Op Bitcoin gebaseerde peer-to-peer verzekeringsmaatschappij Teambrella-releases

Bitcoin-gebaseerde

 

Teambrella, de revolutionaire op Bitcoin gebaseerde peer-to-peer verzekeraar, heeft onlangs een demoversie van zijn service uitgebracht. In afwachting van deze productlancering, kan iedereen nu ervaren hoe Teambrella eruit zal zien en testen hoe het werkt.

Om het proces op Teambrella te peilen, sprak met Alex Paperno, een van de 3 ontwikkelaars achter de klus.Teambrella wordt de eerste gedecentraliseerde op bitcoin gebaseerde verzekeringsmaatschappij, waar gebruikers elkaar garanderen. Hoewel Teambrella zelf niet gedecentraliseerd is, laten de multi-signature adressen van Bitcoin consumenten toe om de hele stroom van fondsen op een vertrouwde en gedecentraliseerde manier te beheren. Gebruikers behouden op elk moment sterke controle over hun eigen geld, terwijl reputatiesystemen iedereen stimuleren om elkaar uit te betalen wanneer dat nodig is. In het geval dat Teambrella aan grip wint, kunnen binnen het systeem zelfs (semi) professionele verzekeringsmakelaars opduiken, om mogelijke fraude te verminderen en het verzekeringsproces voor alle deelnemers te stroomlijnen

Het doel van de demo "is enigszins vergelijkbaar met een minimum levensvatbaar product: om input te verzamelen van potentiële gebruikers die we gebruiken om de fase te verbeteren voordat we beginnen," legt Paperno uit.

Op Bitcoin gebaseerde peer-to-peer verzekeringsmaatschappij Teambrella-releases_[en-nl]_2018-05-30 18-00-03--459 servers van Teambrella volgendeOorspronkelijk biedt het Teambrella-systeem twee soorten verzekeringen. Een daarvan is een toelaatbare aanvullende dekking voor dekking van aanvaringsverzekeringen. Dit dekt de contante uitgaven die klanten moeten betalen, tenzij ze kiezen voor een relatief duur verzekeringsplan. Een andere is een huisdierenverzekering, die veterinaire rekeningen dekt. De beschikbare soorten verzekeringen zullen in de toekomst groter worden, maar de ontwikkelgroep Teambrella is van mening dat het het beste is om de keuzes in het begin relatief eenvoudig te houden.

"We hoeven gebruikers niet meteen vanaf het begin de mogelijkheid te bieden om een ​​mogelijke vorm van verzekering te creëren", legt Paperno uit, "aangezien veel typen niet gemakkelijk kunnen worden afgehandeld zonder een wijziging aan te brengen aan Teambrella. Een voor de hand liggend voorbeeld is een verzekering die verzekert tegen natuurrampen. Dit vereist aanvullende herverzekering voor gevallen waarin veel 'verzekeringnemers' – teamgenoten in onze situatie – incidenten tegelijk hebben behandeld. '

Demo-versie Functies.

Hoewel de demoversie speelgeld gebruikt en alleen valse groepsleden omvat, is de fase volledig operationeel. Testers kunnen beweringen openen, op beloften van andere gebruikers stemmen, proxy-stemmen uitgeven aan personeelsleden en zo ongeveer alles doen dat Teambrella mogelijk maakt.

Met de lancering van de demo is het grootste deel van de klus op het technische aspect van Teambrella voltooid. De ontwikkelgroep zal zich nu concentreren op het polijsten van de gebruikersinterface en werken aan het oplossen van mogelijke bugs. Daarnaast moeten de open-source clients waarmee gebruikers verbinding maken met de servers van Teambrella volgende maand worden geüpload naar GitHub.

Het team van Teambrella is ook van plan om een ​​kleine gemeenschap op te bouwen voordat ze van start gaan en mogelijk investeringen te vergaren; grotendeels om de onderneming te bevorderen. "Om een ​​podium te krijgen zoals Teambrella, is consumentenparticipatie essentieel," legt Paperno uit. "Het is de traditionele kip-en-ei-moeilijkheid: het verbinden van een dergelijke verzekering heeft alleen zin als er mensen zijn om je te verzekeren. We willen zo graag een zo groot mogelijke buurt bouwen voordat we beginnen, daarom zal Teambrella niet floppen wanneer het eindelijk wordt vrijgegeven. We bieden levenslange kortingen aan iedereen die zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief en we zullen Reddit, Slack en think.it webpagina's binnenkort starten. En natuurlijk verwachten we dat degenen die Teambrella overwegen ook uitnodigen hun vrienden en familie: hun potentiële toekomstige teamgenoten. "

Zie het vorige bericht van over Teambrella voor een meer uitgebreide uitleg en extra informatie.