties op elk moment te controleren. Het is ook een van die crypto-valuta's die in dit seizoen enorm gestegen zijn in hun waarden. Statistieken tonen aan dat de cryptocurrency sinds januari 2017 een waardetoename heeft van ongeveer 4000 procent.

Dit betekent dat het geld dat voor ongeveer $ 300 handelt in januari 2017 ongeveer $ 4,33 kost. In december 2017 heeft het digitale geld een nooit geziene waarde van 360,2. Dit was een stijging van ongeveer 4000 procent sinds januari. Dit komt omdat het een open source-geld is en snelle transactiesnelheden. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van deze valuta.

Het allereerste en meest charmante kenmerk van de Litecoin is zijn bliksemsnelle transactiesnelheid in vergelijking met andere crypto-valuta's. Een transactie in dit betalingssysteem duurt slechts 2,5 minuten om te voltooien. Dit betekent dat het 100 keer sneller is dan Bitcoin en ongeveer 4 keer sneller dan alle andere crypto-valuta's. De volgende kwaliteit van Litecoins is het gebruik van hashing-algoritme 'Scrypt'. Dit algoritme helpt de mijnbouw van Litecoins realistisch te houden voor uw desktopgebruikers. Dit algoritme vermindert ook veel de handelstijd. Dit algoritme wordt samen met het verstrijken van de tijd meer tijd en elektriciteit intensief. Een andere eigenschap van de Litecoin is de constante steun van de maker. Charlei duwt de investeerders en gebruikers van Litecoin voortdurend om te upgraden naar Segregated Witness (SegWit). De implementatie van de upgrade brengt innovaties uit het geld, waardoor het stabieler, sneller en betrouwbaarder wordt. Beperkt aanbod van Litecoins uit de huidige markt is ook een fantastische kwaliteit van het digitale geld. Er circuleren ongeveer 84 miljoen Litecoins op de markt. Dit aanbod maakt het ook meer dan Bitcoin dat slechts 21 miljoen van het aanbod heeft.

Het kopen van Litecoins is ook een technische keuze en verschillende procedures voor het kopen van deze munten worden over de hele wereld gebruikt. Een van de gemakkelijkste manieren om Litecoins te kopen, is deze via creditcards / betaalpassen te kopen. Dit komt alleen omdat je nergens heen hoeft te gaan en munten bij je thuis moet kopen. Hieronder volgen de belangrijkste maatregelen die u genoeg vertellen over het kopen van deze munten.

Changelly is een van de betrouwbaarste bronnen voor het kopen van Litecoins. Dit is alleen omdat er verschillende valuta's nodig zijn om de munten van uw selectie te kopen. Als u Litecoins wilt kopen, moet u zich registreren op deze website. Dit betekent dat u uzelf kunt registreren door uw bevestigde e-mailadres in de specifieke kolom in het aanmeldingsformulier te plaatsen. De website stuurt een e-mail naar een bevestigd e-mailadres. Deze e-mail bevat alle inloggegevens, zoals wachtwoord en gebruikersnaam. Op dit moment kunnen de consumenten op basis van deze gegevens inloggen op hun account.

2-selectie van geld.Hoe Litecoin direct met Credit Card te kopen_[en-nl]_2018-05-30 18-02-40--378 naar een geregistreerd mobiel

Er zijn twee balken op dit scherm voor je. Ten eerste is dat de valuta waarin u uw betaling wilt verrichten. Het is mogelijk om verschillende valuta's te selecteren door op de pijltoets aan de zijkant van de pub te klikken. De volgende balk levert u de munt die u wilt kopen. Selecteer hier de Litecoin en druk op de groene koopknop aan de ideale kant van de pubs. Hiermee gaat u naar de pagina voor betalingsverwerking. Als u niet bent ingelogd op de Changelly-website, zal het klikken op de knop u vragen eerst in te loggen.

3-bevestiging van aankoop.

Zodra je het geld hebt geselecteerd, ga je op het tabblad kopen naar de pagina voor aankoopverificatie. Changelly geeft alle details nogmaals op het scherm ter bevestiging. U moet bevestigen dat u waarschijnlijk Litecoins koopt en betaalt voor het geld dat u wenst. Hiermee gaat u naar een andere webpagina.

U moet weten dat cryptocurrencies voortdurend in portefeuilles worden opgeslagen, hetzij hardware of software. Hier moet je nog een keer de keuze maken. Kies altijd voor de portemonnee die meerdere valutadiensten en verbeterde beveiliging biedt. Ledger Nano S-portemonnee wordt beschouwd als de beste portefeuille voor cryptocurrency. Dit komt omdat het verschillende valuta ondersteunt en een hele partij betrouwbaar en veilig is. U moet het adres van uw Ledger Nano-portemonnee invoeren om de koopprocedure te voltooien.

5-Controle en bewijs van de informatie.

Het kopen van de crypto-valutaprocedure vereist bevestiging van advies bij verschillende acties. Nadat u de portefeuilletoespraak hebt ingevoerd, moet u het portefeuilleadres en de andere essentiële informatie bevestigen. Als je zeker bent van deze details, druk je op de bevestigingstoets en je wordt geadviseerd om de pagina met de creditcard / betaalpas te openen.Als u Litecins koopt via een creditcard / betaalpas, moet u alle details van uw kaart invoeren op deze pagina. Normaal gesproken zijn deze gegevens het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode voor het verwerken van de betaling. De pagina zal u informeren of er mogelijk een fout zit in de informatie op de kaart. Voordat de betaling wordt verwerkt, zal de website u ook laten zien hoeveel USD van uw kaart wordt afgetrokken.Ter bevestiging dat u uw eigen kaart verifieert, wordt een sms verzonden naar een geregistreerd mobiel nummer. Deze sms heeft een code die je op de webpagina moet invoeren. Als je de code invoert, voltooi je het betalingsproces en krijg je na enige tijd de Litecoins in je portemonnee.

Na aftrek van voldoende geld beginnen Litecoins je portemonnee te bereiken. Dit proces voor het overbrengen van Litecoins zal binnen 5-30 minuten voltooid zijn. De overdrachtsnelheid is ook afhankelijk van het type portefeuille dat u gebruikt. Ledger Nano S is, nog meer, een uitstekende optie omdat het een hoge snelheid heeft.