Hoe Ripple XRP kopen met PayPal

De manier om Ripple XRP te kopen met PayPal.

We hebben al verwezen naar de aankoop van Ripple XRP, die honderden lezers en volgers hebben gekocht. Maar een belangrijke groep mensen die voor verschillende problemen staat, zoals een bepaalde manier van betalen die voor hen beschikbaar is, wordt niet eerder genoemd of ze hebben een manier nodig om dit elektronisch geld te verkopen.

Na een lange tijd zoeken en controleren, hebben we een ander platform gevonden dat het verkopen en kopen van het geld op één plaats aanbiedt via PayPal en een andere manier van betalen, waaronder Visa, MasterCard en bankoverschrijving.Maar natuurlijk is de snelste manier om PayPal te gebruiken bij de inkoop- en verkoopactiviteiten, omdat deze transacties online worden uitgevoerd en niet lang duren.We hebben het over Coin Portal of Cointal-systeem, dat vanuit Londen opereert en het Midden-Oosten en Noord-Afrika ondersteunt, evenals de rest van de wereld.Als u eenmaal toegang hebt tot de etappe, klikt u op de registratieknop die wordt aangegeven in de afbeelding uiterst rechts van de bovenste balk.

Kies je GEBRUIKERSNAAM, typ je e-mail en herhaal deze, typ een fantastisch wachtwoord en typ het nogmaals voor verificatie. U moet bevestigen dat u geen robot bent en klik vervolgens op inschrijving.Vervolgens wordt u doorverwezen naar uw profielinstellingen op het podium. U kunt uw naam en uw bio invoeren als u dat wilt, om uw authenticiteit te verifiëren, omdat dit verreweg het belangrijkst is op de website.De volgende stap is klikken op Antwoorden instellen om uw beveiligingsvraag in te stellen, die u moet onthouden, want u hebt hem later nog nodig!Nadat u dit hebt gedaan, gaat u verder met het bevestigen van het telefoonnummer. Het is noodzakelijk voorafgaand aan het maken van een verkoop of aankoop op de website, dus klik hier zoals getoond op de afbeelding om in het bevestigingsvenster van de telefoon te komen.

Geef je telefoonnummer eerst op met de code van het land waar je woont.

Hoe Ripple XRP kopen met PayPal_[en-nl]_2018-05-30 18-02-44--655 de minimale en

Voer vervolgens het antwoord in op de beveiligingsvraag die u in hetzelfde venster hebt opgegeven en druk vervolgens op SMS verzenden.In minder dan een ogenblik ontvangt u een sms-bericht op uw telefoon dat de pincode bevat, die u moet invoeren en vervolgens verdwijnt het telefoonverificatievenster.Laad de pagina opnieuw om aan te tonen dat het venster voor telefonische verificatie verdwijnt.

Naderhand is authenticatie in twee stappen noodzakelijk, anders kunt u geen verkoop of aankoop doen. Bovendien wordt hiermee de beveiliging van uw account ondersteund.

We zullen een pincode toewijzen om een ​​5-cijferige code van uw keuze in te voeren en u moet deze opslaan, evenals het veiligheidswachtwoord en de vraag. Na het invoeren verdwijnt het venster en klikt u vervolgens op de groene knop.

We hebben de configuratie van het account en ook het invoeren en bevestigen van de gegevens voltooid en we konden digitale valuta's verkopen en kopen, ondersteund door dit platform, inclusief Ripple (XRP).

Kies of u de valuta wilt kopen of verkopen en de valuta wilt kiezen. In dit geval is het Ripple Coin (XRP) dat het symbool helemaal rechts staat. Kies het betalingssysteem dat PayPal of een andere methode naar keuze is.Kies het geld dat u zult beheren, dat is de Amerikaanse dollar om te kopen en te verkopen met buitenlanders, vooral omdat de meeste mensen op het podium buitenlanders zijn en u gemakkelijk met hen kunt omgaan, en klik vervolgens op de zoekopdracht.

In dit geval krijgt u twee aanbiedingen om dit digitale geld te kopen. Je zou je moeten concentreren op twee zorgen; de initiële is de minimale en grotere som die u in totaal kunt uitgeven om bij de bieder te kopen.

De tweede is de aankoopprijs van het digitale geld, dat meestal groter is dan de marktprijs.Deze zorgen moeten worden benadrukt bij de verkoop van het geld, omdat u het bedrag dat de bieder bij u kan kopen, en ook de prijs die hij wil kopen, zal vinden.Als u een bepaalde hoeveelheid wilt kopen die niet beschikbaar is op het platform of die u wilt verkopen tegen de beste prijs die u opgeeft, klikt u op Aanbiedingen en vervolgens op Maken om de aanbieding te maken zoals u wilt kopen of verkopen en specificeert u de resterende details.

Kopen of verkopen is heel eenvoudig.

Over het algemeen beperkt deze fase het bereik tot elke leverancier of koper die probeert zich na te doen voor anderen of het podium te gebruiken voor kwaadwillende doeleinden.Dus er is geen reden om te vrezen. Wij geven er de voorkeur aan om in het algemeen te handelen met iemand die een profiel heeft met verschillende getuigenissen van goede omgang met anderen.Wanneer u beslist hoeveel u wilt betalen voor uw aankoop van Ripple XRP, die binnen de beperkingen moet liggen die door de leverancier zijn bepaald, klikt u op de knop Kopen.U wordt naar een pagina geleid die u een tijdsperiode geeft om de transactie te voltooien, die maximaal een uur kan duren, en u kunt communiceren met de verkoper, omdat het nodig is om hem de feiten van de kooptoespraak van uw portemonnee te laten weten.U vindt het PayPal-adres van een andere partij, waar u geld naartoe moet sturen om de gewenste hoeveelheid te krijgen.Klik vervolgens op de knop "contant betaald aan de verkoper" of annuleer in het geval u de overeenkomst van de transactie wilt terugdraaien.Het is een uitstekend platform van waaruit u gemakkelijk Ripple XRP kunt kopen en verkopen via PayPal, MasterCard of Visa. We hebben alle verschillende maatregelen uitgelegd, in het bijzonder rekeningafspraken, verificatieproblemen en belangrijke gegevens die u moet onthouden. Door deze stappen te volgen slaag je erin het geld te verhandelen.