Hoe Ripple XRP werkt

Hoe Ripple XRP werkt?

Wanneer er verschillende digitale valuta zijn, maar daaronder is slecht verkeerd begrepen, is XRP of Ripple-munt. De meerderheid van de mensen gelooft dat Ripple een dezelfde munt is als de Bitcoin of een andere munt die populair is vanwege niet gelooft in de toename van hun kosten. Maar in werkelijkheid is Ripple geen munt. Het is eigenlijk een netwerk van cryptocurrency dat zijn eigen munt bevat. Deze munt heet XRP. Hoewel Ripple-munt geen woord is, is er niets mis met XRP sinds de Ripple-munt en denk aan XRP over de korte vorm ervan, aangezien dit in de huidige tijd de enige munt is die is aangegeven door de Ripple.

Bitcoiner ziet kosten na het verkopen van BTC aan een undercovercop_[en-nl]_2018-05-30 18-01-28--485 en door geïnteresseerde partijen wordenOm te begrijpen dat hoe het Ripple-systeem werkt en hoe u XRP met banken kunt uitwisselen, moet u het belangrijkste idee begrijpen van het verplaatsen van geld van de bank van een land naar de bank van een andere natie. In dergelijke handel vindt de derde partij plaats om zowel de persoon die de betaling stuurt als de persoon die de betaling ontvangt te beschermen. Rimpeldemunt of XRP-functies, net zoals het bankwerk. Het doel van het opnemen van derden (in XRP het derde deel is de bank) om het gevaar van fraude te minimaliseren of volledig te verwijderen.

In plaats van elke bank of systeem deel te laten uitmaken van Ripple, heeft Ripple een zeer krachtig beleid en selecteert het hun knooppunt na veel verificatie. Op de Ripple-site staat de lijst met enkele unieke en geverifieerde knooppunten die u kunt gebruiken om uw ripple-muntstuk over te zetten van het ene naar het andere account.

Deze procedure of XRP-systeem is gemaakt met uitstekende geesten om het percentage van fraude en online zwendel in de online wereld te verminderen. Ripple heeft de tweerichtingsverificatieprocedure opgenomen om door te gaan en de transactie te verwerken. Als de identiteit niet is bevestigd, gaat de transactie helemaal niet door.

Ledger is hetzelfde als een database waarin Ripple de informatie over hun gebruikers opslaat. Inclusief alle informatie zoals titel, geboortedatum, aantal verhuisde XRP en nog veel meer. Rimpel upgrade de richel na elk paar seconden. Deze procedure zorgt ervoor dat de grootboekdatabase actueel is en dat geen informatie over het hoofd wordt gezien als twee saldi geld van twee verschillende plaatsen verplaatsen. Daarom speelt ledge een essentiële rol in de hele cyclus van XRP-betaling of geldoverdracht.

XRP is gemaakt toen Genesis Ledger werd gemaakt. Er werd 100 miljard XRP geproduceerd. Het doel van het creëren van een beperkte hoeveelheid Ripple-munt zou zijn om het misbruik van Ripple-geld te stoppen en het bedrijf weet precies hoeveel munten er in de handel zijn.

Elk account op Ripple krijgt de XRP in hun balans dat ze te veel doelen kunnen gebruiken, maar het belangrijkste doel van het gebruik van XRP is om geld van de ene naar de andere locatie over te zetten. Vanwege de prevalentie van elektronische valuta, gebruiken veel mensen XRP ook voor handelsdoeleinden.