Inspite of Crypto Market Crash Chinees geldservicebedrijf Lian Lian sluit zich aan bij Ripples Blockchain_[en-nl]_2018-05-30 18-02-46–254

Na een aantal dagen van de cryptomarkt, is er uiteindelijk goed nieuws voor Ripple Investors. Van de primaire Chinese geldservicebedrijven hebben bedrijven aangekondigd zich aan te sluiten bij het blockchain-netwerk van Ripple voor een snelle en snelle verwerking van grensoverschrijdende betalingen. Hier valt op dat de Chinese e-commerce markt in het vorige kalenderjaar $ 672 talloze bedroeg. De specialisten zijn hoopvol dat grensoverschrijdende e-commercetransacties in de Verenigde Staten in 2018 $ 1,32 biljoen kunnen bedragen.

Om de toestroom van enorme geldtransfers naar Chinese e-commerce-marktplaatsen van over de hele wereld te vergemakkelijken, heeft LianLian besloten om Ripple’s xCurrent te gebruiken. Het is cruciaal om te vermelden dat LianLian International een geregistreerd bedrijf is in Hong Kong. Het bedrijf heeft 150 miljoen geregistreerde klanten in het gebied.

LianLian is toegetreden tot de vloot van ongeveer 100 bedrijven die de blockchain-technologie van Ripple hebben samengevoegd voor een eenvoudige afwikkeling van grensoverschrijdende betalingen. Dit is alleen omdat xCurrent zijn klanten een end-to-end tracking van grensoverschrijdende betalingen biedt. LianLian moet miljoenen dollars investeren voor grensoverschrijdende betalingen tussen verkopers en klanten. Zelfs veel van de grootste e-commercebedrijven zoals Amazon, Ali Express en eBay behoren tot hun klanten.

De CEO van het bedrijf beweert dat LianLian International een pionier is in uitbetalingservaring, zowel naar als buiten het land. Deelnemen aan RippleNet verbetert onze klantervaring en vergroot ons marktaandeel. Dit komt omdat we onmiddellijke door blockchain ondersteunde betalingen aanbieden rond de 19 bedragen die we al verhandelen. Deze samenwerking met RippleNet opent nieuwe markten voor ons. XCurrent zal zeker deuren openen voor meer transacties tussen handelaars en klanten, zowel in China als op andere buitenlandse markten.

Kortom, we kunnen zeggen dat deze koppeling van LianLian aan RippleNet het netwerk van de Ripple verder zal versterken. Er zijn hoopt dat de waardigheid van XRP-token zal toenemen naarmate het nieuws zich verspreidt.