Krungsrialso wordt lid van Ripple Net voor frictieloze grensoverschrijdende transacties

Krungsri sluit zich ook aan bij RippleNet voor frictieloos 

Het einde van 2017 laat zien dat dit veel voordelen biedt voor Ripple. Dit komt omdat steeds meer banken en financiële instellingen hun betalingssysteem verbinden voor een snelle verwerking van grensoverschrijdende transacties. RippleNet is uw blockchain-technologie die wordt gebruikt door Ripple, een beroemd betaalsysteem voor snelle grensoverschrijdende transacties. Het ecosysteem van het bedrijf floreert in een snel tempo waardoor verschillende hoge valuta's en betalingsplatformen ver achterblijven. De investeerders van Ripple XRP genieten van de stijgende waarde en de behoefte van hun crypto-geld binnen korte tijdspannes. Voor hun plezier heeft een andere bank in Zuidoost-Azië zich aangesloten bij Ripple voor de verwerking van zijn grensoverschrijdende transacties.

De individuele consumenten en bedrijven eisen snelle transacties. Daarom heeft de bank van Krungsri besloten om zich bij de blockchain-technologieën van Ripple aan te sluiten om betere oplossingen voor haar consumenten te bieden. Krungsri is een van de beste banken van Thailand, die bekend staat als Bank of Ayudhya (PCL). Dit is de eerste keer dat een bank of financiële instelling in Thailand een venture blockchain-netwerk gebruikt voor de voltooiing van haar grensoverschrijdende transacties.

Hoe kunt u NEM XEM kopen met USD tegoed_[en-nl]_2018-05-30 18-02-42--905 stellen dat dezeHier is het belangrijk te vermelden dat de samenwerking tussen Krungsri en Petrochemical Company al lang geleden is gevestigd. Maar nu waren de klanten ontevreden over de tragere transactiesnelheid. Telkens wanneer het bedrijf betalingen aan zijn eigen zakelijke partners probeerde te verzenden, duurde het enkele dagen om het af te ronden. Bovendien bleven zowel de afzender als de ontvanger volledig onbekend met de status van de lopende transactie. De klanten van deze Petrochemical Company maakten zich hier veel zorgen over. Nu bestond het risico dat het bedrijf zijn klanten zou verliezen als het dezelfde identieke oude betaalmethode zou blijven volgen.

Door de RippleNet-technologieën te koppelen, is Krungsri niet alleen in staat om de verplichtingen sneller te verwerken, maar zijn ze ook in staat om de status van hun transacties te zien. Eveneens kunnen de klanten nu de betaling volgen en een teken vinden van wanneer de betaling hun rekening zal bereiken. De transacties worden nu binnen enkele seconden voltooid en dat duurde 2-3 werkdagen in het oude systeem. De financiële profs van Thailand zijn optimistisch dat deze invoering van RippleNet de bedrijven in het land in een veel sneller tempo zou drijven.

Dit komt omdat het succes van deze petrochemische onderneming en de toenemende tevredenheid van haar klanten gunstig zou zijn voor Krungsri bank. En de bank lijkt vastbesloten om voordeel te halen uit deze nieuwste blockchain-technologieën van Ripple.

Hier is het belangrijk om te vermelden dat Krungsri bank ook een dochteronderneming is van Mitsubishi Financial Group. De Mitsubishi Group is een van de grootste collecties in Japan. Het heeft meer dan 2000 vestigingen in bijna 50 landen over de hele wereld. De leidinggevenden van deze bank zijn van mening dat andere bedrijven ook meer baat kunnen hebben bij het adopteren van RippleNet als betaalsysteem voor hun wereldwijde klanten.