Niets bijzonders over XRP Ripple Price Down After Conference Ends

Niets bijzonders over XRP, rimpelprijs omlaag na einde conferentie.

Een paar dagen geleden wachtten investeerders op het fintech-seminar van Ripple om te luisteren naar nieuws over zwellingen die de waarde van XRP te boven gaan. Maar nadat het seminar is afgelopen, is er geen informatie over XRP-munten. Hier is het belangrijk om te vermelden dat Ripple een voorbeeld van een grote aankondiging zag van twee weken geleden. Bijgevolg begon de waarde van deze Rimpelmunt te stijgen. Steeds meer mensen gingen investeren in deze munten. Deze winst in het aantal beleggers heeft de waarde van Ripple opgeheven.

De organisatie had ook uitgelegd dat het de verklaring in de fintech-conferentie zal afleggen. Zo stonden beleggers geduldig te wachten op het seminarie. De rimpelprijs steeg ook als gevolg van het lek. De investeerders over de hele wereld hebben het seminar live gevolgd. Maar tot hun verbazing was er niets verbonden met Ripple.

De investeerders hadden goede hoop dat de organisatie iets zou aankondigen in verband met Ripples venture met Gates Foundation. Vóór deze week was er nieuws dat het bedrijf had samengewerkt met Bill en Malinda Gates Foundation om zijn eigen setup uit te breiden. Gates Foundation had de mensen verteld dat ze een partnerschap met Ripple hebben aangegaan om een ​​nieuw programma Mojaloop te ontwikkelen. Mojaloop is een mobiele softwaretoepassing die nuttig kan zijn voor mensen zonder bankrekeningen.

Global Clampdown Fear Crashes Ripple en alle andere Cryptocurrencies_[en-nl]_2018-05-30 18-02-34--957 Vermeldenswaardig isMojaloop is ook een open source-programma dat is ontworpen om de populaties zonder bankrekening in de hele wereld te faciliteren. Het zou hen in staat stellen toegang te krijgen tot financiële basisdiensten via hun mobiele telefoons. Fintech-conferentie had zelfs niets gezegd over deze samenwerking. De investeerders hoopten ook dat dit seminar enige informatie zou bevatten over de onderneming van Ripple met een aantal Asian Bank. Omdat de conferentie in Azië plaatsvond, was er hoop op een dergelijke verklaring van partnerschap.

Niets bleek waar, en de prijs van Ripple was aan het afnemen. Dit komt door het gebrek aan aandacht van de beleggers die op een of andere onderneming hoopten. Het verlaagt de transactiekosten door de tussenpersonen te verwijderen. Het concurreert ook met SWIFT omdat de rest van de transacties een snelle code vereisen voor het verwerken van grensoverschrijdende overschrijvingen. Hoewel Ripple deze code niet gebruikt, zijn de transporten ook vrij eenvoudig en probleemloos.

Maandag raakte de rimpelprijs het hoogste cijfer van $ 0,291. Deze opwaartse trend was vanwege gelekte informatie over een verklaring in het seminar. Maar sinds de conferentie werd afgesloten zonder aankondiging, daalt de prijs van de Ripple. Op donderdagavond daalde de prijs zo laag als $ 0.208. Deze prijsverlaging heeft ook de marktkap van deze Ripple verkleind. Het is afgenomen tot $ 8,1 miljard. Dit onthult een daling van 3 miljard omdat de marktkap van Ripple in het begin van de week $ 11 miljard was.

Hoewel we in enkele uren een kleine hobbel in de prijs hebben gezien die $ 0,217 bereikte, maar dit heeft de neerwaartse helling van hun Rimpel niet gestopt.